Wayward Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 OK προφανώς δε μπορείς να βγάλεις τελικό συμπέρασμα πριν δεις την ταινία. Αυτό όμως που λένε οι περισσότεροι είναι πως τα πρώτα δείγματα (δηλαδή το trailer) δεν κάνει αρκετά καλή δουλειά στο να σε "ψήσει" να το δεις.
orfeas26 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Wayward είπε OK προφανώς δε μπορείς να βγάλεις τελικό συμπέρασμα πριν δεις την ταινία. Αυτό όμως που λένε οι περισσότεροι είναι πως τα πρώτα δείγματα (δηλαδή το trailer) δεν κάνει αρκετά καλή δουλειά στο να σε "ψήσει" να το δεις. Κανείς δεν μπορεί να βγάλει τελικό συμπέρασμα μόνο απο το trailer. Αν ήταν έτσι οι κριτικοί θα βλέπανε τα trailer.
Wayward Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και πάλι δεν είπα πως έβγαλα τελικό συμπέρασμα. Αυτό που λέω είναι πως το trailer δεν κάνει τη δουλειά του... δηλαδή να με στείλει στην αίθουσα να κόψω εισιτήριο Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από Wayward 1 1
orfeas26 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Wayward είπε Και πάλι δεν είπα πως έβγαλα τελικό συμπέρασμα. Αυτό που λέω είναι πως το trailer δεν κάνει τη δουλειά του... δηλαδή να με στείλει στην αίθουσα να κόψω εισιτήριο Προσωπικά και μην έβγαινε καθόλου trailer ,θα πήγαινα να την δω , μόνο και μόνο για να έχω μια συνέχεια των ταινιών και να να ξέρω τι ρόλο θα βαράει η κοπελιά στο Avengers 4. Νομίζω οτι και αυτός είναι ο βασικός λόγος που η ταινία θα βγει 2 μηνες πριν το Avengers 4. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από orfeas26
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, orfeas26 είπε Νομίζω οτι και αυτός είναι ο βασικός λόγος που η ταινία θα βγει 2 μηνες πριν το Avengers 4. Κακός νομίζεις γιατί το ξέρουμε αυτό εδώ και πολύ καιρό, still it looks boring af. 😴 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 On 18/09/2018 at 18:50, GhostRiderLSOV said: Edit: Άκυρο, τώρα είδα (που είναι γνωστό εδώ και μήνες) ότι ο Jude Law είναι ο Mar-Vell. Είναι 1000% confirmed αυτό? Γιατί ακούγεται ότι είναι ο Yon-Rogg...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, ThReSh είπε Είναι 1000% confirmed αυτό? Γιατί ακούγεται ότι είναι ο Yon-Rogg... Παλιότερα άρθρα έλεγαν ότι κάνει τον Mar-Vell, τώρα Funko Pop leak (yes) δείχνει για Yon-Rogg, άρα δεν θα έχουμε καθόλου Mar-Vell; Δεν ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Just now, GhostRiderLSOV said: Παλιότερα άρθρα έλεγαν ότι κάνει τον Mar-Vell, τώρα Funko Pop leak (yes) δείχνει για Yon-Rogg, άρα δεν θα έχουμε καθόλου Mar-Vell; Δεν ξέρω. Mar-vell χωρίς το fabulous ξανθό μαλλί? Meh...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Coulson ρε!!! Επίσης λίγο συναίσθημα από την κοπελιά, nice. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το binary mode πάντως φαίνεται γαμάτο, ανοίγει SSJ... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από ThReSh
Wayward Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Coulson ρε!!! Επίσης λίγο συναίσθημα από την κοπελιά, nice. Ναι δεν έχει μία έκφραση... έχει δύο
Sethiros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Κι όμως ενώ στην αρχή δεν με πολυέψηνε αυτό που έβλεπα από το 1ο trailer, πλέον αλλάζω γνώμη.
7nisiotis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Ήταν αρκετά βαρετά κ άγευστα τα πρώτα teaser/trailer όντως είναι η αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις