Wayward Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν μιλάω για την ηθοποιό αλλά για το πως φαίνεται ο χαρακτήρας. Υποθέτω ότι αν δεν ήθελαν κάτι τέτοιο στην ταινία (σκηνοθετης/παραγωγοί/κτλπ) θα της έλεγαν να παίξει κάπως αλλιώς, να μην βγάζει αυτή την υπνηλία... Πιθανώς να είναι και εκεί το θέμα, διότι κατά τα άλλα είναι καλή ηθοποιός και μου κάνει εντύπωση που τη βλέπω τόσο flat...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δεν με τρέλανε, αλλά δεν ήμουν και ποτέ τρελός φαν της Ms Marvel. Να δούμε πώς θα συνδεθεί με Avengers και για ποιο λόγο την είχαν στον πάγκο και δεν είχε εμφανιστεί τόσο καιρό. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Wayward said: Πιθανώς να είναι και εκεί το θέμα, διότι κατά τα άλλα είναι καλή ηθοποιός και μου κάνει εντύπωση που τη βλέπω τόσο flat... Μου βγάζει μια δυσκοιλιότητα ο χαρακτήρας, semi-grumpy, παιδιά κάνω αγγαρεία. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα πάω πρεμιέρα. 😛 Κατα τα άλλα οι Kree δεν είναι ΜΠΛΕ? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh 1
Wayward Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε 😛 Κατα τα άλλα οι Kree δεν είναι ΜΠΛΕ? Σύμφωνα με το wiki (διότι και εγώ έτσι νόμιζα): "In the Kree race there is a distinction between the blue-skinned "purebred" Krees and their white-skinned members, with the blue-skinned Kree being a small but powerful minority." SKIPTRACE 1
cabdik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 με 2 τρειλερ βγαλατε συμπερασμα πως φαινεται ο χαρακτηρας στην ταινια..? μπραβοοο...!! εγω λεω να περιμενω την ταινια παντως. να την δω ολοκληρωμενη..!! δεν ξερω συνολικα, πως θα μου φανει η Larson σε αυτο το ρολο, αλλα τουλαχιστον δεν την εχω παρακολουθησει σε αλλους, οποτε θωρω οτι θα ειμαι πιο.... "ουδετερος" απεναντι της. και εξ αλλου δεν εχει -νομιζω- ξαναπαιχτει ο ρολος, οποτε ειναι υπερ της αυτο. δεν θα εχει συγκριση με κανεναν...!!
kirileman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα η φωνούλα της μου θυμίζει: (φωνή Γεωργίου 1) -Άχου μωρέ η Αννούλα, βλέπω την Αννούλα... (φωνή Γεωργίου 5) ΟΞΩ πστη κι άσχημε!!! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από kirileman
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 minutes ago, cabdik said: με 2 τρειλερ βγαλατε συμπερασμα πως φαινεται ο χαρακτηρας στην ταινια..? μπραβοοο...!! Έγινε τέτοιο ατόπημα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που επηρεάζει τόσο πολύ ανθρώπινες ζωές καθώς και το μέλλον την ανθρωπότητας? 😛 Προτείνω θανατική ποινή... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh 1
orfeas26 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Προφανώς η Marvel δεν ήθελε να καταφύγει στην λύση ηθοποιος-μοντελο όπως η DC (Gal Gadot & Cara Delevingne). Σιγουρα έπαιξε ρολο και το Οσκαρ της Larson, οσον αφορα την επιλογή της. Εμένα το trailer μου άρεσε και πιστεύω δεν θα δείξουν πολλα πράγματα μεσα απ αυτά!! Γενικά η Marvel κάνει προσεγμενες ταινίες και εχει μάθει απο τα λάθη της.
Πέτρος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχουν κάνει έναν αχταρμά την "ιστορία" της ή μου φαίνεται? Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με τη μαντάμ, αλλά εδώ μου φαίνεται τα έχουν κάνει όλα-1. Κατά τα άλλα... https://9gag.com/gag/a5MbBwr https://9gag.com/gag/aE2v93M Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Πέτρος
thermo-sifounas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικα Οσκαρ Ξε-οσκαρ, η Larson ειναι μετρια ηθοποιος. Περαν του οτι επαιξε εναν αβανταδορικο ρολο σε μια ταινια που της χαρισε το Οσκαρ, σε οσες ταινιες την εχω δει εχει αυτο το κοιμισμενο στυλ παιξιματος, τυπου Kristen Stewart. Περαν αυτου ο ρολος ειναι εμφανες miscast, αποριας αξιο πως πηραν εναν απο τους πιο δυναμικους ρολους superhero (male or female) και τον εδωσαν στην Larson. Το trailer μετριο εως κακο, δεν δημιουργει καθολου hype για την ταινια και το επερχομενο τελος του Marvel phase 3, φαινεται εμφανως ο κορεσμος στο MCU. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από thermo-sifounas
orfeas26 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε Βασικα Οσκαρ Ξε-οσκαρ, η Larson ειναι μετρια ηθοποιος. Περαν του οτι επαιξε εναν αβανταδορικο ρολο σε μια ταινια που της χαρισε το Οσκαρ, σε οσες ταινιες την εχω δει εχει αυτο το κοιμισμενο στυλ παιξιματος, τυπου Kristen Stewart. Περαν αυτου ο ρολος ειναι εμφανες miscast, αποριας αξιο πως πηραν εναν απο τους πιο δυναμικους ρολους superhero (male or female) και τον εδωσαν στην Larson. Το trailer μετριο εως κακο, δεν δημιουργει καθολου hype για την ταινια και το επερχομενο τελος του Marvel phase 3, φαινεται εμφανως ο κορεσμος στο MCU. Θεωρώ οτι η Larson έχει αρκετά να δώσει ακομα ως ηθοποιός. Οσον αφορά για το αν δεν είναι κατάλληλη για το ρολο, δεν ξέρω αν μπορώ εγω να το Κρινώ, γτ δεν εχω τις απαραίτητες γνώσεις και νομίζω οτι κανένας απο εδω μεσα δεν τις έχει. Η λογική λεει οτι εφόσον η Marvel θέλει να βγάλει λεφτά και μέχρι στιγμής εχει κάνει πετυχημένες επιλογές οσον αφορά τους ηθοποιούς τοτε κατι ξέρουν περισσότερο. Ισως ηταν η καλύτερη επιλογή απο κάποιες άλλες. Αλλα δεν πιστεύω οτι ειναι ανοργάνωτοι και να κάνουν ξεπετες οσον αφορά το cast. Πχ. "Ελα μωρε βάλε την Larson να πάει στα κομμάτια "
Wayward Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δεν είπε κανείς πως ξύπνησε ένα πρωί κάποιος casting director και αποφάσισε πίνοντας τον κάφε του "ας βάλουμε τον Χ στον τάδε ρόλο" Το γεγονός πως ξέρουν καλύτερα δε σημαίνει όμως πως δε γίνονται και λάθη. Αν ήταν έτσι ποτέ κανένας επαγγελματίας σε κανένα χώρο εργασίας δε θα έκανε λάθος. Επιπλέον κάτι το οποίο φαίνεται σωστό όταν το επιλέγεις δεν ξέρεις πως θα σου βγει στην πορεία. Αποκλείεις την πιθανότητα να μην ήταν καλή στα γυρίσματα διότι δεν της ταιριάζει ο ρόλος, ο σκηνοθέτης, το σενάριο, οι συνεργάτες, whatever αλλά πλέον είναι πολύ αργά για να την αλλάξουν?
orfeas26 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Wayward είπε Δεν είπε κανείς πως ξύπνησε ένα πρωί κάποιος casting director και αποφάσισε πίνοντας τον κάφε του "ας βάλουμε τον Χ στον τάδε ρόλο" Το γεγονός πως ξέρουν καλύτερα δε σημαίνει όμως πως δε γίνονται και λάθη. Αν ήταν έτσι ποτέ κανένας επαγγελματίας σε κανένα χώρο εργασίας δε θα έκανε λάθος. Επιπλέον κάτι το οποίο φαίνεται σωστό όταν το επιλέγεις δεν ξέρεις πως θα σου βγει στην πορεία. Αποκλείεις την πιθανότητα να μην ήταν καλή στα γυρίσματα διότι δεν της ταιριάζει ο ρόλος, ο σκηνοθέτης, το σενάριο, οι συνεργάτες, whatever αλλά πλέον είναι πολύ αργά για να την αλλάξουν? Ναι αυτο ειπα και πιο πανω, αν δεν δω την ταινια δεν μπορω να κρινω τιποτα μονο απο τα trailer. Σίγουρα υπάρχει η πιθανότητα "αστοχίας υλικού" αλλα αυτό που τόνισα ήταν οτι μέχρι στιγμής έχει κανει καλές επιλογές.Ίσως γίνει το ίδιο και τώρα ίσως και όχι. Όσον αφορά τα trailer το Batman vs Superman, το Justice League ήταν μια χαρά αλλά σαν ταινίες "μπααα". Συνοψίζοντας, αν δεν δούμε την ταινία δεν μπορούμε να κρίνουμε ούτε το σενάριο. ούτε τον σκηνοθέτη ούτε την ηθοποιό, απλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις