{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ανούσια ταινία tbh, βάση Marvel η CM δεν είναι πιο δυνατή από τους top Avengers, άντε ok δεν πεθαίνει και άμα μπει σε augment φάση ανεβαίνει πολύ αλλα και πάλι...εάν δεν είχε βγει WW ταινία χαλαρά ούτε καν θα το σκεφτόντουσαν. Η ηθοποιός πάντως μου αρέσει για το ρολο, περνώ πολύ πιο σοβαρά μια τύπισσα που δεν βγήκε από πρακτορείο μοντέλων.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μου αρέσει που ποτε καμια δεν πιάνει τα μαλλιά της πριν το ξύλο Η Michonne μια χαρά ξύρισε το rasta
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Οι Dora Milaje δεν έχουν τέτοιο θέμα... 😛
KilliK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/9/2018 στις 1:23 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Ανούσια ταινία tbh, βάση Marvel η CM δεν είναι πιο δυνατή από τους top Avengers, άντε ok δεν πεθαίνει και άμα μπει σε augment φάση ανεβαίνει πολύ αλλα και πάλι...εάν δεν είχε βγει WW ταινία χαλαρά ούτε καν θα το σκεφτόντουσαν. Η ηθοποιός πάντως μου αρέσει για το ρολο, περνώ πολύ πιο σοβαρά μια τύπισσα που δεν βγήκε από πρακτορείο μοντέλων. ο Feige ειπε οτι ειναι ο πιο δυνατος ηρωας του MCU. και μολις υπογραψε συμβολαιο για 7 ταινιες. ετοιμαστειτε για full SJW phase 4. 😁 Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από KilliK
Gilmaru Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για κάποιο λόγο τείνω να βρίσκω πολύ πιο cool κάποιους female villain χαρακτήρες από τις female ηρωίδες. Π.χ. Faora-Ul, Hella. Πιστεύω πρέπει κάποια στιγμή οι σκηνοθέτες να αφήσουν τα ωραία μαλλιά κλπ και να δανειστούν στοιχεία από female villains, μπας και δούμε καμιά πραγματικά cool female superhero. Αυτό συμβαίνει λίγο πολύ και στα comics βέβαια, επομένως είναι γενικότερο το πρόβλημα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από Gilmaru 1
overpower Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από overpower
Wayward Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Μου κάνει πολύ miscast η Larson... Σινεμά με τίποτα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Aμα ήταν λίγο πιο μακρυά η camera στο τέλος θα νόμιζα ότι η Pepper δανείστηκε την στολή του Tony.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 43 minutes ago, Wayward said: Μου κάνει πολύ miscast η Larson... Σινεμά με τίποτα... Πράγματι από το trailer ο χαρακτήρας φαίνεται σαν τον γυναικείο Ryan Gosling, ύπνος...
Metaksas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα μ αρεσε το trailer, η επιλογη της ηθοποιου ειναι οντως λιγο cringe δεν ξερω δεν μ βγαζει Carol Danvers, ειναι που την εχω συνηθησει σε πιο drama ταινιες πχ Room που εκει της αξιζει κ το oscar, αλλα σε Μαρβελια? χμμμ.. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Metaksas
Wayward Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, ThReSh είπε Πράγματι από το trailer ο χαρακτήρας φαίνεται σαν τον γυναικείο Ryan Gosling, ύπνος... Indeed... αν και ο Gosling σε κατάλληλη ταινία προσωπικά μου φαίνεται οκ... Τέλος πάντων με αυτά που έχω δει δε με προκαλεί να πάω να το δω σε καμία περίπτωση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 7 minutes ago, Wayward said: Indeed... αν και ο Gosling σε κατάλληλη ταινία προσωπικά μου φαίνεται οκ... Τέλος πάντων με αυτά που έχω δει δε με προκαλεί να πάω να το δω σε καμία περίπτωση. Δεν μιλάω για την ηθοποιό αλλά για το πως φαίνεται ο χαρακτήρας. Υποθέτω ότι αν δεν ήθελαν κάτι τέτοιο στην ταινία (σκηνοθετης/παραγωγοί/κτλπ) θα της έλεγαν να παίξει κάπως αλλιώς, να μην βγάζει αυτή την υπνηλία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις