Προς το περιεχόμενο

Captain Marvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανούσια ταινία tbh, βάση Marvel η CM δεν είναι πιο δυνατή από τους top Avengers, άντε ok δεν πεθαίνει και άμα μπει σε augment φάση ανεβαίνει πολύ αλλα και πάλι...εάν δεν είχε βγει WW ταινία χαλαρά ούτε καν θα το σκεφτόντουσαν. Η ηθοποιός πάντως μου αρέσει για το ρολο, περνώ πολύ πιο σοβαρά μια τύπισσα που δεν βγήκε από πρακτορείο μοντέλων.

• Απαντ. 457
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/9/2018 στις 1:23 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ανούσια ταινία tbh, βάση Marvel η CM δεν είναι πιο δυνατή από τους top Avengers, άντε ok δεν πεθαίνει και άμα μπει σε augment φάση ανεβαίνει πολύ αλλα και πάλι...εάν δεν είχε βγει WW ταινία χαλαρά ούτε καν θα το σκεφτόντουσαν. Η ηθοποιός πάντως μου αρέσει για το ρολο, περνώ πολύ πιο σοβαρά μια τύπισσα που δεν βγήκε από πρακτορείο μοντέλων.

ο Feige ειπε οτι ειναι ο πιο δυνατος ηρωας του MCU. και μολις υπογραψε συμβολαιο για 7 ταινιες. ετοιμαστειτε για full SJW phase 4. 😁

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάποιο λόγο τείνω να βρίσκω πολύ πιο cool κάποιους female villain χαρακτήρες από τις female ηρωίδες. Π.χ. Faora-Ul, Hella. 

Πιστεύω πρέπει κάποια στιγμή οι σκηνοθέτες να αφήσουν τα ωραία μαλλιά κλπ και να δανειστούν στοιχεία από female villains, μπας και δούμε καμιά πραγματικά cool female superhero. Αυτό συμβαίνει λίγο πολύ και στα comics βέβαια, επομένως είναι γενικότερο το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, Wayward said:

Μου κάνει πολύ miscast η Larson...

Σινεμά με τίποτα... 

Πράγματι από το trailer ο χαρακτήρας φαίνεται σαν τον γυναικείο Ryan Gosling, ύπνος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μ αρεσε το trailer, η επιλογη της ηθοποιου ειναι οντως λιγο cringe δεν ξερω δεν μ βγαζει Carol Danvers, ειναι που την εχω συνηθησει σε πιο drama ταινιες πχ Room που εκει της αξιζει κ το oscar, αλλα σε Μαρβελια? χμμμ..

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Πράγματι από το trailer ο χαρακτήρας φαίνεται σαν τον γυναικείο Ryan Gosling, ύπνος...

Indeed... αν και ο Gosling σε κατάλληλη ταινία προσωπικά μου φαίνεται οκ...

Τέλος πάντων με αυτά που έχω δει δε με προκαλεί να πάω να το δω σε καμία περίπτωση.

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Wayward said:

Indeed... αν και ο Gosling σε κατάλληλη ταινία προσωπικά μου φαίνεται οκ...

Τέλος πάντων με αυτά που έχω δει δε με προκαλεί να πάω να το δω σε καμία περίπτωση.

Δεν μιλάω για την ηθοποιό αλλά για το πως φαίνεται ο χαρακτήρας. Υποθέτω ότι αν δεν ήθελαν κάτι τέτοιο στην ταινία (σκηνοθετης/παραγωγοί/κτλπ) θα της έλεγαν να παίξει κάπως αλλιώς, να μην βγάζει αυτή την υπνηλία...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...