Προς το περιεχόμενο

Captain Marvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 457
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bluesattack είπε

Charlize-Theron-lehet-Marvel-Kapitany.jp

Μπα? Χαμογελάει τελικά η CP στο κόμικ? Μέχρι και τσαχπινιά βγάζει το σκίτσο. Νόμιζα ότι είχε μόνιμα το αγέροχο ύφος της Brie (σύμφωνα με το damage control της Disney).

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Θυμαμαι τα 90s που δεν ειχαμε υπορεωσεις για να ειμαστε politically correct, και βγαινανε ωραιες ταινιες.

Θυμαστε Blade, μαυρος ηθοποιος, η ταινια γαμουσε κι εδερνε. 

Και φυσικα Terminator 2, linda hamilton, γυναικαρα με @@, 

ΕΙπε κανεις τιποτα? Γκρινιαξε κανεις?

Μπα, κάποιο λάθος κάνεις. Ποιο Blade? :huh: Δεν μπορεί. Αφού η πρώτη ταινία με μαύρο superhero είναι το Black Panther.

Linda Hamilton??! Μα... μα αφού δεν τα δεχόμαστε εμείς αυτά οι σεξιστές φαλλοκράτες! Διαμαρτύρομαι! :P

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, orfeas26 είπε

Μια χαρα είναι η Brie. Ειναι και μπροστοβαρη!! 

748b4c1f6c2cbb33d03d34d1845ce1fb5466eaac.jpeg

giphy.gif

ο Blade δεν ηταν απλως μια απο τις πρωτες ταινιες με μαυρο υπερηρωα, αλλα αυτος ο ηρωας ανηκε στην Marvel  Comics, η ταινια ηταν γυρισμενη απο την Marvel Studios με παραγωγο τον Kevin Feige, αρα τεχνικα μερος του MCU απο το 90, ηταν μια εμπορικη επιτυχια που ξεκινησε ενα ολοκληρο franchise,  ηταν επισης και απο τις πρωτες R-rated superhero  ταινιες, αλλα το πιο σημαντικο ηταν οτι κυριολεκτικα εσωσε το superhero movie genre , το οποιο πηγε 30 χρονια πισω μετα την διπλη πανωλεθρια των Batman & Robin και Spawn (και αυτη με μαυρο) την προηγουμενη χρονια, αφου χαρη στην επιτυχια της δοθηκε το πρασινο φως για τα X-Men και Spider-Man.

αλλα για καποιον "περιεργο" λογο, τα μηντια και οι κριτικοι κανανε λες και δεν ειχε υπαρξει ποτε αυτη η ταινια. μεχρι και ο Snipes βγηκε και τους τα χασε που την ειχανε "ξεχασει", ενω εξυμνουσαν τις καινουργιες για "πρωτοπορια". 

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KilliK είπε

giphy.gif

ο Blade δεν ηταν απλως μια απο τις πρωτες ταινιες με μαυρο υπερηρωα, αλλα αυτος ο ηρωας ανηκε στην Marvel  Comics, η ταινια ηταν γυρισμενη απο την Marvel Studios με παραγωγο τον Kevin Feige, αρα τεχνικα μερος του MCU απο το 90, ηταν μια εμπορικη επιτυχια που ξεκινησε ενα ολοκληρο franchise,  ηταν επισης και απο τις πρωτες R-rated superhero  ταινιες, αλλα το πιο σημαντικο ηταν οτι κυριολεκτικα εσωσε το superhero movie genre , το οποιο πηγε 30 χρονια πισω μετα την διπλη πανωλεθρια των Batman & Robin και Spawn (και αυτη με μαυρο) την προηγουμενη χρονια, αφου χαρη στην επιτυχια της δοθηκε το πρασινο φως για τα X-Men και Spider-Man.

αλλα για καποιον "περιεργο" λογο, τα μηντια και οι κριτικοι κανανε λες και δεν ειχε υπαρξει ποτε αυτη η ταινια. μεχρι και ο Snipes βγηκε και τους τα χασε που την ειχανε "ξεχασει", ενω εξυμνουσαν τις καινουργιες για "πρωτοπορια". 

Συμφωνώ σε όλα πλην Spawn.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mike299 είπε

Με Theron θα πήγαινα day 1:)

Την ειδες στο Hancock ε? :P :P 

Κι εμένα μου άρεσε το Spawn. 

Επεξ/σία από pontez2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Την ειδες στο Hancock ε? :P :P 

Κι εμένα μου άρεσε το Spawn. 

Να σου πω την αλήθεια, δεν ήξερα καν ότι έπαιζε σε αυτήν την ταινία:P

Την είχα στο μυαλό μου σαν Furiosa από το Mad Max, όπου κατά την άποψη μου, αυτή ήταν η πρωταγωνίστρια της ταινίας. Βέβαια αυτόν τον ρόλο δεν το αναφέρουμε γιατί δεν ήταν αρκετά θηλυκός, δυναμικός ρόλος από ότι φαίνεται. Ίσως γιατί δεν πλάκωσε όλους τους κακούς μόνη της με τα 2 χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν ειχε ηδη εμπλακει στο Marvel Universe και ηταν και 10 χρονια νεοτερη (για να εχει και μελλον στον ρολο...), εγω θα προτεινα την Adrianne Palicki στον ρολο.....!!!  και σαν γυναικα...ειναι πιο... Macho.....απο την Larson.!!! 

photo-of-adrianne-palicki-in-her-mockingbird-suit-from-agents-of-shield.jpg

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, cabdik είπε

αν δεν ειχε ηδη εμπλακει στο Marvel Universe και ηταν και 10 χρονια νεοτερη (για να εχει και μελλον στον ρολο...), εγω θα προτεινα την Adrianne Palicki στον ρολο.....!!!  και σαν γυναικα...ειναι πιο... Macho.....απο την Larson.!!! 

photo-of-adrianne-palicki-in-her-mockingbird-suit-from-agents-of-shield.jpg

Εντάξει, δεν  την έχουν πάρει και τα χρόνια, 35 αυτή, 30 η Larson.

Δεν την εχω δει στο agents, αλλά στο orville την λες απλά ανεκτή (βέβαια, κανένας δεν είναι ιδιαίτερα χαρισματικός, το μεγαλύτερο παράπονο μου από τον πνευματικό διάδοχο του TNG).

• Super Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, D.Luffy said:

Μπα? Χαμογελάει τελικά η CP στο κόμικ?

Smirk είναι. 😛

7 hours ago, KilliK said:

και Spawn (και αυτη με μαυρο)

Αν και δεν θεωρείται super hero ο Spawn, μην μου το θυμίζεις. :(

Δημοσ.

οι ταινιες της Μαρβελ δεν ειναι τιποτα απαιτητικες σε υποκριτικες δυνατοτητες. πιο πολυ Badass χαρακτηρες ειναι με καποια βασικη υποκριτικη δυνατοτητα...!   η συγκεκριμενη εχει παιξει σε αρκετα εργα (ειτε ταινιες, ειτε σειρες) με δραση και μπορω να πω οτι εχει εναν τυπο που κανει για τετοιου ειδους εργα. 

Δημοσ.

Για μένα η capten Marvel έπρεπε να ειναι η Olga Kurkulina. Καμία σεξουαλικότητα. Σουπερ ηρωας και τιποτε παραπάνω. Μου χετε βάλει όλες τις κουκλάρες και κάποιους τους χαλάει η Λαρσον :P :P 

(από την άλλη η Μορέτζ ήταν η πιο εναλλακτική ηρωίδα που έχω δει ως τώρα :P )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, orfeas26 είπε

Mπορει να την πατησει ο αγροτης Θανος, βλεποντας αυτη την ρομαντικη , επαρχιωτικη , καταλληλη για την γιορτη της κολοκυθας , φατσουλα , με την εμπροσθοβαρης κινηση 😄

Κανονικα στο τελος των avengers,πρεπει να ερωτευτουν τα δυο τους και να τους παρατησουν ολους , να στησουν μια φαρμα με καλαμποκια :D

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Disney είχε από πολύ παλιά σχέδια για έναν δυναμικό female superhero χαρακτήρα πριν καν αγοράσει την Marvel.

Μάλιστα έγιναν και τα πρώτα promo-shoots της ταινίας όπως το παρακάτω:

Spoiler

3088.jpg.5e6c12617292910213f49298245b98f5.jpg

Όλα ήταν έτοιμα. Οι ηθοποιοί, τα σκηνικά, το μακιγιάζ, η Charlize, τα ειδικά εφέ, κλπ. Μπορούμε να διακρίνουμε και τις ομοιότητες όσο αναφορά το βλέμμα του χαρακτήρα...

Επειδή όμως δεν είχε τα δικαιώματα της Marvel, το σενάριο πουλήθηκε αλλού και κατέληξε να γυριστεί μια άλλη ταινία στη θέση της.

Από τότε τους έμεινε το αποθημένο για μια τέτοια ταινία και τελικά το όνειρο έγινε πραγματικότητα με το Captain Marvel στο οποίο άλλαξαν ελαφρώς την εμφάνιση της πρωταγωνίστριας για να ταιριάζει περισσότερο στα πρότυπα της σημερινής instagram κουλτούρας.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Συμφωνώ σε όλα πλην Spawn.

σε τι διαφωνεις; το Spawn ηταν εμπορικη και κριτικη αποτυχια οταν βγηκε. απο κει και υστερα , το αν αρεσε σε καποιους ειναι αλλο θεμα.

νομιζω μια καλη επιλογη για τον ρολο, θα ηταν και η παρακατω καναδεζα:

312027_v9_bb.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, orfeas26 είπε

Και που να κάνεις μια πρόχειρη αναζήτηση από το γνωστό thefappening να δεις τι εστί μπροστοβαρη Larson!!😉

Επεξ/σία από Metaksas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...