Speculoos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Wayward είπε Στα 80s δεν υποτίθεται πως λαμβάνει τόπο το συγκεκριμένο? Αν ναι είχε μαύρες γυναίκες πιλότους το US Airforce τότε? Στα 90ς, και πολύ εύκολα θα σου απαντήσουν ότι σε πειράζουν οι μαύρες γυναίκες πιλότοι και όχι οι εξωγήινοι και οι μεταλλαγμένοι σούπερ ήρωες :p Για την ιστορική ακρίβεια πάντως, η πρώτη μαύρη γυναίκα πιλότος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ πέταξε το 2003 (το πραγματικό της όνομα, λες και είναι βγαλμένο από σελίδες κόμικ, είναι Venice Armour).
Wayward Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Χαχαχα ειλικρινά δεν έχω πρόβλημα απλά μου έκανε εντύπωση στη βαθιά ρατσιστική Αμερική στα 80s να υπάρχει μαύρη γυναίκα πιλότος. Πουθενά δε με πειράζουν μαύροι, γυναίκες, μειονότητες. Η αλλαγή established χαρακτήρων έτσι for the sake of diversity με ενοχλούν. 2
Metaksas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 καλα ρε παιδια μυθοπλασια ειναι, comics, και εσεις ψαχνετε facts για το ποτε ηταν η πρωτη μαυρη πιλοτος, εδω εξωγηινες εισβολες εχει και σουπερ ηρωες 1
overpower Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Wayward είπε Πουθενά δε με πειράζουν μαύροι, γυναίκες, μειονότητες. Η αλλαγή established χαρακτήρων έτσι for the sake of diversity με ενοχλούν. Μονο vegan να μην ειναι και ολα τα αλλα τα δεχομαστε 3
Metaksas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μονο εμενα μ φαινεται τελειως λαθος η επιλογη πρωταγωνιστριας? Δεν μ κανει με τπτ για Captain Marvel, επειδη εχει ενα οσκαρ την εβαλαν σαν ονομα?
basilisgate13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 ελπιζω να ειναι καλη η ταινια απο το τρειλερ δεν ειδα και πολλα .Φυσικα θα παω να την δω γιατι περιμενα πως και πως μια ταινια με την captain marvel.Ελπιζω πραγματικα να ειναι καλη και να μην ειναι μια φεμινιστικη πατατα.Αυτα τα female is the future και οι ανακριβιες που δεν με ενοχλουν αν δεν ειναι σκοπιμες .Στην συγκεκριμενη ταινια βλεπω πολλες ανακριβιες που ειναι σκοπιμες (γυναικες πιλοτοι και μαυρες γυναικες πιλοτοι τα 80ς) .θα ειναι καθαρα φεμινιστικη το βλεπω να ερχεται απο την γωνια !! Βλεπω φετος με το captain marvel και του χρονου με το τερμινατορ να μας περικυκλωνει ο φεμινισμος 😂😂😂
Speculoos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ περιμένω στην επόμενη φάση του MCU να προσαρμόσουν τους ήρωες σε ό,τι μας έχει συνηθίσει η Marvel στο χαρτί στα τελευταία πέντε χρόνια. Αν μάλιστα έχουμε αναμάσημα της πρώτης κινηματογραφική φάσης (πχ με Civil War) αλλά με την Captain Marvel μπροστάρισα, τότε περιμένω πως και πως αντιδράσεις έτσι και δούμε έφηβη μουσουλμάνα Ms Marvel, γυναίκα Thor, μαύρο Captain America, αφρολατίνο Spiderman κτλ κτλ :p
μαστερ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 18/9/2018 στις 7:22 ΜΜ, Metaksas είπε καλα ρε παιδια μυθοπλασια ειναι, comics, και εσεις ψαχνετε facts για το ποτε ηταν η πρωτη μαυρη πιλοτος, εδω εξωγηινες εισβολες εχει και σουπερ ηρωες Δλδ δεν υπαρχουν εξωγηινοι και σουπερ ηρωες;;;;;;;;;;;;; Σε λιγο θα διαβασουμε οτι δεν υπαρχει Αγ Βασιλης. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Speculoos είπε αφρολατίνο Spiderman κτλ κτλ :p Η αλήθεια είναι ότι απ' όλους αυτούς, δεν με χαλάει ο Miles και γενικά είναι αυτός που "σπρώχνεται" αρκετά σε όλα τα Spider-media, μαζί με την Spider-Gwen. 2 ώρες πριν, basilisgate13 είπε ο captain marvel και του χρονου με το τερμινατορ να μας περικυκλωνει ο φεμινισμος Ήδη μας τρώνε με PC και SJW σε πολλά... Σκέψου αυτή τη σκηνή σήμερα και πόσοι θα έγραφαν στο twitter και σε άλλα social media γιατί "This offends me!!". Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV 1
Speculoos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Η αλήθεια είναι ότι απ' όλους αυτούς, δεν με χαλάει ο Miles και γενικά είναι αυτός που "σπρώχνεται" αρκετά σε όλα τα Spider-media, μαζί με την Spider-Gwen. Καλός ο Μοράλες αλλά από όλο αυτό το συνονθύλευμα των νέων ενσαρκώσεων (νομίζω σχετίζονται με το Marvel Now; δεν το έχω παρακολουθήσει τόσο) θεωρώ την Καμάλα πολύ πιο ολοκληρωμένη. Κι αυτό γιατί δεν έκαναν μια μουσουλμάνα Ms Marvel μόνο για το sake of diversity αλλά έδωσαν μια ολοκληρωμένη ιστορία όπου το "Μs. Marvel" είναι απλά μια βάση, το premise, πιο πολύ coming of age Jessica Jones θυμίζει η όλη κατάσταση τουλάχιστον στις πρώτες ιστορίες. Σαφώς στο eye candy effect η Καμάλα δεν έχει καμία σχέση με το warbird που έχουμε συνηθίσει αλλά δεν παύει να έχει συνολικά θετικό πρόσημο.
skiabox Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά εγώ που δεν διαβάζω comics έχω κανα δύο ερωτήσεις; Γιατί η γκόμενα λέγεται captain marvel; Εχει καμία σχέση με τον captain america; Επίσης γιατί την κάλεσε ο fury πριν εξαφανιστεί από τον thanos; Τι δυνάμεις έχει; Ευχαριστώ!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Οι πληροφορίες που ζητάς. http://marvel.wikia.com/wiki/Carol_Danvers_(Earth-616) 1
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 18/9/2018 στις 6:57 ΜΜ, Wayward είπε Στα 80s δεν υποτίθεται πως λαμβάνει τόπο το συγκεκριμένο? Αν ναι είχε μαύρες γυναίκες πιλότους το US Airforce τότε? Oh no you didn't! 😛
Vangelis_D9 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΕΠΟΣ!! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Vangelis_D9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις