{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μπορεί να είναι plot twist τις Disney, θέλετε ταινία με μαύρο super hero? Πάρτε μούφα Black Panther! Θέλετε ταινία με γυναικα super hero? Πάρτε μούφα Captain Marvel! Happy now?! Joking ofc
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, billdanos είπε Δεν έγινα ΤΩΡΑ 40... 😛 Κανόνισε να αποφασίσεις να κάνεις παιδί όταν ο αριθμός των μολυσμένων εφαρμογών του Play store ξεπεράσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σου! Το νου σου!
KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Δεν ξέρω αν φταίει αυτή ή οι συντελεστές τις ταινίας αλλά κάποιος πρέπει να τους πει ότι το κλούβιο ανέκφραστο βλέμμα δεν σε κάνει σκληρό ή δυναμικό (ούτε καν σοβαρό). χεχε, η οταν μιλανε με τραχια φωνη. αφου πρωτα εξοντωσουν μονες τους μια ολοκληρη (all male) commando squad και κατεβασουν ενα μπουκαλι ουισκι. συχνη κακη αποτυπωση ενος γυναικειου badass χαρακτηρα, και γιαυτο φταιει ολη η δημιουργικη ομαδα, σεναριογραφος, σκηνοθετης, ηθοποιος. αυτο καποτε οταν γινοταν και πουλαγε το 80 και 90, με κατι Arnold και Stallone να σπερνουν μονοι τους τον θανατο αριστερα και δεξια, σημερα θεωρειται cheesy και homoerotic και ειναι στοχος συνεχομενης κοροιδιας και παρωδιας. αλλα το ιδιο ακριβως πραμα που γινεται σημερα απο αναλογους γυναικειους χαρακτηρες, και μαλιστα με πιο αναληθοφανη τροπο, αφου μιση μεριδα ανθρωπος εξοντωνει αντιπαλους τρεις φορες το μεγεθος της, επαινειται επειδη προωθει το female empowerment! talk about double standards. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από KilliK 2 1
konpat Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, KilliK είπε χεχε, η οταν μιλανε με τραχια φωνη. αφου πρωτα εξοντωσουν μονες τους μια ολοκληρη (all male) commando squad και κατεβασουν ενα μπουκαλι ουισκι. συχνη κακη αποτυπωση ενος γυναικειου badass χαρακτηρα, και γιαυτο φταιει ολη η δημιουργικη ομαδα, σεναριογραφος, σκηνοθετης, ηθοποιος. αυτο καποτε οταν γινοταν και πουλαγε το 80 και 90, με κατι Arnold και Stallone να σπερνουν μονοι τους τον θανατο αριστερα και δεξια, σημερα θεωρειται cheesy και homoerotic και ειναι στοχος συνεχομενης κοροιδιας και παρωδιας. αλλα το ιδιο ακριβως πραμα που γινεται σημερα απο αναλογους γυναικειους χαρακτηρες, και μαλιστα με πιο αναληθοφανη τροπο, αφου μιση μεριδα ανθρωπος εξοντωνει αντιπαλους τρεις φορες το μεγεθος της, επαινειται επειδη προωθει το female empowerment! talk about double standards. Δε μιλάμε για μια απλή γυναίκα εδώ αλλά για σούπερ ηρωίδα από κόμικ , υποτίθεται, οπότε μη ψάχνεις για αληθοφάνεια .
KilliK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, konpat είπε Δε μιλάμε για μια απλή γυναίκα εδώ αλλά για σούπερ ηρωίδα από κόμικ , υποτίθεται, οπότε μη ψάχνεις για αληθοφάνεια . καλα, ναι, αναλογα με το context, μπορει να υπαρχει και η σχετικη αληθοφανεια. πχ η Trinity που κανει ολα τα ακροβατικα επειδη χρησιμοποιει το Matrix. αναφερομαι κυριως στις grounded περιπτωσεις, γυναικες που ειναι δολοφονοι, στρατιωτες, martial artist, κτλ, και παραδοξως εξουδετερωνουν τους παντες χωρις καν να ιδρωσουν. ακομη και ο Bruce Lee με μελανιες και αιματα ηταν οταν παλευε. θα μου πεις, it's just a movie, συμφωνοι, αλλα μην μου το κοροιδευεις οταν το κανουν αντρες, αλλα το εκθειαζεις οταν το κανουν οι γυναικες. εκει ειναι η ενσταση μου. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2019 από KilliK 1
Mesqal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Διαβαζω τα τελευταια ποστς και λεω αντι για την φολα την Brie Larson, ποια ηθοποιο επρεπε να βαλει η marvel που να ταιριαξει καλυτερα στο ρολο? εγω δεν βρισκω και πολλες επιλογες. Για βαλτε καμια φωτο με τις προτασεις σας 😃
Rockavlon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Rockavlon 1
thomasG4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, Rockavlon είπε Seriously? Οι δυο πρωτες ειναι μεγαλες ηλικιακα για να μπουν σε franchise με υπερηρωες. Τη τριτη δεν τη ξερει ουτε η μανα της. Τη ταινια δεν τη εχω δει, αλλα η Brie Larson μια χαρα επιλογη μου φαινεται.
pontez2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Mesqal είπε Διαβαζω τα τελευταια ποστς και λεω αντι για την φολα την Brie Larson, ποια ηθοποιο επρεπε να βαλει η marvel που να ταιριαξει καλυτερα στο ρολο? εγω δεν βρισκω και πολλες επιλογες. Για βαλτε καμια φωτο με τις προτασεις σας 😃 Προσωπική μου άποψη, ειναι πως έβαλαν μια Οσκαρική ηθοποιό, να υποστηρίξει έναν πολυ συγκεκριμένο μονοδιάστατο χαρακτήρα, ο οποίος έπρεπε να βγάζει κάποια συγκεκριμένα πρότυπα. Οι περισσότεροι νόμιζαν οτι πάνε να δουνε μια κλασσικη ταινία της Marvel. Δεν ειναι τόσο απλό και ειναι απόλυτα λογικό να μη τους αρέσει η ταινία. Η ηθοποιός όμως στον ρόλο που της ανατέθηκε κατα τη γνωμη μου είναι εξαιρετική. Έχοντας δει τη ταινία 10 μέρες πριν κατάλαβα πως η ερμηνεία της Larson ή θα μας αρέσει ή οχι. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Εγω θεωρώ οτι τον ρόλο τον υποστήριξε και με το παραπάνω και πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα μπορουσε πχ η Gal Gadot να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. 1
bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, pontez2 είπε Εγω θεωρώ οτι τον ρόλο τον υποστήριξε και με το παραπάνω και πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα μπορουσε πχ η Gal Gadot να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Σιγα μην επαιζε η Gadot ταινια βγαλμενη απο τα στουντιο της...τσινετσιτα με κυβους , ακτινες , και γατες Η Βrie κανει μπαμ οτι ειναι..ευκολη.Αν της το ζηταγαν θα ντυνοταν με δερμα λεοπαρδαλης και θα συμπρωταγωνιστουσε στο πλευρο του μασιστα
Sethiros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, pontez2 είπε Προσωπική μου άποψη, ειναι πως έβαλαν μια Οσκαρική ηθοποιό, να υποστηρίξει έναν πολυ συγκεκριμένο μονοδιάστατο χαρακτήρα, ο οποίος έπρεπε να βγάζει κάποια συγκεκριμένα πρότυπα. Οι περισσότεροι νόμιζαν οτι πάνε να δουνε μια κλασσικη ταινία της Marvel. Δεν ειναι τόσο απλό και ειναι απόλυτα λογικό να μη τους αρέσει η ταινία. Η ηθοποιός όμως στον ρόλο που της ανατέθηκε κατα τη γνωμη μου είναι εξαιρετική. Έχοντας δει τη ταινία 10 μέρες πριν κατάλαβα πως η ερμηνεία της Larson ή θα μας αρέσει ή οχι. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Εγω θεωρώ οτι τον ρόλο τον υποστήριξε και με το παραπάνω και πραγματικά αναρωτιέμαι αν θα μπορουσε πχ η Gal Gadot να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ, αυτό της ζητήθηκε και φάνηκε και από το τέλος του trailer του Endgame όπου παραμένει ''ατάραχη''. Δεν είναι τυχαίο ότι με το που έκανε μερικές εκφραστικές γκριμάτσες παραπάνω στη συνέντευξη με τον Kimmel έσπευσαν να την παρουσιάσουν ως μη φυσική. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Sethiros
bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, Mesqal είπε Διαβαζω τα τελευταια ποστς και λεω αντι για την φολα την Brie Larson, ποια ηθοποιο επρεπε να βαλει η marvel που να ταιριαξει καλυτερα στο ρολο? εγω δεν βρισκω και πολλες επιλογες. Για βαλτε καμια φωτο με τις προτασεις σας 😃 Αλλα θα πρεπει να ηταν και καλοφτιαγμενη η ταινια , ενας θηλυκος logan , οχι γατες , και αλλες βλακειουλες που συνταντας στα διαφορα τευχη των κομικ 1
orfeas26 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Μια χαρα είναι η Brie. Ειναι και μπροστοβαρη!! 2
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 20/3/2019 στις 3:04 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Μπορεί να είναι plot twist τις Disney, θέλετε ταινία με μαύρο super hero? Πάρτε μούφα Black Panther! Θέλετε ταινία με γυναικα super hero? Πάρτε μούφα Captain Marvel! Happy now?! Joking ofc Θυμαμαι τα 90s που δεν ειχαμε υπορεωσεις για να ειμαστε politically correct, και βγαινανε ωραιες ταινιες. Θυμαστε Blade, μαυρος ηθοποιος, η ταινια γαμουσε κι εδερνε. Και φυσικα Terminator 2, linda hamilton, γυναικαρα με @@, ΕΙπε κανεις τιποτα? Γκρινιαξε κανεις? 9
mike299 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, bluesattack είπε Αλλα θα πρεπει να ηταν και καλοφτιαγμενη η ταινια , ενας θηλυκος logan , οχι γατες , και αλλες βλακειουλες που συνταντας στα διαφορα τευχη των κομικ Με Theron θα πήγαινα day 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις