Προς το περιεχόμενο

Captain Marvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ειδα και εγω χθες. Δεν ξετρελαθηκα αλλα ουτε την βρηκα κακη. Για βαθμο θα εδινα 6,5 oσο εδωσα και στο Ragnarok

• Απαντ. 457
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μία από τα ίδια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή ταινία, βλέπεται πολύ ευχάριστα, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Πολύ καλή η τεχνολογία "νεότητας" που χρησιμοποίησαν στον Fury και στον Coulson, καμία σχέση με αυτό που είδα στο Aquaman με τον Dafoe, που ήταν για γέλια... Δύο πράγματα με χάλασαν τα οποία όμως είναι εντελώς υποκειμενικά: Ο γάτος και αυτά που έκανε τα οποία θεώρησα εντελώς γελοία (όλο το σινεμά γέλαγε και εγώ έκανα facepalm) και η παντελής απουσία θηλυκότητας της Larson. Πραγματικά αν βάζανε έναν άντρα με βυζγιά στη θέση της δεν θα καταλάβαινα διαφορά... Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη απλά δεν το έχει, είδα το βιντεάκι που βάλατε πίσω και δεν μου λέει κάτι. Το να έχεις στήθος και απλά να το βγάζεις δεν σε κάνει απαραίτητα θηλυκή. Η Gal Gadot για παράδειγμα, δεν έχει μεγάλο στήθος, είναι πολύ δυναμική γυναίκα, σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να πλακώσει στο ξύλο για πλάκα (και μάλλον όντως μπορεί) αλλά εκπέμπει και μια θηλυκότητα ρε αδερφέ... Η Larson πάλι άσχετα με το αν είναι καλή ηθοποιός ή όχι, δεν μου κάθισε καλά σε αυτόν τον ρόλο. Ξαναλέω βέβαια ότι είναι εντελώς υποκειμενική άποψη, κάποιος άλλος μπορεί να την βλέπει και σαν Μόνικα (μία είναι η Μόνικα)... Τέλος θεωρώ ότι και να μην τη δει κάποιος δεν χάνει κάτι όσον αφορά το επικείμενο avengers.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisde είπε

Μία από τα ίδια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή ταινία, βλέπεται πολύ ευχάριστα, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Πολύ καλή η τεχνολογία "νεότητας" που χρησιμοποίησαν στον Fury και στον Coulson, καμία σχέση με αυτό που είδα στο Aquaman με τον Dafoe, που ήταν για γέλια... Δύο πράγματα με χάλασαν τα οποία όμως είναι εντελώς υποκειμενικά: Ο γάτος και αυτά που έκανε τα οποία θεώρησα εντελώς γελοία (όλο το σινεμά γέλαγε και εγώ έκανα facepalm) και η παντελής απουσία θηλυκότητας της Larson. Πραγματικά αν βάζανε έναν άντρα με βυζγιά στη θέση της δεν θα καταλάβαινα διαφορά... Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη απλά δεν το έχει, είδα το βιντεάκι που βάλατε πίσω και δεν μου λέει κάτι. Το να έχεις στήθος και απλά να το βγάζεις δεν σε κάνει απαραίτητα θηλυκή. Η Gal Gadot για παράδειγμα, δεν έχει μεγάλο στήθος, είναι πολύ δυναμική γυναίκα, σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να πλακώσει στο ξύλο για πλάκα (και μάλλον όντως μπορεί) αλλά εκπέμπει και μια θηλυκότητα ρε αδερφέ... Η Larson πάλι άσχετα με το αν είναι καλή ηθοποιός ή όχι, δεν μου κάθισε καλά σε αυτόν τον ρόλο. Ξαναλέω βέβαια ότι είναι εντελώς υποκειμενική άποψη, κάποιος άλλος μπορεί να την βλέπει και σαν Μόνικα (μία είναι η Μόνικα)... Τέλος θεωρώ ότι και να μην τη δει κάποιος δεν χάνει κάτι όσον αφορά το επικείμενο avengers.

Εντωμεταξύ το έχουμε πάει ακριβώς εκεί που ήθελαν καθόμαστε και κρίνουμε μια γυναίκα ηθοποιό από το πόσο θηλυκή και σεξυ είναι 😋. Πως γίνεται να τη συγκρίνει οποιοσδήποτε με τη Μόνικα;;;; Εμένα από χαρακτήρες πάντως αγαπημένη μου ήταν είναι και θα είναι η Σκάρλετ.

Δημοσ.

E εντάξει τωρα, η Gadot κατ αρχην δεν ειναι τόσο ηθοποιός όσο μοντέλο. Ειναι απόλυτα λογικο να βγάζει απιστευτη θυλικότητα ακομα και αν δε το θέλει. Μιλάμε για γυναικάρα. Ασε δε που το σενάριο την ήθελε σεξυ. 

Εγω, όπως έχω γράψει και αλλού, θεωρω οτι αυτος ηταν ο ρόλος της marvel. Να βγάζει μια πολυ προσεγμένη προσωπικότητα με λίγα συναισθήματα και ελάχιστο ερωτισμό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafftw είπε

Εντωμεταξύ το έχουμε πάει ακριβώς εκεί που ήθελαν καθόμαστε και κρίνουμε μια γυναίκα ηθοποιό από το πόσο θηλυκή και σεξυ είναι 😋. Πως γίνεται να τη συγκρίνει οποιοσδήποτε με τη Μόνικα;;;; Εμένα από χαρακτήρες πάντως αγαπημένη μου ήταν είναι και θα είναι η Σκάρλετ.

Προς θεού δεν κρίνω γενικά μια ηθοποιό από την σεξουαλικότητά της. Όλα έχουν να κάνουν με το ρόλο που υποδύεται. Αν όπως λέει ο Pontez2 σκοπός της Marvel ήταν να βγάζει μια πολυ προσεγμένη προσωπικότητα με λίγα συναισθήματα και ελάχιστο ερωτισμό, τότε πετύχανε διάνα.  Απλά εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε, θα την προτιμούσα πιο θηλυκή. Πρόσεχε όχι ντε και καλά γατούλα, ναζιάρα, ξέκωλο κτλ καμία σχέση. Πώς είναι πχ η Gadot ή η Scarlett στους αντίστοιχους ρόλους υπερ-ηρωίδων, ε κάπως έτσι...

• Like 1
Δημοσ.

Και το ερωτημα είναι.

Η Σκάρλετ, ως black widow, βγάζει ερωτισμό ή όχι; 

Τη θυμάμαι στο Luci (που προσωπικά τη θεωρω καλή ταινία), όπου ο ρόλος της την ήθελε οχι απλά να μη βγάζει ερωτισμό, αλλά να μη βγάζει καν συναιθσήματα.

Πως θα μας φαινόταν αν ειχαμε δει τη Σκάρλετ μονο στο Luci και μετά ως black widow στους avengers. Θα ειχαμε την ιδια άποψη με αυτό που βγάζει η Larson στην εν λόγω ταινία;

Πχ η Larson στο δωμάτιο, ειναι ένας εντελως διαφορετικος χαρακτήρας. Βγάζει συναίσθημα. 

Δημοσ.
Στις 17/3/2019 στις 7:39 ΜΜ, Sethiros είπε

Η (μη) αντίδραση της Captain Marvel στο τέλος του trailer του Endgame αποδεικνύει ότι το υποτιθέμενο θέμα ερμηνείας της Larson είναι καθαρά σκηνοθετική οδηγία.

Τελικά με 266m domestic μπήκε στην 7η θέση εισπράξεων το ίδιο χρονικό διάστημα μέσα από τις 21 συνολικά ταινίες, κάτω από τα τρία Avengers, το Civil War, το Ironman 3 και το Black Panther. Παγκοσμίως έφτασε τα 760m, οπότε λογικά θα σπάσει το 1 δις.

Eνα δις αυτη η παπαρια .:lol:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisde είπε

Προς θεού δεν κρίνω γενικά μια ηθοποιό από την σεξουαλικότητά της. Όλα έχουν να κάνουν με το ρόλο που υποδύεται. Αν όπως λέει ο Pontez2 σκοπός της Marvel ήταν να βγάζει μια πολυ προσεγμένη προσωπικότητα με λίγα συναισθήματα και ελάχιστο ερωτισμό, τότε πετύχανε διάνα.  Απλά εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε, θα την προτιμούσα πιο θηλυκή. Πρόσεχε όχι ντε και καλά γατούλα, ναζιάρα, ξέκωλο κτλ καμία σχέση. Πώς είναι πχ η Gadot ή η Scarlett στους αντίστοιχους ρόλους υπερ-ηρωίδων, ε κάπως έτσι...

Προφανώς αστειεύομαι για τα προηγούμενα post εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που προσπαθούν να πουλήσουν οτιδήποτε θα κρίνονται για οτιδήποτε, αλλά και εμένα στιγμή η ταινία δε μου έδειξε ότι προσπαθεί να πουλήσει τη θηλυκότητα της, όχι όμως και ότι δεν έχει.Δεν ξέρω είναι πολύ σύνθετη συζήτηση γιατί είναι υποκειμενικά αυτά.

27 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Και το ερωτημα είναι.

Τη θυμάμαι στο Luci (που προσωπικά τη θεωρω καλή ταινία), όπου ο ρόλος της την ήθελε οχι απλά να μη βγάζει ερωτισμό, αλλά να μη βγάζει καν συναιθσήματα.

Πως θα μας φαινόταν αν ειχαμε δει τη Σκάρλετ μονο στο Luci και μετά ως black widow στους avengers. Θα ειχαμε την ιδια άποψη με αυτό που βγάζει η Larson στην εν λόγω ταινία;

Πχ η Larson στο δωμάτιο, ειναι ένας εντελως διαφορετικος χαρακτήρας. Βγάζει συναίσθημα. 

Εγώ δεν έχω δει την το Luci αλλά θα το κάνω γιατί ειμαι θαυμαστής της χαχα.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Καταρχην ειμαστε σιγουροι οτι η brie ηταν η πρωτη σκηνοθετικη επιλογη ? Η κανουμε αναλυσεις , για να μαθουμε αργοτερα οτι ηταν ...πεμπτη επιλογη , ενω οι αλλοι 4 δεν καταδεχτηκαν τον μαπα ρολο , η ειχαν υποχρεωσεις με αλλες ταινιες, η δεν ηθελαν να διακοψουν τις διακοπες στο Βερμοντ ? :D

Δημοσ.

Δεν ξέρω guys αλλα η τύπισσα φαίνεται αντιπαθέστατη και είναι ηθοποιός, δηλαδή άνετα θα μπορούσε να το παίξει πιο συμπαθητική. Σε αυτό το interview που είναι πιο χαλαρό νομίζω φαίνεται. Μπορεί να είναι η καλύτερη κοπέλα του κόσμου idk αλλα tbh μου βγάζει κάτι πολύ αρνητικό.

Δημοσ.

Στη ταινια που πηρε το Οσκαρ την έχει δει κανεις; Γενικά σε άλλη ταινία την έχετε δει; Έχει τη σημασία του ως προς το αν ακολουθει ένα συγκεκριμένο μοτιβο στους ρόλους της.

• Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν ξέρω guys αλλα η τύπισσα φαίνεται αντιπαθέστατη και είναι ηθοποιός, δηλαδή άνετα θα μπορούσε να το παίξει πιο συμπαθητική. Σε αυτό το interview που είναι πιο χαλαρό νομίζω φαίνεται. Μπορεί να είναι η καλύτερη κοπέλα του κόσμου idk αλλα tbh μου βγάζει κάτι πολύ αρνητικό.

Δεν έχω δει την ταινία ακόμα, αλλά σε αυτό το βίντεο, φέρνει στην Ms Marvel των comics που θυμάμαι. Έχει αυτό το cockiness.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν έχω δει την ταινία ακόμα, αλλά σε αυτό το βίντεο, φέρνει στην Ms Marvel των comics που θυμάμαι. Έχει αυτό το cockiness.

More like bitchiness. :D

24 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Στη ταινια που πηρε το Οσκαρ την έχει δει κανεις; Γενικά σε άλλη ταινία την έχετε δει; Έχει τη σημασία του ως προς το αν ακολουθει ένα συγκεκριμένο μοτιβο στους ρόλους της.

Λογικό αλλα δεν κρίνω την ηθοποιία της κρίνω τον χαρακτήρα της. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Συνήθως ποτε δεν με ενδιαφέρει αν ο Χ ηθοποιός που υποδύεται ενα ρολο ειναι συμπαθής στην κανονικη του ζωη η οχι παρα μονο πως επαιξε στην ταινια. Τωρα με το χαμο που εχει γινει και την εψαξα λιγο την Brie ειναι οντως τερμα αντιπαθητική, η συνέντευξη εδω ειναι cringia εντελως, προσπαθει να το παιξει ανετη αλλα φαινεται οτι δεν εχει καμια όρεξη να ειναι εκει. :P Επισης την καημένη επρεπε να ζησει τοσο καιρο με το μυστικο οτι εκλεισε συμφωνια εκατομμυρίων να παιξει στο MCU, μονο και μονο για αυτο θελει τη στήριξη ολων μας (αρκει να μην εισαι straight white male γιατι τοτε δεν τη νοιάζει, δεν εχει σημασία οτι είναι όμορφη, ψηλή, ξανθιά δηλαδη τερμα white privileged και η ίδια.. :P)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλά το παραπάνω video είναι και τελείως scripted σε σχέση με αυτό που έκανα post (τουλάχιστον έτσι φαίνεται), οποτε φαντάσου. Όχι προσωπικά ούτε εμενα με ενδιαφέρει άμα είναι καλός η κακός άνθρωπος αρκεί να μην το δείχνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...