bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Mια ολοκληρη ταινια με το Σκαρλετακι ? 😍 Αυτα τα λενε πριν απ ' ολα τα υπολοιπα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 hours ago, mike299 said: +1 για Black Widow και από μένα, η scarlett witch μου φάνηκε αδιάφορη Η 2η πάντως από ότι λένε οι φήμες θα αποκτήσει σειρά στη νέα πλατφόρμα της Disney.
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sethiros είπε Θα βγει κανονικά ταινία με Black Widow, εκεί δεχόμαστε τη ταινία γιατί θα τον δίναμε στη Σκάρλετ. Μέχρι να αρχίσει βέβαια να μιλάει για ισότητα. Το Χολυγουντ , ειναι παντελως ανικανο να περασει το παραμικρο κοινωνικο μηνυμα περα της χλιδης και των εξωφρενικων μισθων .Τα ''μηνυματα'' που περνανε στην απονομη των οσκαρ φορωντας πανακριβες τουαλετες και κοστουμια η προσωπικους social λογαριασμους η στις συνεντευξεις , μονο σαν φαρσα μπορει να εκληφθουν .Η σαν συναισθηματικο τυρακι για τις επερχομενες tv series των σουπερηρωων.😂 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από bluesattack
Sethiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, bluesattack είπε Το Χολυγουντ , ειναι παντελως ανικανο να περασει το παραμικρο κοινωνικο μηνυμα περα της χλιδης και των εξωφρενικων μισθων .Τα ''μηνυματα'' που περνανε στην απονομη των οσκαρ φορωντας πανακριβες τουαλετες και κοστουμια η στους προσωπικους social λογαριασμους , μονο σαν φαρσα μπορει να εκληφθουν .Η σαν συναισθηματικο τυρακι για τις επερχομενες tv series των σουπερηρωων.😂 Συμφωνώ απόλυτα προσθέτοντας ότι ορισμένοι δεν σώζονται ούτε με Ταρκόφσκι. Αν δεν είναι ο άλλος ρακένδυτος δεν μπορεί να εκφράσει απόψη, κλασική κριτική που γίνεται ακόμα και προς τους stand up comedians. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από Sethiros
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Sethiros είπε Συμφωνώ απόλυτα προσθέτοντας ότι ορισμένοι δεν σώζονται ούτε με Ταρκόφσκι. Αν δεν είναι ο άλλος ρακένδυτος δεν μπορεί να εκφράσει απόψη, κλασική κριτική που γίνεται ακόμα και προς τους stand up comedians. Ε ναι, μπορει να ειναι τραπεζιτης και αναρχικος συγχρονως, σαν το ομωνυμο βιβλιο 😂 Και εκατομμυριουχος ηθοποιος και υπερ της...μισθολογικης ισοτητας 😂
Sethiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, bluesattack είπε Ε ναι, μπορει να ειναι τραπεζιτης και αναρχικος συγχρονως, σαν το ομωνυμο βιβλιο 😂 Και εκατομμυριουχος ηθοποιος και υπερ της...μισθολογικης ισοτητας 😂 Υπάρχει κάτι που στην αρχαιολογία το αποκαλούμε context.
coffeex Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, bluesattack είπε Ε ναι, μπορει να ειναι τραπεζιτης και αναρχικος συγχρονως, σαν το ομωνυμο βιβλιο 😂 Και εκατομμυριουχος ηθοποιος και υπερ της...μισθολογικης ισοτητας 😂 Νομίζω ότι ο RDJ είχε πει ότι θα παρατούσε τον ρόλο του Iron Man αν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί δεν πάρουν καλύτερους μισθούς.
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Τωρα παει τσιμπησατε με το κοινωνικο μηνυμα της c m .Πατε για...avengers καρφωτοι.😂 1 λεπτό πριν, coffeex είπε Νομίζω ότι ο RDJ είχε πει ότι θα παρατούσε τον ρόλο του Iron Man αν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί δεν πάρουν καλύτερους μισθούς. 😂 😂 Ρε τον μπαγασα , ετσι ειπε ? Εστησε και φιλανθρωπικο μουφε μετα ? 😂
coffeex Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, bluesattack είπε Τωρα παει τσιμπησατε με το κοινωνικο μηνυμα της c m .Πατε για...avengers καρφωτοι.😂 😂 😂 Ρε τον μπαγασα , ετσι ειπε ? Εστησε και φιλανθρωπικο μουφε μετα ? 😂 Τελικά πέτυχε αυτό που ήθελε και οι υπόλοιποι πήραν καλύτερους μισθούς.
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, coffeex είπε Τελικά πέτυχε αυτό που ήθελε και οι υπόλοιποι πήραν καλύτερους μισθούς. Σαν τοπικη συντεχνια, που μολις περασουν οι αυξησεις των γνωστων συναδελφων ολα ειναι υπεροχα.😂 Και διαφημιση και κοινωνικο προσωπο και σωματοφυλακες 😂
KilliK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bluesattack είπε Το Χολυγουντ , ειναι παντελως ανικανο να περασει το παραμικρο κοινωνικο μηνυμα περα της χλιδης και των εξωφρενικων μισθων .Τα ''μηνυματα'' που περνανε στην απονομη των οσκαρ φορωντας πανακριβες τουαλετες και κοστουμια η προσωπικους social λογαριασμους η στις συνεντευξεις , μονο σαν φαρσα μπορει να εκληφθουν .Η σαν συναισθηματικο τυρακι για τις επερχομενες tv series των σουπερηρωων.😂 QFT εντωμεταξυ στα μηντια πανηγυριζουν για την εμπορικη επιτυχια της ταινιας, λες και τωρα θα σταματησουν να φορανε μπουρκα οι γυναικες στην ΜΑ. 🙄 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από KilliK
kirileman Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1+1 και πολύ της ήταν. Θλιβερό το πόσο απροκάλυπτα "δηλώνει" το κοινό στο οποίο απευθύνεται. 6/10. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από kirileman 1
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Την ειδα και εγω χθες την ταινια, μετριοτητα ειναι, νομιζω απ τις χειροτερες της marvel που εχω δει. Ο λογος που πηγα και την ειδα ειναι μονο και μονο για να εχω μια ιδεα για την captain marvel που εμφανιζεται στο avengers που βγαινει τον αλλο μηνα, αλλα τελικα καταλαβα και καθολου να μην την εβλεπα, νομιζα θα συνδεεtaι περισσοτερο η ταινια με το καινουργιο avengers... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1
AonDuine Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Την ειδα και εγω χθες την ταινια, μετριοτητα ειναι, νομιζω απ τις χειροτερες της marvel που εχω δει. Ο λογος που πηγα και την ειδα ειναι μονο και μονο για να εχω μια ιδεα για την captain marvel που εμφανιζεται στο avengers που βγαινει τον αλλο μηνα, αλλα τελικα καταλαβα και καθολου να μην την εβλεπα, νομιζα θα συνδεεtaι περισσοτερο η ταινια με το καινουργιο avengers... Τότε φίλε μου συγνώμη αλλά δεν ήξερες τι πας να δεις .... Είχαν πει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για origin του χαρακτήρα , με 'ο,τι σημαίνει αυτό . Δεν διαφημίστηκε ποτέ ότι θα έχει κάποια σύνδεση με το avengers....
Pwpwpw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, AonDuine είπε Τότε φίλε μου συγνώμη αλλά δεν ήξερες τι πας να δεις .... Είχαν πει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για origin του χαρακτήρα , με 'ο,τι σημαίνει αυτό . Δεν διαφημίστηκε ποτέ ότι θα έχει κάποια σύνδεση με το avengers.... Οκ δεκτο. Και παλι σαν ταινια δεν μου αρεσε ιδιαιτερα, πολυ μετρια. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw
Προτεινόμενες αναρτήσεις