Προς το περιεχόμενο

Captain Marvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 457
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Έχοντας διαβάσει κριτικές, θεώρησα ότι θα δω μια πατάτα της Μαρβελ που θα με ξενερώσει. Τουναντίον, είδα μια διαφορετική προσέγγιση, έναν χαρακτήρα που ψάχνεται και εξελίσσεται, όχι όπως οι άλλοι που δεν γνωριζαν τη δυναμή τους και την έμαθαν αργότερα), αλλά καθαρά ψυχολογικά (η καπτεν είναι δυνατή και το γνωρίζουμε απ την αρχή).

Η ηθοποιός είναι εξαιρετική και κολλάει απολυτα διπλα στον Τζάκσον και στον Τζουντ Λο. Έχει τη τσαχπινιά που χρειάζεται και σε καμία περίπτωση δεν γινεται γελοία όπως έχει συμβεί με άλλους ηρωες στο guardian of the galaxy.

Ισχύει αυτό που διάβασα από κάποιους ότι συμπεριφέρεται ως σουπερμαν, αλλά αυτό είναι κάτι που δε με χαλάει καθόλου. Υποτίθεται ότι είναι η μονη ικανη να αντιμετωπισει το δυνατότερο ον του σύμπαντος, οπότε ναι, το συμπαν της Μάρβελ χρειαζόταν τον δικό του σούπερμαν.

Η μουσική υπόκριση εξαιρετική και τα σκινηκά, επιτομή των 90ς.

Πολλές απαντήσεις, άλλες αναγκαίες, άλλες όχι.

Επι της ουσίας ένα πολύ ευχάριστο 2ωρο. Οι ροκάδες της δεκαετίας του 90 θα την εκτιμήσουν περισσότερο.

Και ένα ερώτημα που αφορά το τελευταίο avengers

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επειδη δεν θυμάμαι, ο Θάνος, πεθαίνει στο τέλος από τον Θορ και προλαβαίνει και σκοτώνει το 50%?

Απορώ που τόλμησες να γράψεις για τη ταινία, το τοπικ έχει μετατραπεί σε πεδίο τρολαρίσματος από όσους δεν έχουν δει καν τη ταινία. Παρακολουθούμε άναυδοι τον οχετό σεξισμού της Αγίας Ελληνικής Οικογένειας, η οποία προφανώς αποτελεί έναν από τους βασικούς κανόνες (και) του Insomnia. 

Επεξ/σία από Sethiros
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Hello! 

Γνωστός B-lister της Marvel κι αυτός. ;)

Εdit: Oh, αυτό δεν το είχα δει.

Εχει ψωμι δηλαδη η υποθεση.Γνωριμιες, ερωτες.Επιβαλλεται , τουλαχιστον μια ακομη,  σωτηρια του πλανητη απο αυτο το ρομαντικο , οσο και δυναμικο ντουετο.:D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε

Κουρασες ομως

Γιατί ρε συ? Εμένα μου άρεσε η ταινία :-) Να μη γράψει και κάποιος κάτι καλό?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Κουρασες ομως

Λογικό είναι να σας κουράσω γιατί είμαι ο μόνος που γράφει τα αυτονόητα σε έναν διαρκή οχετό αντρίλας. Ας με μπανάρει ο admin, τουλάχιστον θα έχω μπαναριστεί με αξιοπρέπεια χωρίς να ακολουθώ τον κατήφορο σας. 

4 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Γιατί ρε συ? Εμένα μου άρεσε η ταινία :-) Να μη γράψει και κάποιος κάτι καλό?

Εγώ τον κούρασα γιατί αποτελώ τον καθρέφτη τους που δεν αντέχουν να βλέπουν.

Επεξ/σία από Sethiros
Δημοσ.

Ειλικρινά αμφιβάλλω οι άντρες να έχουν πρόβλημα με female leads σε μια καλή ταινία, το πρόβλημα νομίζω έρχεται όταν γίνονται forced και δεν λέει και πολλά η ταινία. ;)

• Like 8
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Λογικό είναι να σας κουράσω γιατί είμαι ο μόνος που γράφει τα αυτονόητα σε έναν διαρκή οχετό αντρίλας. Ας με μπανάρει ο admin, τουλάχιστον θα έχω μπαναριστεί με αξιοπρέπεια χωρίς να ακολουθώ τον κατήφορο σας. 

Εγώ τον κούρασα γιατί αποτελώ τον καθρέφτη τους που δεν αντέχουν να βλέπουν.

Τριτη φορα που το γραφεις.......προφανως κατι γινεται.

Και εδω μεσα γραφουμε 99% ανδρες και καποιες φορες γινεται και λιγο χαβαλες.............και αυτο απαγορευεται;

Παντως για να σε βοηθησω μπορεις να κανεις αναφορα τα ποστ(αντριλας) που σου δημιουργουν εκνευρισμο ωστε να επιληφθουν οι μοντς αν το κρινουν απαραιτητο.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Capt.staros είπε

Τριτη φορα που το γραφεις.......προφανως κατι γινεται.

Και εδω μεσα γραφουμε 99% ανδρες και καποιες φορες γινεται και λιγο χαβαλες.............και αυτο απαγορευεται;

Παντως για να σε βοηθησω μπορεις να κανεις αναφορα τα ποστ(αντριλας) που σου δημιουργουν εκνευρισμο ωστε να επιληφθουν οι μοντς αν το κρινουν απαραιτητο.

Υπάρχουν γυναίκες mods; Γιατί με τον τρόπο που έχετε μεγαλώσει το 99 τοις εκατό όπως λες χλωμό το κόβω. Και καμία φορά να το έγραφα, η πραγματικότητα δεν αναιρείται. Απλώς σας ενοχλεί όταν κάποιος το επισημαίνει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sethiros είπε

Απορώ που τόλμησες να γράψεις για τη ταινία, το τοπικ έχει μετατραπεί σε πεδίο τρολαρίσματος από όσους δεν έχουν δει καν τη ταινία. Παρακολουθούμε άναυδοι τον οχετό σεξισμού της Αγίας Ελληνικής Οικογένειας, η οποία προφανώς αποτελεί έναν από τους βασικούς κανόνες (και) του Insomnia. 

kyIauNM5_400x400.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bluesattack είπε

Εχει ψωμι δηλαδη η υποθεση.Γνωριμιες, ερωτες.Επιβαλλεται , τουλαχιστον μια ακομη,  σωτηρια του πλανητη απο αυτο το ρομαντικο , οσο και δυναμικο ντουετο.:D

αν δεν κανω λαθος, τον Wonder Man τον εχουν κανει πλεον gay στα comics.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

αν δεν κανω λαθος, τον Wonder Man τον εχουν κανει πλεον gay στα comics.

Θυμάμαι που είχαν κάνει τον Iceman gay σε κάποια φάση (που μπορεί να ήταν και προμελετημένο; ), δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο με τον Wonder Man.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι ξερω για τον Iceman, ακομη γελαω με τον τροπο που εγινε η "αποκαλυψη". δειτε το πανελ στο λινκ που ποσταρε ο Ghost, για να καταλαβετε τι εννοω.

αλλα νομιζω αλλαξανε και την σεξουαλικη προτιμηση του Wonder Man. δεν ξερω, εχω σταματησει να παρακολουθω τα mainstream comics, αφου καθε χρονο κανουν και απο ενα reboot.

ποιον αλλον; α ναι τον Rawhide Kid επισης, μαλιστα βγαλανε ολοκληρο comic miniseries γυρω απο την σεξουαλικοτητα του, το οποιο ηταν αρκετα καλο.

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...