Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 11 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Male Ripley https://en.wikipedia.org/wiki/The_Talented_Mr._Ripley_(film)
Sethiros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, pontez2 είπε Έχοντας διαβάσει κριτικές, θεώρησα ότι θα δω μια πατάτα της Μαρβελ που θα με ξενερώσει. Τουναντίον, είδα μια διαφορετική προσέγγιση, έναν χαρακτήρα που ψάχνεται και εξελίσσεται, όχι όπως οι άλλοι που δεν γνωριζαν τη δυναμή τους και την έμαθαν αργότερα), αλλά καθαρά ψυχολογικά (η καπτεν είναι δυνατή και το γνωρίζουμε απ την αρχή). Η ηθοποιός είναι εξαιρετική και κολλάει απολυτα διπλα στον Τζάκσον και στον Τζουντ Λο. Έχει τη τσαχπινιά που χρειάζεται και σε καμία περίπτωση δεν γινεται γελοία όπως έχει συμβεί με άλλους ηρωες στο guardian of the galaxy. Ισχύει αυτό που διάβασα από κάποιους ότι συμπεριφέρεται ως σουπερμαν, αλλά αυτό είναι κάτι που δε με χαλάει καθόλου. Υποτίθεται ότι είναι η μονη ικανη να αντιμετωπισει το δυνατότερο ον του σύμπαντος, οπότε ναι, το συμπαν της Μάρβελ χρειαζόταν τον δικό του σούπερμαν. Η μουσική υπόκριση εξαιρετική και τα σκινηκά, επιτομή των 90ς. Πολλές απαντήσεις, άλλες αναγκαίες, άλλες όχι. Επι της ουσίας ένα πολύ ευχάριστο 2ωρο. Οι ροκάδες της δεκαετίας του 90 θα την εκτιμήσουν περισσότερο. Και ένα ερώτημα που αφορά το τελευταίο avengers Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επειδη δεν θυμάμαι, ο Θάνος, πεθαίνει στο τέλος από τον Θορ και προλαβαίνει και σκοτώνει το 50%? Απορώ που τόλμησες να γράψεις για τη ταινία, το τοπικ έχει μετατραπεί σε πεδίο τρολαρίσματος από όσους δεν έχουν δει καν τη ταινία. Παρακολουθούμε άναυδοι τον οχετό σεξισμού της Αγίας Ελληνικής Οικογένειας, η οποία προφανώς αποτελεί έναν από τους βασικούς κανόνες (και) του Insomnia. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από Sethiros
bluesattack Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Hello! Γνωστός B-lister της Marvel κι αυτός. Εdit: Oh, αυτό δεν το είχα δει. Εχει ψωμι δηλαδη η υποθεση.Γνωριμιες, ερωτες.Επιβαλλεται , τουλαχιστον μια ακομη, σωτηρια του πλανητη απο αυτο το ρομαντικο , οσο και δυναμικο ντουετο.
pontez2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, tritonas00 είπε Κουρασες ομως Γιατί ρε συ? Εμένα μου άρεσε η ταινία Να μη γράψει και κάποιος κάτι καλό? 2
Sethiros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Κουρασες ομως Λογικό είναι να σας κουράσω γιατί είμαι ο μόνος που γράφει τα αυτονόητα σε έναν διαρκή οχετό αντρίλας. Ας με μπανάρει ο admin, τουλάχιστον θα έχω μπαναριστεί με αξιοπρέπεια χωρίς να ακολουθώ τον κατήφορο σας. 4 λεπτά πριν, pontez2 είπε Γιατί ρε συ? Εμένα μου άρεσε η ταινία Να μη γράψει και κάποιος κάτι καλό? Εγώ τον κούρασα γιατί αποτελώ τον καθρέφτη τους που δεν αντέχουν να βλέπουν. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από Sethiros
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Ειλικρινά αμφιβάλλω οι άντρες να έχουν πρόβλημα με female leads σε μια καλή ταινία, το πρόβλημα νομίζω έρχεται όταν γίνονται forced και δεν λέει και πολλά η ταινία. 8
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Sethiros είπε Λογικό είναι να σας κουράσω γιατί είμαι ο μόνος που γράφει τα αυτονόητα σε έναν διαρκή οχετό αντρίλας. Ας με μπανάρει ο admin, τουλάχιστον θα έχω μπαναριστεί με αξιοπρέπεια χωρίς να ακολουθώ τον κατήφορο σας. Εγώ τον κούρασα γιατί αποτελώ τον καθρέφτη τους που δεν αντέχουν να βλέπουν. Τριτη φορα που το γραφεις.......προφανως κατι γινεται. Και εδω μεσα γραφουμε 99% ανδρες και καποιες φορες γινεται και λιγο χαβαλες.............και αυτο απαγορευεται; Παντως για να σε βοηθησω μπορεις να κανεις αναφορα τα ποστ(αντριλας) που σου δημιουργουν εκνευρισμο ωστε να επιληφθουν οι μοντς αν το κρινουν απαραιτητο.
Sethiros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Τριτη φορα που το γραφεις.......προφανως κατι γινεται. Και εδω μεσα γραφουμε 99% ανδρες και καποιες φορες γινεται και λιγο χαβαλες.............και αυτο απαγορευεται; Παντως για να σε βοηθησω μπορεις να κανεις αναφορα τα ποστ(αντριλας) που σου δημιουργουν εκνευρισμο ωστε να επιληφθουν οι μοντς αν το κρινουν απαραιτητο. Υπάρχουν γυναίκες mods; Γιατί με τον τρόπο που έχετε μεγαλώσει το 99 τοις εκατό όπως λες χλωμό το κόβω. Και καμία φορά να το έγραφα, η πραγματικότητα δεν αναιρείται. Απλώς σας ενοχλεί όταν κάποιος το επισημαίνει.
Rockavlon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Sethiros είπε Απορώ που τόλμησες να γράψεις για τη ταινία, το τοπικ έχει μετατραπεί σε πεδίο τρολαρίσματος από όσους δεν έχουν δει καν τη ταινία. Παρακολουθούμε άναυδοι τον οχετό σεξισμού της Αγίας Ελληνικής Οικογένειας, η οποία προφανώς αποτελεί έναν από τους βασικούς κανόνες (και) του Insomnia.
KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, bluesattack είπε Εχει ψωμι δηλαδη η υποθεση.Γνωριμιες, ερωτες.Επιβαλλεται , τουλαχιστον μια ακομη, σωτηρια του πλανητη απο αυτο το ρομαντικο , οσο και δυναμικο ντουετο. αν δεν κανω λαθος, τον Wonder Man τον εχουν κανει πλεον gay στα comics.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, KilliK είπε αν δεν κανω λαθος, τον Wonder Man τον εχουν κανει πλεον gay στα comics. Θυμάμαι που είχαν κάνει τον Iceman gay σε κάποια φάση (που μπορεί να ήταν και προμελετημένο; ), δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο με τον Wonder Man. 1
KilliK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι ξερω για τον Iceman, ακομη γελαω με τον τροπο που εγινε η "αποκαλυψη". δειτε το πανελ στο λινκ που ποσταρε ο Ghost, για να καταλαβετε τι εννοω. αλλα νομιζω αλλαξανε και την σεξουαλικη προτιμηση του Wonder Man. δεν ξερω, εχω σταματησει να παρακολουθω τα mainstream comics, αφου καθε χρονο κανουν και απο ενα reboot. ποιον αλλον; α ναι τον Rawhide Kid επισης, μαλιστα βγαλανε ολοκληρο comic miniseries γυρω απο την σεξουαλικοτητα του, το οποιο ηταν αρκετα καλο. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από KilliK
Προτεινόμενες αναρτήσεις