Προς το περιεχόμενο

Captain Marvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 457
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Zengar Zombolt said:

ναι το ξέρω 
και για μένα ήταν καλύτερη 

Βολέψου με XXX Parody... 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ThReSh είπε

Βολέψου με XXX Parody... 😛

βολεύτηκα αλλά πόσες φορές να δεις το ίδιο "βίντεο"  μετά βαριέσαι γίνετε πως να το πω..... σαν σχέση 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν μου φάνηκε κακό, δεν έχω ψάξει όμως, θα έχει mix με τo οrigin του Mar-Vell; Γιατί δεν θυμάμαι η Carol να ήταν ποτέ Kree warrior.

Οι δυνάμεις της Danvers προέρχονται από τους Kree σύμφωνα με το όποιο (γελάμε) canon και το origin story πριν από 40+ χρόνια. Βέβαια αν θέλαμε να είναι η Marvel πιστή στον όλο χαρακτήρα της Ms Marvel (δεν έχω παρακολουθήσει την Captain Marvel και το κατά πόσο διαφέρει από το προηγούμενο υλικό) τότε απλά θα χρειαζόταν να δείξουν μια ξενοφοβική σαδίστρια και υπέρμετρα φιλόδοξη στα όρια της αλαζονείας αλκοολικιά τύπισα. 

Από το τελείως average και γενικό τρέιλερ φαίνεται ότι ένα από τα κύρια σημεία του σεναρίου θα είναι κάποιο Skrull invasion στη Γη; Δεν μπορώ να θυμηθώ αλλά στο MCU οι εξωγήινοι δεν εμφανίστηκαν πρώτη φορά στον πλανήτη στα γεγονότα του πρώτου Avengers ή είμαι τελείως λάθος και αναφέρεται ότι η SHIELD έχει αντιμετωπίσει εξωγήινους στο παρελθόν;

Επεξ/σία από Speculoos
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Speculoos είπε

Οι δυνάμεις της Danvers προέρχονται από τους Kree σύμφωνα με το όποιο (γελάμε) canon και το origin story πριν από 40+ χρόνια.

Edit: Άκυρο, τώρα είδα (που είναι γνωστό εδώ και μήνες) ότι ο Jude Law είναι ο Mar-Vell. -_-

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δν μ γεμισε το ματι, περιμενα πολυ νταμπα ντουμπα και κακο χαμο στο trailer, αντιθετως ειδα μια γιαγια να τρωει χαστουκια και ενα φεμινιστικο Τop-Gun!

Επεξ/σία από Metaksas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...