Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, ThReSh είπε Η παλιά λεγόταν και Ms. Marvel... 😛 ναι το ξέρω και για μένα ήταν καλύτερη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, Zengar Zombolt said: ναι το ξέρω και για μένα ήταν καλύτερη Βολέψου με XXX Parody... 😛
Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Βολέψου με XXX Parody... 😛 βολεύτηκα αλλά πόσες φορές να δεις το ίδιο "βίντεο" μετά βαριέσαι γίνετε πως να το πω..... σαν σχέση
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν μου φάνηκε κακό, δεν έχω ψάξει όμως, θα έχει mix με τo οrigin του Mar-Vell; Γιατί δεν θυμάμαι η Carol να ήταν ποτέ Kree warrior.
Speculoos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν μου φάνηκε κακό, δεν έχω ψάξει όμως, θα έχει mix με τo οrigin του Mar-Vell; Γιατί δεν θυμάμαι η Carol να ήταν ποτέ Kree warrior. Οι δυνάμεις της Danvers προέρχονται από τους Kree σύμφωνα με το όποιο (γελάμε) canon και το origin story πριν από 40+ χρόνια. Βέβαια αν θέλαμε να είναι η Marvel πιστή στον όλο χαρακτήρα της Ms Marvel (δεν έχω παρακολουθήσει την Captain Marvel και το κατά πόσο διαφέρει από το προηγούμενο υλικό) τότε απλά θα χρειαζόταν να δείξουν μια ξενοφοβική σαδίστρια και υπέρμετρα φιλόδοξη στα όρια της αλαζονείας αλκοολικιά τύπισα. Από το τελείως average και γενικό τρέιλερ φαίνεται ότι ένα από τα κύρια σημεία του σεναρίου θα είναι κάποιο Skrull invasion στη Γη; Δεν μπορώ να θυμηθώ αλλά στο MCU οι εξωγήινοι δεν εμφανίστηκαν πρώτη φορά στον πλανήτη στα γεγονότα του πρώτου Avengers ή είμαι τελείως λάθος και αναφέρεται ότι η SHIELD έχει αντιμετωπίσει εξωγήινους στο παρελθόν; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Speculoos 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Οπ εμφανίζεται κι ο Ronan πάλι...
Wayward Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Meh... και το flat ύφος της Larson δε βοηθάει καθόλου...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είναι καλό σημάδι όταν κάνεις 10 λεπτά να παρακολουθήσεις ένα δίλεπτο trailer...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Speculoos είπε Οι δυνάμεις της Danvers προέρχονται από τους Kree σύμφωνα με το όποιο (γελάμε) canon και το origin story πριν από 40+ χρόνια. Edit: Άκυρο, τώρα είδα (που είναι γνωστό εδώ και μήνες) ότι ο Jude Law είναι ο Mar-Vell. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV
Metaksas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δν μ γεμισε το ματι, περιμενα πολυ νταμπα ντουμπα και κακο χαμο στο trailer, αντιθετως ειδα μια γιαγια να τρωει χαστουκια και ενα φεμινιστικο Τop-Gun! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Metaksas
Wayward Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Στα 80s δεν υποτίθεται πως λαμβάνει τόπο το συγκεκριμένο? Αν ναι είχε μαύρες γυναίκες πιλότους το US Airforce τότε?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 H USAF από ό,τι διαβάζω απέκτησε την πρώτη γυναίκα πιλότο μαχητικού το 1993.
Προτεινόμενες αναρτήσεις