Προς το περιεχόμενο

Captain Marvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 457
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, mike299 είπε

Κοίτα, όπως είπα σε προηγούμενο post, γούστα είναι αυτά, δεν υπάρχει σωστό και λάθος αλλά δεν μου άρεσε που δεν μου άρεσε, έκανα και το λάθος να ψάξω τι εννοεί ο @liakinen  με τα πόδια της, και τώρα οπότε την βλέπω, θα με στοιχειώνει αυτή την εικόνα 🤢

XIXIXIXIXIXI :devil: Σας την χάλασα έτσι;

23 λεπτά πριν, KilliK είπε

Link? 😀

Μην κάνεις το λάθος σε προειδοποιώ, είσαι και γνωστός πουτ@νι@ρης:P:D και θα χαλαστείς.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, liakinen είπε

XIXIXIXIXIXI :devil: Σας την χάλασα έτσι;

Μην κάνεις το λάθος σε προειδοποιώ, είσαι και γνωστός πουτ@νι@ρης:P:D και θα χαλαστείς.

Πολυ αργα φιλε το εκανα.Κοιτα δεν ειμαι ποδολατρης αλλα οπου φυγει φυγει.Και το parody να βγει δεν το βλεπω (δεν παιρνω και ορκο).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Raptorex είπε

Brie-Larson-Feet.jpg

Καλά ούτε εγώ δεν θα τολμούσα να τους το κάνω αυτό. ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ. Και το κάνω και παράθεση ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mike299 είπε

Μυωπία από ότι φαίνεται :P

Ή απλώς τυχαίνει να έχω δει κι άλλες φωτογραφίες των ποδιών της που είναι μια χαρά και είπα να διασκεδάσω με τον εμετουλάκο της αντρίλας παραπάνω. 

Επεξ/σία από Sethiros
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Ή απλώς τυχαίνει να έχω δει κι άλλες φωτογραφίες των ποδιών της που είναι μια χαρά και είπα να διασκεδάσω με τον εμετουλάκο της αντρίλας παραπάνω. 

Μμμμμ Κρύε ❄️

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειχα προειδοποιησει εδω και καιρο αλλα επεσε λογοκρισια(κατι που αναμενω να γινει και εδω μολις ξυπνησουν οι mods).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...