Προς το περιεχόμενο

Captain Marvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Capt.staros είπε

Τα γυμνασιοπαιδα γιατι; ειναι αντιθετα στην πολιτικη ορθοτητα; χχαχα 

Υπαρχει ταινια της marvel που να εχουν μπει μεσα; Βλεπεις ταινιαρες και με το ζορι βγαζουν τα λεφτα τους και ο/η καθενας που φοραει στολη χτυπαει 1δις

Όσοι σκέφτονται σαν γυμνασιόπαιδα ναι. Για τα περι στολής συμφωνώ. Η ταινία μπορεί να χτυπήσει 1 δις παγκοσμίως, κάτι που μάλλον έρχεται σε αντίθεση με τα περι βαρεμάρας. 

Επεξ/σία από Sethiros
  • Απαντ. 457
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Capt.staros είπε

Τα γυμνασιοπαιδα γιατι; ειναι αντιθετα στην πολιτικη ορθοτητα; χχαχα 

Υπαρχει ταινια της marvel που να εχουν μπει μεσα; Βλεπεις ταινιαρες και με το ζορι βγαζουν τα λεφτα τους και ο/η καθενας που φοραει στολη χτυπαει 1δις

Το Ant-Man and the Wasp έβγαλε ~623M 😛

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, coffeex είπε

Το Ant-Man and the Wasp έβγαλε ~623M 😛

Ναι αλλα με 170εκ budget τα εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Sethiros είπε

Όσοι σκέφτονται σαν γυμνασιόπαιδα ναι. Για τα περι στολής συμφωνώ. Η ταινία μπορεί να χτυπήσει 1 δις παγκοσμίως, κάτι που μάλλον έρχεται σε αντίθεση με τα περι βαρεμάρας. 

το BO δεν ειναι μετρητης ποιοτητας της ταινιας. και το Skyfall εβγαλε 1δις, αλλα εγω με τον φιλο μου ειχαμε αποκοιμηθει στην αιθουσα...😴

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, jerry banana είπε

η captain marvel στα  comic με μια λεξη <<THICC>> στη ταινια ειναι μαπε.

Δες και την wonder woman πως είναι στα comic και πως στην ταινία 😂 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

ασε ρε φιλε κλαιω

1 ώρα πριν, coffeex είπε

Δες και την wonder woman πως είναι στα comic και πως στην ταινία 😂 

Εντάξει, μη είστε άδικοι, η gal Gadot είναι γυναικάρα

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει, δυσκολο εως αδυνατο να βρεις ηθοποιο που να ικανοποιει τα κριτηρια της κομικ WW. ακομη και οι αλλοι βασικοι ηθοποιοι που κανανε τις αμαζονες, με ψευτικα ποντικια τις ειχανε. μια χαρα ηταν η Gadot για τα δεδομενα, να δουμε την She-Hulk ποια θα παιξει. 😁

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mike299 είπε

Είναι όπως είναι και η Larson

ΕΜΠ1

2 λεπτά πριν, KilliK είπε

ενταξει, δυσκολο εως αδυνατο να βρεις ηθοποιο που να ικανοποιει τα κριτηρια της κομικ WW. ακομη και οι αλλοι βασικοι ηθοποιοι που κανανε τις αμαζονες, με ψευτικα ποντικια τις ειχανε. μια χαρα ηταν η Gadot για τα δεδομενα, να δουμε την She-Hulk ποια θα παιξει. 😁

Όχι όλες οι αμαζόνες, κάπου είχα δει ότι ήταν επαγγελματίες από το χώρο του fitness

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφορά σε κείμενο

Όχι όλες οι αμαζόνες, κάπου είχα δει ότι ήταν επαγγελματίες από το χώρο του fitness

ναι το ξερω, στους βασικους χαρακτηρες αναφερομαι, που τους επαιξαν γνωστοι ηθοποιοι.
Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mike299 είπε

Γυναικαρα αλλα flat παρα πολυ.Οχι οτι θα μου κακοπεφτε απλως σχολιαζω το οτι της λυπει το THICC.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jerry banana είπε

η captain marvel στα  comic με μια λεξη <<THICC>> στη ταινια ειναι μαπε.

Περίμενε να βγει το Captain Marvel XXX parody τοτε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, coffeex είπε

Είναι όπως είναι και η Larson

ΕΜΠ1

Κοίτα, όπως είπα σε προηγούμενο post, γούστα είναι αυτά, δεν υπάρχει σωστό και λάθος αλλά δεν μου άρεσε που δεν μου άρεσε, έκανα και το λάθος να ψάξω τι εννοεί ο @liakinen  με τα πόδια της, και τώρα οπότε την βλέπω, θα με στοιχειώνει αυτή την εικόνα 🤢

Επεξ/σία από mike299
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mike299 είπε

Κοίτα, όπως είπα σε προηγούμενο post, γούστα είναι αυτά, δεν υπάρχει σωστό και λάθος αλλά δεν μου άρεσε που δεν μου άρεσε, έκανα και το λάθος να ψάξω τι εννοεί ο @liakinen  με τα πόδια της, και τώρα οπότε την βλέπω, θα με στοιχειώνει αυτή την εικόνα 🤢

Link? 😀

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...