Sethiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Τα γυμνασιοπαιδα γιατι; ειναι αντιθετα στην πολιτικη ορθοτητα; χχαχα Υπαρχει ταινια της marvel που να εχουν μπει μεσα; Βλεπεις ταινιαρες και με το ζορι βγαζουν τα λεφτα τους και ο/η καθενας που φοραει στολη χτυπαει 1δις Όσοι σκέφτονται σαν γυμνασιόπαιδα ναι. Για τα περι στολής συμφωνώ. Η ταινία μπορεί να χτυπήσει 1 δις παγκοσμίως, κάτι που μάλλον έρχεται σε αντίθεση με τα περι βαρεμάρας. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Sethiros
coffeex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Τα γυμνασιοπαιδα γιατι; ειναι αντιθετα στην πολιτικη ορθοτητα; χχαχα Υπαρχει ταινια της marvel που να εχουν μπει μεσα; Βλεπεις ταινιαρες και με το ζορι βγαζουν τα λεφτα τους και ο/η καθενας που φοραει στολη χτυπαει 1δις Το Ant-Man and the Wasp έβγαλε ~623M 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, coffeex είπε Το Ant-Man and the Wasp έβγαλε ~623M 😛 Ναι αλλα με 170εκ budget τα εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω.
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, Sethiros είπε Όσοι σκέφτονται σαν γυμνασιόπαιδα ναι. Για τα περι στολής συμφωνώ. Η ταινία μπορεί να χτυπήσει 1 δις παγκοσμίως, κάτι που μάλλον έρχεται σε αντίθεση με τα περι βαρεμάρας. το BO δεν ειναι μετρητης ποιοτητας της ταινιας. και το Skyfall εβγαλε 1δις, αλλα εγω με τον φιλο μου ειχαμε αποκοιμηθει στην αιθουσα...😴 1
jerry banana Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 η captain marvel στα comic με μια λεξη <<THICC>> στη ταινια ειναι μαπε.
coffeex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, jerry banana είπε η captain marvel στα comic με μια λεξη <<THICC>> στη ταινια ειναι μαπε. Δες και την wonder woman πως είναι στα comic και πως στην ταινία 😂
jerry banana Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, coffeex είπε Δες και την wonder woman πως είναι στα comic και πως στην ταινία 😂 ασε ρε φιλε κλαιω
mike299 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, jerry banana είπε ασε ρε φιλε κλαιω 1 ώρα πριν, coffeex είπε Δες και την wonder woman πως είναι στα comic και πως στην ταινία 😂 Εντάξει, μη είστε άδικοι, η gal Gadot είναι γυναικάρα 1
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 ενταξει, δυσκολο εως αδυνατο να βρεις ηθοποιο που να ικανοποιει τα κριτηρια της κομικ WW. ακομη και οι αλλοι βασικοι ηθοποιοι που κανανε τις αμαζονες, με ψευτικα ποντικια τις ειχανε. μια χαρα ηταν η Gadot για τα δεδομενα, να δουμε την She-Hulk ποια θα παιξει. 😁
coffeex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, mike299 είπε Εντάξει, μη είστε άδικοι, η gal Gadot είναι γυναικάρα Είναι όπως είναι και η Larson ΕΜΠ1 2 λεπτά πριν, KilliK είπε ενταξει, δυσκολο εως αδυνατο να βρεις ηθοποιο που να ικανοποιει τα κριτηρια της κομικ WW. ακομη και οι αλλοι βασικοι ηθοποιοι που κανανε τις αμαζονες, με ψευτικα ποντικια τις ειχανε. μια χαρα ηταν η Gadot για τα δεδομενα, να δουμε την She-Hulk ποια θα παιξει. 😁 Όχι όλες οι αμαζόνες, κάπου είχα δει ότι ήταν επαγγελματίες από το χώρο του fitness
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Όχι όλες οι αμαζόνες, κάπου είχα δει ότι ήταν επαγγελματίες από το χώρο του fitness ναι το ξερω, στους βασικους χαρακτηρες αναφερομαι, που τους επαιξαν γνωστοι ηθοποιοι. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από KilliK
jerry banana Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 33 λεπτά πριν, mike299 είπε Εντάξει, μη είστε άδικοι, η gal Gadot είναι γυναικάρα Γυναικαρα αλλα flat παρα πολυ.Οχι οτι θα μου κακοπεφτε απλως σχολιαζω το οτι της λυπει το THICC.
orfeas26 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, jerry banana είπε η captain marvel στα comic με μια λεξη <<THICC>> στη ταινια ειναι μαπε. Περίμενε να βγει το Captain Marvel XXX parody τοτε... 1
mike299 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, coffeex είπε Είναι όπως είναι και η Larson ΕΜΠ1 Όχι όλες οι αμαζόνες, κάπου είχα δει ότι ήταν επαγγελματίες από το χώρο του fitness Κοίτα, όπως είπα σε προηγούμενο post, γούστα είναι αυτά, δεν υπάρχει σωστό και λάθος αλλά δεν μου άρεσε που δεν μου άρεσε, έκανα και το λάθος να ψάξω τι εννοεί ο @liakinen με τα πόδια της, και τώρα οπότε την βλέπω, θα με στοιχειώνει αυτή την εικόνα 🤢 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από mike299
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, mike299 είπε Κοίτα, όπως είπα σε προηγούμενο post, γούστα είναι αυτά, δεν υπάρχει σωστό και λάθος αλλά δεν μου άρεσε που δεν μου άρεσε, έκανα και το λάθος να ψάξω τι εννοεί ο @liakinen με τα πόδια της, και τώρα οπότε την βλέπω, θα με στοιχειώνει αυτή την εικόνα 🤢 Link? 😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις