Sethiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7,5/10. Ωραίο origin και εξαιρετική η Λαρσον. Ο, τι περίμενα βασικά από μια ταινία του MCU. Προχωράμε. Η καλύτερη σκηνή Spoiler Όταν η μικρή με εντελώς επιτηδευμένο τρόπο τρίβει στα μούτρα των γυμνασιόπαιδων του 4chan ότι οι γυναίκες δεν προορίζονται αποκλειστικά για το μεγάλωμα παιδιών. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Sethiros 1
DJTaurus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Αν δούμε και τα reviews από sites πέραν των user η ταινία πρόκειται για μετριότητα. Πολύ το χαίρομαι όταν βλέπω την κοινότητα να αντιδρά σε τέτοιες πρακτικές. Υπάρχει ακόμα παλμός.
Spartan117 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Sethiros είπε Η καλύτερη σκηνή Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Όταν η μικρή με εντελώς επιτηδευμένο τρόπο τρίβει στα μούτρα των γυμνασιόπαιδων του 4chan ότι οι γυναίκες δεν προορίζονται αποκλειστικά για το μεγάλωμα παιδιών. Η καλύτερη σκηνή είναι identity politics? Μιλάμε για ταινιαρα από τις λίγες τότε 13 ώρες πριν, KilliK είπε νομιζω οτι το πραγματικο προβλημα ειναι οτι ο κοσμος εχει αρχισει πλεον και βαριεται την ανακυκλωμενη φορμουλα της Μαρβελ. σχεδον ολες οι ταινιες της Μαρβνελ ειναι μια απο τα ιδια, και αυτη δεν ειναι διαφορετικη, ουτε χειροτερη, ουτε καλυτερη. απλως ξυπνανε τωρα και το μετριο δεν τους συγκινει πλεον. αν συνεχιστει ετσι η κατασταση, δεν την βλεπω καλα την επομενη φαση, ειδικα αν λειπουν οι προηγουμενοι μεγαλοι της σταρ. Το επίσημο narrative είναι ότι η CM θα κουβαλήσει το MCU μετά το Endgame (όπως κάνει ο Ironman τώρα).
coffeex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Όποιος θέλει να δει τις 2 post credit σκηνές της ταινίας ας ρίξει μια ματιά στο youtube. 😎
liakinen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μια φορά τυχαία, λέμε τώρα έπεσε το μάτι μου (το δεξί το καλό) σε κάτι φωτογραφίες που έδειχναν τα δάχτυλα - νύχια των ποδιών της κοπελιάς. Απλά μπλιαχ εμετός. Ούτε cam rip από μένα. 1
coffeex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 ‘Captain Marvel’ Tramples Internet Trolls & Skyrockets To $160M Opening
coffeex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Γιατί τόση κατακραυγή για το Captain Marvel; 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, liakinen said: Μια φορά τυχαία, λέμε τώρα έπεσε το μάτι μου (το δεξί το καλό) σε κάτι φωτογραφίες που έδειχναν τα δάχτυλα - νύχια των ποδιών της κοπελιάς. Απλά μπλιαχ εμετός. Ούτε cam rip από μένα. Σαν τον αντίχειρα της Megan Fox? 1/10 would not bang! Μλκες κανονίστε να φάει πάλι λουκέτο το topic εξαιτίας των κοινωνικοπολιτικών posts... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από ThReSh 1
Sethiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, coffeex είπε Γιατί τόση κατακραυγή για το Captain Marvel; Ωραία και ψύχραιμη ανάλυση. 35 λεπτά πριν, cmad είπε Το ειδες κανεις σε 3D? Αξιζει? Το είδα εγώ σε 3d, μου άρεσε αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Θεωρώ ότι αν είναι να σκάσει κάποιος 7,5 για απλή προβολή, ας δώσει τα 12. Αν είναι να δώσει 3,75 τη Τετάρτη ας το δει σε απλή. Αν και νομίζω ότι πλέον μειώνεται και η τιμή των 3D της Τετάρτες. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Sethiros
liakinen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Σαν τον αντίχειρα της Megan Fox? 1/10 would not bang! Τo Μεγκανάκι της το συγχωρώ γιατί έτσι βγήκε από την μάνα της. Η άλλη απλά είναι βρωμοπόδαρη
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, liakinen είπε Τo Μεγκανάκι της το συγχωρώ γιατί έτσι βγήκε από την μάνα της. Η άλλη απλά είναι βρωμοπόδαρη 😁😂 ωραια γυναικα η Larson, αλλα η Megan ηταν σε αλλο επιπεδο στο prime της. Spoiler - 44 λεπτά πριν, coffeex είπε Γιατί τόση κατακραυγή για το Captain Marvel; σταματησα να διαβαζω εκει που λεει οτι το RT ειναι πιο αξιοκρατικο. 🤣 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από KilliK
Sethiros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Εν τω μεταξύ η βαθμολογία στο imdb από 6,1 ανέβηκε στο 6,8. Λογικά το ντου από τα γυμνασιόπαιδα πέρασε. Κάπου εκεί θα κυμανθεί γύρω στο 7.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Τα γυμνασιοπαιδα γιατι; ειναι αντιθετα στην πολιτικη ορθοτητα; χχαχα Υπαρχει ταινια της marvel που να εχουν μπει μεσα; Βλεπεις ταινιαρες και με το ζορι βγαζουν τα λεφτα τους και ο/η καθενας που φοραει στολη χτυπαει 1δις
mike299 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, coffeex είπε ‘Captain Marvel’ Tramples Internet Trolls & Skyrockets To $160M Opening Καλά δεν νομίζω να αμφέβαλε κανείς ότι θα κάνει 600+ εκ στο χαλαρό. Με την φόρα που έχει πάρει η marvel, ταινία με τον Fartman θα βγάλει τόσα Για το κατά πόσο αξίζει σαν ταινία, και ειδικά marvel super hero movie συζητάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις