Sethiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Ε όχι ρε παιδιά...φεμινισμό και anti racist-bullying μηνύματα; Πως θα το αντέξουμε αυτό το χτύπημα; 1
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 νομιζω οτι το πραγματικο προβλημα ειναι οτι ο κοσμος εχει αρχισει πλεον και βαριεται την ανακυκλωμενη φορμουλα της Μαρβελ. σχεδον ολες οι ταινιες της Μαρβνελ ειναι μια απο τα ιδια, και αυτη δεν ειναι διαφορετικη, ουτε χειροτερη, ουτε καλυτερη. απλως ξυπνανε τωρα και το μετριο δεν τους συγκινει πλεον. αν συνεχιστει ετσι η κατασταση, δεν την βλεπω καλα την επομενη φαση, ειδικα αν λειπουν οι προηγουμενοι μεγαλοι της σταρ. 3
Sethiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Το τι θα γίνει στην επόμενη φάση είναι ένα σοβαρό ζήτημα πράγματι. Το ότι ο κόσμος βαρέθηκε τη φάση με το Infinity War να βγαίνει 4ο σε μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών όταν με το ζόρι έβλεπες να ξεπερνάει τις εισπράξεις του 1ου avengers και με την Captain Marvel να έχει κυκλοφορήσει μόλις μία μέρα ανήκει στις κλασικές προβολές-παπαγαλίες από τα διάφορα sites. Άλλωστε έγραψες ότι το infinity ήταν βαρεμέρα σκέτη, επομένως θα χαρούμε με την αποχώρηση σου στο επόμενο phase ευελπιστώντας ότι θα κρατήσεις το λόγο σου. Μάλιστα οι βαθμολογίες της Captain Marvel (με ένα αστέρι κτλ το οποίο απέχει παρασάγγας από το μέτριο) οφείλεται σε αντιδράσεις για αυτό που έκαναν με το λογαριασμό του Stan Lee. Το ότι παρουσιάζεις όμως τις δικές σου πεποιθήσεις για τις οποίες γράφεις εδώ και χρόνια ως facts θέλει ταλέντο και αυτό στο δίνω. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 hours ago, tritonas00 said: 32% user score στο RT (User Ratings: 58,327) Αναμενόμενο μετά το κύμα αντιδράσεων σε κάποιες δηλωσεις της Larson.
Gilmaru Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 https://www.imdb.com/title/tt4154664/ratings?ref_=tt_ov_rt Αυτό δεν είναι κανονική κατανομή βαθμολογίας πάντως. 20% της έβαλε 1 και 20% 10. Ψυχραιμία και λογική στην βαθμολόγηση πάνω απ' όλα. xD
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 ε ενταξει, τα εχουμε ξαναπει αυτα, συστηματα βαθμολογησης οπως RT και IMDB ειναι τελειως σαπια.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, Sethiros είπε Το τι θα γίνει στην επόμενη φάση είναι ένα σοβαρό ζήτημα πράγματι. Το ότι ο κόσμος βαρέθηκε τη φάση με το Infinity War να βγαίνει 4ο σε μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών όταν με το ζόρι έβλεπες να ξεπερνάει τις εισπράξεις του 1ου avengers και με την Captain Marvel να έχει κυκλοφορήσει μόλις μία μέρα ανήκει στις κλασικές προβολές-παπαγαλίες από τα διάφορα sites. Άλλωστε έγραψες ότι το infinity ήταν βαρεμέρα σκέτη, επομένως θα χαρούμε με την αποχώρηση σου στο επόμενο phase ευελπιστώντας ότι θα κρατήσεις το λόγο σου. Μάλιστα οι βαθμολογίες της Captain Marvel (με ένα αστέρι κτλ το οποίο απέχει παρασάγγας από το μέτριο) οφείλεται σε αντιδράσεις για αυτό που έκαναν με το λογαριασμό του Stan Lee. Το ότι παρουσιάζεις όμως τις δικές σου πεποιθήσεις για τις οποίες γράφεις εδώ και χρόνια ως facts θέλει ταλέντο και αυτό στο δίνω. Καλα υπαρχει μια γενικη παραδοχη οτι η ταινια ειναι μετρια παντως. Στο λεω εγω που δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα της μαρβελ απλα ηθελα να παω το βραδακι να την δω......
Sethiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 44 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Καλα υπαρχει μια γενικη παραδοχη οτι η ταινια ειναι μετρια παντως. Στο λεω εγω που δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα της μαρβελ απλα ηθελα να παω το βραδακι να την δω...... Θα την δω σε πέντε λεπτά. Δεν περιμένω να μου αλλάξει τη ζωή, ωστόσο αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά του μετρίου από το ένα αστεράκι, έτσι;
bill987 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Απλά τα πράγματα, αν δεν ήταν το endgame σε 1,5 μήνα δεν θα πήγαινε καλα!!! Προσωπικά ( φαντάζομαι και άλλοι ) θα πάω κινηματογράφο μόνο και μόνο γιατί έχει σχέση με το endgame, αλλιώς θα περίμενα να βγει σε blue ray να την δω. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από bill987 1
mike299 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, ntguitar είπε Ειναι γκομινάρα πάντως. Εαν εννοείς αγκινάρα, ναι μοιάζει αρκετά.😋 Για γκομενάρα με τίποτα όμως (γούστα είναι αυτά βέβαια)
Nomedor Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Οι πιο ψύχραιμοι λένε ότι είναι χλιαρή σαν ταινία πάντως και πως είναι κοντά στο 6/10 που όμως για ταινία μαρβελ είναι αρκετά χαμηλό
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Εγώ αμφιταλαντεύομαι ακόμη αν θα πάω να τη δω. Τον χαρακτήρα ούτε που τον ξέρω και το τρέιλερ δε μου λέει και πολλά, οπότε ο μόνος λόγος που με τραβάει στο σινεμά, είναι το Endgame και το κατά πόσο συνδέονται οι 2 ταινίες μεταξύ τους
noFEARgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Mια σκηνη στα credits συνδεει το end game , απλα δειτε την online και τελειωσε η υποθεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις