Kostas93 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ThReSh είπε ah my bad... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η πρώτη είναι post Endgame με War Machine/Cpt America/Black Widow να έχουν τον pager του Fury στα HQ των Avengers με την Cpt Marvel να εμφανίζεται πίσω τους και να ρωτάει που είναι ο Fury κι η δεύτερη είναι το γατόνι που ξερνάει το tesseract πάνω στο γραφείο του Fury Χειρότερη από το 2o Thor (Dark World) ή το 2/3ο Iron Man? όχι, σε καμία περίπτωση. αλλά δε το λες και μεγάλο κατόρθωμα αυτό 😛 Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Kostas93
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 6 minutes ago, Kostas93 said: όχι, σε καμία περίπτωση. αλλά δε το λες και μεγάλο κατόρθωμα αυτό 😛 Από εκεί και πέρα γούστα ναι.
sheik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Όχι σίγουρα δεν ήταν η χειρότερη κι αυτό κυρίως επειδή επέλεξε στο πρώτο μισό να διαφέρει λίγο από την πεπατημένη, όσο αυτό είναι δυνατόν στα πλαίσια του MCU, και να είναι λίγο πιο ανθρώπινη, με μια προσπάθεια να χτίσει χαρακτήρες και συναίσθημα. Από κει και πέρα και γω θα την έβαζα στις αδύναμες ταινίες συνολικά της σειράς. Επίσης villain στην ουσία δεν υπάρχει. Απόλυτα εισαγωγική , τέρμα origin , το οποίο origin της κιόλας δεν μου άρεσε . *Δεν έχω οποιαδήποτε σχέση με τα κόμικ κλπ
Speculoos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Το να είναι χειρότερη από το δεύτερο Θορ θέλει προσπάθεια, αλλά και οι κριτικές ως τώρα είναι αρκετά χλιαρές. Με δεδομένο το μαξιλαράκι ασφαλείας που έχουν πάντα στις βαθμολογίες οι ταινίες τις Disney/Marvel το Captain Marvel μπαλαντζάρει στα όρια της μετριότητας.
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Speculoos είπε Το να είναι χειρότερη από το δεύτερο Θορ θέλει προσπάθεια, αλλά και οι κριτικές ως τώρα είναι αρκετά χλιαρές. Με δεδομένο το μαξιλαράκι ασφαλείας που έχουν πάντα στις βαθμολογίες οι ταινίες τις Disney/Marvel το Captain Marvel μπαλαντζάρει στα όρια της μετριότητας. Κακώς δεν εξαφανίστηκε και η άκωλη στο χτύπημα των δαχτύλων του Ψευτοσουπρίμ από τη Θεσσαλία (Θεσσαλία>κάμπος>αγρότης μόνος ψάχνει). Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από kirileman 1
greekbusters Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Χωρίς να είμαι φαν αλλά έχοντας δει όλες τις ταινίες της μαρβελ, προσωπικά πέραν των στοιχείων που συνδέονταν με το υπόλοιπο σύμπαν της μαρβελ ήταν η χειρότερη ταινία όλων. Πρώτη φορά βαρέθηκα σε μαρβελ ταινία και από τι άκουγα δεν ήμουν ο μόνος, όπως την ίδια άποψη είχαν και η παρέα μου που είναι μεγάλοι φαν. Εγώ ένιωθα σαν να βλέπω τον σούπερμαν στην γυναικεία του βερσιόν με μάχες (όσες είχε δλδ) χωρίς ενδιαφέρον. 2
speedy23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Την ειδα και γω χθες. Κατ'αρχας να πω οτι πηγα περισσοτερο για παρεα παρα αγωνια να δω την ταινια. Ουτε τρελαινομαι με το ειδος αρα διαβαστε αμα θελετε το παρακατω και σαν να ειμαι προκατειλημμενος 😜 Μετρια την βρηκα. Ανιαρα καποια κομματια της ταινιας και περιεργως αχρωμη η Λαρσον στο ρολο της. Το ξερω οτι οι ρολοι αυτοι δεν βοηθανε σαφως για τρομερες ερμηνειες και ουτε τις περιμενα απλα μου εδωσε αυτη την εντυπωση ορισμενες στιγμες. Αν ετσι ειναι ο χαρακτηρας τοτε πασο. Ωραια η παρουσια του Samuel και μακραν η καλυτερη του Mendelsohn διοτι ειναι ηθοποιαρα. Καραγουσταρα soundtrack. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από speedy23
mike299 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) "Entertaining, but overall disappointing" Αν δεν άρεσε στον Chris (καθότι και geek είναι και κρίνει τις ταινίες με βάση τι είναι), πρέπει να είναι μεγάλη φόλα. Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που τον ακούω να λέει κακή κουβέντα για ηθοποιό (Brie Larson ) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από mike299
skiabox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, greekbusters είπε Χωρίς να είμαι φαν αλλά έχοντας δει όλες τις ταινίες της μαρβελ, προσωπικά πέραν των στοιχείων που συνδέονταν με το υπόλοιπο σύμπαν της μαρβελ ήταν η χειρότερη ταινία όλων. Πρώτη φορά βαρέθηκα σε μαρβελ ταινία και από τι άκουγα δεν ήμουν ο μόνος, όπως την ίδια άποψη είχαν και η παρέα μου που είναι μεγάλοι φαν. Εγώ ένιωθα σαν να βλέπω τον σούπερμαν στην γυναικεία του βερσιόν με μάχες (όσες είχε δλδ) χωρίς ενδιαφέρον. Τόσο χάλι είναι φίλε;
Speculoos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, mike299 είπε "Entertaining, but overall disappointing" Αν δεν άρεσε στον Chris (καθότι και geek είναι και κρίνει τις ταινίες με βάση τι είναι), πρέπει να είναι μεγάλη φόλα. Ίσως να είναι και η πρώτη φορά που τον ακούω να λέει κακή κουβέντα για ηθοποιό (Brie Larson ) To επιχειρηματικό πλέον ζήτημα είναι πώς θα κουβαλήσει ένας τέτοιος χαρακτήρας το καινούργιο phase του MCU.
Wayward Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, Speculoos είπε To επιχειρηματικό πλέον ζήτημα είναι πώς θα κουβαλήσει ένας τέτοιος χαρακτήρας το καινούργιο phase του MCU. Δε θα το κουβαλήσει μάλλον Πιθανώς θα κάνουνε soft reboot σύντομα, τουλάχιστον έτσι νομίζω πως θα γίνει (χωρίς να έχω κάποια πληροφορία). Θα πάει αυτό μέτρια, θα πάει μέτρια και το Eternals που ακούγεται πως θα έχει και gay χαρακτήρα, θα το πάρουν απόφαση πως vocal minority =/= people who buy tickets, και θα το πιάσουν από την αρχή. Δεν ξέρω ακόμα αν θέλω να το δω, από τη μία οι μέτριες κριτικές, από την άλλη το ξενέρωτο ύφος της Λάρσον...
tritonas00 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 32% user score στο RT (User Ratings: 58,327) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από tritonas00
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Κριμα τοσα δακρυα που εχει ριξει η κοπελα στο promotion.... και ελεγα να παω σημερα να την δω την ταινια.
tonypapadovic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Για την μετριότητα της ταινίας δεν φταίει η Λάρσον πάντως
Geo4ever Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Η ταινία δεν είναι κακή απλά είναι διαδικαστικα αναγκαία, κάτι σαν κυριακάτικο τραπέζι με φιλικά πεθερικα. . Οι ηθοποιοί είναι άριστοι και μάλιστα εxουν ωραία χημεία και είναι από τα καλά στοιχεία της ταινίας. Για όσους θέλουν σε 2 μήνες να δουν το endgame είναι απαραίτητη ως προς τα προσόντα της captain marvel άντε και της ιδιαίτερης σχέσης με τον Fury ως εκεί. Από εκεί και έπειτα χιούμορ με το ζόρι, ένα plot twist που βγάζει ματι, πάρα πολύ φεμινισμό και anti bullying racist διαθέσεις με τρόπο τόσο χτυπητό και άκομψο που θεωρώ δημιουργεί αντίθετα συναισθήματα καμία τελική μάχη ή αγωνία καθώς μιλάμε για τρελό over powered χαρακτήρα. Τυφλώνεται και ο fury από τρελή τρολλια. Εν ολίγοις δε λέει για σινεμά αλλά τι να κάνουμε πρέπει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις