Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραία ήταν κι ας άλλαξαν το "origin" της. Μάλλον είναι πιο δυνατή από τον Thor με το new hammer. 2 end credit scenes btw. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από ThReSh 1
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Πολύ δυνατή και ως ηρωίδα και η ταινία 7.5/10 εύκολα 1
Sethiros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Έκλεισα για αύριο. Στο imdb μπήκαν οργανωμένα να ψηφίσουν τη ταινία με ένα αστέρι. 😂
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, ThReSh είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ωραία ήταν κι ας άλλαξαν το "origin" της. Μάλλον είναι πιο δυνατή από τον Thor με το new hammer. 2 end credit scenes btw. ωχ... Αυτό το 2 δε μου άρεσε... για ξηγήσου
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Spartan117 είπε Ανασταίνει και νεκρούς η Captain Marvel (τραγικό ότι χρησιμοποιούνε το account του για marketing) ουαου, τι ξεφτιλα ειναι αυτη;! 😦
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 33 minutes ago, margaritagr said: Hide contents ωχ... Αυτό το 2 δε μου άρεσε... για ξηγήσου 2 σκηνές στα end credits, μία κλασικά στην "αρχή" τους και μία αφού περάσουν όλα τα credits.
margaritagr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, ThReSh είπε 2 σκηνές στα end credits, μία κλασικά στην "αρχή" τους και μία αφού περάσουν όλα τα credits. Ναι βρε τι έδειχνε ζήτησα να μου πεις σε σποιλερ, γιατί είδα μόνο την πρώτη
sheik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Υπάρχει κάπου ένας μπουσουλας, ένα timeline για το Τεσσαρακτιο; Από ποια χέρια πήγε σε ποια και με ποια σειρά, γιατί έχω μπερδευτεί; Η ταινία τώρα αν και στη γνωστή φόρμουλα, είναι λιγάκι διαφορετική από τις υπόλοιπες. Δε θα έλεγα ότι ξετρελαθηκα, ένα 6.5/10 θα έβαζα. Πάμε για Endgame!
KilliK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Ναι βρε τι έδειχνε ζήτησα να μου πεις σε σποιλερ, γιατί είδα μόνο την πρώτη http://www.mediastinger.com/ 1
MiP Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατα την γνώμη μου έκανε το καθήκον της και έδωσε το hype για το Endgame. Fair 7/10 από εμένα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από MiP 1
sarisn Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Την είδα κι' εγώ χθες. Ταινιάρα θα την έλεγα εγώ και ας την θάβουν οι "wannabe-κριτικοί" του imbd... τί περίμεναν να δουν δηλαδή; Ερμηνείες για oscar; Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας πας να δεις όχι τον Λόρενς της Αραβίας... 9/10 από μένα γιατί η αδρεναλίνη μου ανέβαινε σταδιακά και έπιασε κόκκινο μέχρι και την τελευταία σκηνή! 1
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Έτσι, οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας δεν είναι απαραίτητο να έχουν σκηνοθεσία, σενάριο και ερμηνείες. Ας είναι και σαν τις Οικογενειακές ιστορίες, αρκεί να έχουν καλά εφέ και δράση. 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Yπάρχει και ο δρόμος της καμήλας.
Kostas93 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) απο τις χειρότερες της marvel κατα τη γνώμη μου που έχω δει, είχε κάποια καλά στοιχεία, αλλά γενικά δε με κράτησε. 6/10 το πολύ για μένα. τουλάχιστον έστησε καλά τη συνέχεια. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Kostas93 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, margaritagr said: Ναι βρε τι έδειχνε ζήτησα να μου πεις σε σποιλερ, γιατί είδα μόνο την πρώτη ah my bad... Η πρώτη είναι post Endgame με War Machine/Cpt America/Black Widow να έχουν τον pager του Fury στα HQ των Avengers με την Cpt Marvel να εμφανίζεται πίσω τους και να ρωτάει που είναι ο Fury κι η δεύτερη είναι το γατόνι που ξερνάει το tesseract πάνω στο γραφείο του Fury 5 minutes ago, Kostas93 said: απο τις χειρότερες κατα τη γνώμη μου που έχω δει, είχα κάποια καλά στοιχεία, αλλά γενικά δε με κράτησε. 6/10 το πολύ για μένα. τουλάχιστον έστησε καλά τη συνέχεια. Χειρότερη από το 2o Thor (Dark World) ή το 2/3ο Iron Man? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από ThReSh 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις