Προς το περιεχόμενο

Captain Marvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 457
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την αλήθεια να την πω, εγώ παρακολούθησα το MCU μόνο και μόνο διότι ο Iron Man ήταν ο αγαπημένος από τότε που ήμουν μικρός, και περίμενα τον Doctor Strange. Καλά κράτησε, και η Τριλογία Cap με εξέπληξε, αλλά μετά από Black "We Wuz" Panther και τώρα Captain "YAAAASSS KWEEEN" Marvel, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον. Πάντα οι ταινίες αυτές, με κάποιες εξαιρέσεις, είναι απλά action-schlock. Εφόσον πλέον δεν νοιάζομαι για τους χαρακτήρες, ειδικά τις τωρινές τους μορφές που έχουν αλλαχθεί τελείως ώστε να γίνουν πιο προσιτές στο ευρύ κοινό, δεν βλέπω το λόγο να συνεχίσω. Αν βγάλουν κάνα Doctor Strange 2 με Clea και Nightmare, ή BuckyCap, θα τις δω. Από εκεί και πέρα...

Εκτός αυτού, πέρα από τον αλκοολισμό, η Carol είναι από τις πιο βαρετές ηρωίδες της Marvel. Έχει κάποια ιστορία με τους X-Men, αλλά ούτε καν Rogues Gallery δεν έχει. Γενικά προωθείται τα τελευταία χρόνια γιατί μόνο αυτήν είχε έναν προσωρινό σόλο τίτλο, και τα δικαιώματά της τα είχε η Marvel. Πάντα οι δυνατότεροι γυναικείοι τους χαρακτήρες ήταν στους X-Men, οι οποίοι εκτός Wolverine, δεν δουλεύουν solo. Απλά ήθελαν τη δικιά τους Wonder Woman. Δώσμου Emma Frost στο Hellfire Club, κάνα solo με Mystique & Destiny αλά λεσβίες Bonnie & Clyde, οτιδήποτε πριν από την Carol. Βλακεία που δεν προώθησαν την Elsa Bloodstone. Είναι κάτι σαν Lara Croft αλλά με Occult θέματα.

4606122-marzom2015001_int2-0.jpg

Και να ήμαστε ειλικρινείς τώρα. Ο μόνος λόγος που υπάρχει η Carol είναι το προηγούμενο κουστούμι της, και τα φετίχ που αντιπροσωπεύει:

db12b2ad106bb887edab62d6c565acaf.jpg

Τέλος πάντων, δεν νομίζω καν να τη δω. H Larson δεν φέρνει καθόλου σε Carol, δεν μου έκανε εντύπωση σαν ηθοποιός, είναι εκνευριστική, και γενικά η όλη ταινία είναι Black Panther: Womynz Edition. Περιμένω να δω αν η Black Widow θα βγει καλό. Αυτό το περιμένω. Πάντα μου άρεσε η Nat. Κρίμα που δεν έχουμε τον κλασσικό Fury και έχουμε τον Sam "motherfucking big axx noob" Jackson. Αν πάρουν λίγο από Marjorie Liu, λίγο από Edmondson, λίγο από τα storylines με την Yelena, ρίξουν και λίγο fan-service ala Abattoir, πιστεύω θα βγει καλό. Επίσης, θα έχει Scarlett, και όχι την Stronk Butterface από πάνω...

4835d13a34e54be9839dc1be377eca44.png 17977738.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ διάβασα Carol μόνο όταν ήταν αλκοολικιά και εμφανιζόταν στον Iron Man. Πήρα λίγο να διαβάσω Brian Reed αλλά δεν...Πέρα του leotard, δεν ξεχωρίζει σε τίποτα. Το πως δεν κάναν ποτέ ταινία με την Widow μέχρι τώρα μου είναι περίεργο. Έχουν την Scarlett, η Widow είναι κανονικός χαρακτήρας με αρκετούς και καλούς τίτλους στο όνομά της, και θα κάλυπταν το κατασκοπικό κομμάτι. Τέλος πάντων, το flick θα τα πάει καλά όπως και ο BP. Όχι επειδή θα είναι καλή ταινία, αλλά μόνο για το θέμα. 

Τι να πω, μέχρι και η Scarlet Witch έχει περισσότερο βάθος και θα έκανε καλύτερη ταινία.

cbe6dd4176823770bb65d87023d48c33.jpg

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Η παλιά Captain Marvel για μένα ήταν καλύτερη......
Αν και την ταινία που θα βγει το βλέπω να είναι full Feminist  propaganda....
ΣÏεÏική εικÏνα

Δες προσεκτικά την πρώτη photo ειδικά προς το δεξιό μέρος της ή διάβασε το spoiler που έβαλα ακριβώς κάτω από την photo. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Techno_Knight είπε

Εγώ διάβασα Carol μόνο όταν ήταν αλκοολικιά και εμφανιζόταν στον Iron Man. Πήρα λίγο να διαβάσω Brian Reed αλλά δεν...Πέρα του leotard, δεν ξεχωρίζει σε τίποτα. Το πως δεν κάναν ποτέ ταινία με την Widow μέχρι τώρα μου είναι περίεργο. Έχουν την Scarlett, η Widow είναι κανονικός χαρακτήρας με αρκετούς και καλούς τίτλους στο όνομά της, και θα κάλυπταν το κατασκοπικό κομμάτι. Τέλος πάντων, το flick θα τα πάει καλά όπως και ο BP. Όχι επειδή θα είναι καλή ταινία, αλλά μόνο για το θέμα. 

Τι να πω, μέχρι και η Scarlet Witch έχει περισσότερο βάθος και θα έκανε καλύτερη ταινία.

Η Scarlet Witch είναι πολύ καλύτερος χαρακτήρας με φοβερό βάθος και story arcs πέρα από το εκπληκτικό House of M (στο οποίο πολύ μεγάλο ρόλο έχει και η Ms. Marvel ως ο πιο ψωνισμένος σουπερ ήρωας του alternate reality) αλλά το θέμα είναι ότι όταν ο χαρακτήρας μπήκε στο MCU η Marvel/Disney δεν είχανε ακόμα τα δικαιώματα των X-Men, εξάλλου τόσο η Scarlet όσο και ο Quicksilver δεν είναι καν μεταλλαγμένοι αλλά αποτέλεσμα πειραμάτων της Hydra. Η Scarlet Witch, λίγο πολύ ένας από τους δυνατότερους και πολυδιάστατους χαρακτήρες στο σύμπαν των κόμικς έχει καταλήξει στο MCU να είναι το χλεμπονιάρικο κοριτσάκι που πετάει φούξια πίου πίου (κι ας κατάφερε να καταστρέψει ένα infinity stone).

3 ώρες πριν, Techno_Knight είπε

Και να ήμαστε ειλικρινείς τώρα. Ο μόνος λόγος που υπάρχει η Carol είναι το προηγούμενο κουστούμι της, και τα φετίχ που αντιπροσωπεύει:

db12b2ad106bb887edab62d6c565acaf.jpg

Kάνω quote αυτό και όχι το fan art που ανέβασε ο Zengar.

Aν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι πάντως, η ταινία λέγεται Captain Marvel και όχι Ms. Marvel. Ακόμα και στο σύμπαν των κόμικς η Carol από τότε που μετονομάστηκε σε Captain Marvel στις αρχές της δεκαετίας φοράει το κόκκινο/μπλε κουστούμι που μοιάζει πολύ με της ταινίας.

Λέγοντας Captain Marvel, στην πρώτη της εμφάνιση η Ms Marvel φορούσε επίσης κόκκινη/μπλε στολή με το άστρο στο στήθος αφού αυτά ήταν τα χρώματα του ορίτζιναλ Captain Marvel. H πρώτη στολή μάλιστα ήταν εξίσου προκλητική με την iconic μαύρη αν και στην πορεία το γυμνό διορθώθηκε.

image.png.77fca13abc4f46c2ef9b977f16b49931.pngMs-Marvel-Captain-Marvel-001.jpg.162ca9664c5394d29db2c3cec14d21e4.jpg image.png.42c20b9cb335d9ed4760069df5cc99b2.png

H στολή αυτή κράτησε μια τριετία περίπου μέχρι την εμφάνιση της μαύρης που με διάφορες παραλλαγές (όπως και ο χαρακτήρας εξάλλου, δείγμα του ότι δεν υπήρχε ποτέ κάποιος βασικός ρόλος ή στόχος) κράτησε για πάνω από 30 χρόνια και στοίχειωσε το μυαλό πολλών αγοριών και wannabe cosplayers.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Η Scarlet Witch είναι πολύ καλύτερος χαρακτήρας με φοβερό βάθος και story arcs πέρα από το εκπληκτικό House of M (στο οποίο πολύ μεγάλο ρόλο έχει και η Ms. Marvel ως ο πιο ψωνισμένος σουπερ ήρωας του alternate reality) αλλά το θέμα είναι ότι όταν ο χαρακτήρας μπήκε στο MCU η Marvel/Disney δεν είχανε ακόμα τα δικαιώματα των X-Men, εξάλλου τόσο η Scarlet όσο και ο Quicksilver δεν είναι καν μεταλλαγμένοι αλλά αποτέλεσμα πειραμάτων της Hydra. Η Scarlet Witch, λίγο πολύ ένας από τους δυνατότερους και πολυδιάστατους χαρακτήρες στο σύμπαν των κόμικς έχει καταλήξει στο MCU να είναι το χλεμπονιάρικο κοριτσάκι που πετάει φούξια πίου πίου (κι ας κατάφερε να καταστρέψει ένα infinity stone).

Kάνω quote αυτό και όχι το fan art που ανέβασε ο Zengar.

Aν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι πάντως, η ταινία λέγεται Captain Marvel και όχι Ms. Marvel. Ακόμα και στο σύμπαν των κόμικς η Carol από τότε που μετονομάστηκε σε Captain Marvel στις αρχές της δεκαετίας φοράει το κόκκινο/μπλε κουστούμι που μοιάζει πολύ με της ταινίας.

Λέγοντας Captain Marvel, στην πρώτη της εμφάνιση η Ms Marvel φορούσε επίσης κόκκινη/μπλε στολή με το άστρο στο στήθος αφού αυτά ήταν τα χρώματα του ορίτζιναλ Captain Marvel. H πρώτη στολή μάλιστα ήταν εξίσου προκλητική με την iconic μαύρη αν και στην πορεία το γυμνό διορθώθηκε.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.77fca13abc4f46c2ef9b977f16b49931.pngMs-Marvel-Captain-Marvel-001.jpg.162ca9664c5394d29db2c3cec14d21e4.jpg image.png.42c20b9cb335d9ed4760069df5cc99b2.png

H στολή αυτή κράτησε μια τριετία περίπου μέχρι την εμφάνιση της μαύρης που με διάφορες παραλλαγές (όπως και ο χαρακτήρας εξάλλου, δείγμα του ότι δεν υπήρχε ποτέ κάποιος βασικός ρόλος ή στόχος) κράτησε για πάνω από 30 χρόνια και στοίχειωσε το μυαλό πολλών αγοριών και wannabe cosplayers.

RE Scarlet Witch: Την ξέρω την κατάσταση. Αλλά και πάλι, μπορούσαν να πετάξουν λίγο White Vision Post Infinity War, λίγο Chthon, και λίγο Strange σαν guest-star, και έβγαινε ταινία, ασχέτως σύνδεσης με Magneto. Πέτα και τον High Evolutionary με την Νταντά Αγελάδα, την Bova... Αλλά το House of M δεν θα το έλεγα καταπληκτικό. Γενικά, τον BENIS δεν θα του έβαζα πάνω από κάνα 6. Δώσμου Millar και "Murica Fuck Yeah" από τις πρώτες μέρες του 1610, αντί για Ultimate Spider-Man. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.

RE Carol: Την θυμάμαι την αρχική τη στολή, και κάτι παρόμοιο φορούσε και η Sharon Ventura, απλά το θέμα είναι ότι η Carol πάντα ήταν background eye-candy. Το ότι η Marvel θυμήθηκε το 2012 να μου αρχίσει με τα "YAAAAAS KWEEEEEN" δεν άλλαξε τίποτα. Τι να πω, όλοι οι χαρακτήρες έχουν φαν, πχ μου αρέσει ο Fantomex, αλλά η Carol πότε δεν ήταν άξια solo, για εμένα. Το ότι πήραν την Larson με το όλο της το εκνευριστικό το "στυλάκι"δεν μου κάνει διάθεση ούτε να την κατεβάσω.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Techno_Knight είπε

RE Scarlet Witch: Την ξέρω την κατάσταση. Αλλά και πάλι, μπορούσαν να πετάξουν λίγο White Vision Post Infinity War, λίγο Chthon, και λίγο Strange σαν guest-star, και έβγαινε ταινία, ασχέτως σύνδεσης με Magneto. Πέτα και τον High Evolutionary με την Νταντά Αγελάδα, την Bova... Αλλά το House of M δεν θα το έλεγα καταπληκτικό. Γενικά, τον BENIS δεν θα του έβαζα πάνω από κάνα 6. Δώσμου Millar και "Murica Fuck Yeah" από τις πρώτες μέρες του 1610, αντί για Ultimate Spider-Man. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.

RE Carol: Την θυμάμαι την αρχική τη στολή, και κάτι παρόμοιο φορούσε και η Sharon Ventura, απλά το θέμα είναι ότι η Carol πάντα ήταν background eye-candy. Το ότι η Marvel θυμήθηκε το 2012 να μου αρχίσει με τα "YAAAAAS KWEEEEEN" δεν άλλαξε τίποτα. Τι να πω, όλοι οι χαρακτήρες έχουν φαν, πχ μου αρέσει ο Fantomex, αλλά η Carol πότε δεν ήταν άξια solo, για εμένα. Το ότι πήραν την Larson με το όλο της το εκνευριστικό το "στυλάκι"δεν μου κάνει διάθεση ούτε να την κατεβάσω.

Chthon δύσκολα να δούλευε στο MCU και παρόλο που ο Strange θα είχε ενδιαφέρον, η όλη φάση της Wanda στο MCU δεν έχει σχέση με τη μαγεία. Λίγο πολύ η πίτα είναι μοιρασμένη, το mystic κομμάτι το έχουν οι ταινίες του strange, το cosmic οι ταινίες των GOTG. H Wanda όσο δυνατή κι αν εμφανίζεται παραμένει mainstream superhero. Λίγο πολύ σαν τη Wanda του Millar :p

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Chthon δύσκολα να δούλευε στο MCU και παρόλο που ο Strange θα είχε ενδιαφέρον, η όλη φάση της Wanda στο MCU δεν έχει σχέση με τη μαγεία. Λίγο πολύ η πίτα είναι μοιρασμένη, το mystic κομμάτι το έχουν οι ταινίες του strange, το cosmic οι ταινίες των GOTG. H Wanda όσο δυνατή κι αν εμφανίζεται παραμένει mainstream superhero. Λίγο πολύ σαν τη Wanda του Millar 😛

Ε, θα δούμε. Με Yaaas Kween, Spider-Twink & We Wuz ως τα νέα πρόσωπα, πιστεύω η φούσκα θα σπάσει σε μερικά χρόνια.

Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε

Είναι κάποιο meme του Bendis το Benis;

Πάνω-κάτω ναι. Τα τελευταία χρόνια έγινε τόσο χάλια, που το /co/ άρχισε να τον αποκαλεί Benis.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 hours ago, Zengar Zombolt said:

Η παλιά Captain Marvel για μένα ήταν καλύτερη......

Η παλιά λεγόταν και Ms. Marvel... 😛

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...