Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχει ο αδερφός μου ένα κινητό XIAOMI Redmi 5. Στην συσκευή έχει όλο κ όλο 3-4 εφαρμογές δηλ Facebook, messenger, Viber & 1-2 app για τον καιρό. Το χρησιμοποιεί ελάχιστα στο Ίντερνετ περίπου 1-2 ώρες ημερησίως και αν και έχει παρατηρήσει ότι κάνει από μόνο του reboot & επανέρχεται. Όταν ανοίγει δεν ζητάει τα pin κλπ.

Δεν έχει πέσει η συσκευή ούτε πήρε κάποια υγρασία. 

Τι μου προτείνετε να κάνουμε; Σε 1η φάση είδα ότι είναι ενημερωμένες όλες οι εφαρμογές στο playstore & δεν υπάρχει κάποιο update για το Android που να εκκρεμεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, greekparot είπε

Καλησπέρα έχει ο αδερφός μου ένα κινητό XIAOMI Redmi 5. Στην συσκευή έχει όλο κ όλο 3-4 εφαρμογές δηλ Facebook, messenger, Viber & 1-2 app για τον καιρό. Το χρησιμοποιεί ελάχιστα στο Ίντερνετ περίπου 1-2 ώρες ημερησίως και αν και έχει παρατηρήσει ότι κάνει από μόνο του reboot & επανέρχεται. Όταν ανοίγει δεν ζητάει τα pin κλπ.

Δεν έχει πέσει η συσκευή ούτε πήρε κάποια υγρασία. 

Τι μου προτείνετε να κάνουμε; Σε 1η φάση είδα ότι είναι ενημερωμένες όλες οι εφαρμογές στο playstore & δεν υπάρχει κάποιο update για το Android που να εκκρεμεί.

Ξηλώσε τις εφαρμογές Facebook, messenger, Viber & 1-2 app για τον καιρό.

Κάνε μια επανεκκίνηση στο τηλέφωνο.

Ενδέχεται μια από αυτές να σου δημιουργή το πρόβλημα.

Αν δεις ότι στο κάνει ακόμη τότε καντου μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αν και πάλι δεις τα ίδια τότε πας στο Public.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...