Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!θα χρειαστώ τη γνώμη σας για ενα θέμα που με προβληματίζει.Έχω συμβόλαιο με τη Wind σε ταχύτητα  vdsl (πίανω 30) κ έληξε το συμβόαλιο μου κ έγινε αορίστου.λοιπόν , μου έχει γίνει νεαπ ροσφορα στα 28ε απο την εταιρία αλλά επείδη θέλω κ τηλεόραση με τα αθλητικά κανάλια όλο το πακέτο πάει στα 53ε.Έδω έρχεται η vodafone κ με τηλεο´ραση μου τα δίνει στα 35ε με adsl όμως.Κλήσεις κ λοιπα δε με ενδιαφερουν ως προς τις προσφορές τους για να τα συγκρίνω απλά εχω 2 ερωτήσεις αν ξέρετε.Με adsl γυρω στα 15 η ταχύτητα το vodafone tv θα έχει καλή σύνδεση κ δευτερο η vodafone tv σαν τηλεόραση είναι καλή σε σχέση με τη wind?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

είμαι σε παρόμοιο δίλλημα.Νομίζω ότι η wind vision με 9.90 ευρώ το μηνα ειναι η φθηνότερη πρόταση για τηλεόραση στο σπιτι με αντίστοιχη συγκριση.Συν 2 ευρώ η Voda...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AMSTERIS είπε

είμαι σε παρόμοιο δίλλημα.Νομίζω ότι η wind vision με 9.90 ευρώ το μηνα ειναι η φθηνότερη πρόταση για τηλεόραση στο σπιτι με αντίστοιχη συγκριση.Συν 2 ευρώ η Voda...

Τα ίδια κανάλια προσφέρουν όλοι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Vodafone tv  σε adsl  γραμμή ,  με το ρουτερ να "κλειδώνει" στα 12,6 Μbps,  δουλεύει άψογα και ταυτόχρονα σερφάρουν  ένα -δυο λάπτοπ και ένα ταμπλετ χωρίς κολλήματα

Full pack tv (novasports κλπ) απεριόριστες κλήσεις σε σταθερα και 6 ώρες κινητά κλπ   στα 32,80 τελική ...

Επεξ/σία από nik0laus
  • 11 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...