thomasko7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά!θα χρειαστώ τη γνώμη σας για ενα θέμα που με προβληματίζει.Έχω συμβόλαιο με τη Wind σε ταχύτητα vdsl (πίανω 30) κ έληξε το συμβόαλιο μου κ έγινε αορίστου.λοιπόν , μου έχει γίνει νεαπ ροσφορα στα 28ε απο την εταιρία αλλά επείδη θέλω κ τηλεόραση με τα αθλητικά κανάλια όλο το πακέτο πάει στα 53ε.Έδω έρχεται η vodafone κ με τηλεο´ραση μου τα δίνει στα 35ε με adsl όμως.Κλήσεις κ λοιπα δε με ενδιαφερουν ως προς τις προσφορές τους για να τα συγκρίνω απλά εχω 2 ερωτήσεις αν ξέρετε.Με adsl γυρω στα 15 η ταχύτητα το vodafone tv θα έχει καλή σύνδεση κ δευτερο η vodafone tv σαν τηλεόραση είναι καλή σε σχέση με τη wind?
thomasko7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 τελικά με πήραν απο τη Wind και μου έκαναν πρόταση για wind fiber 100 με 37ε το μήνα κ vision full pack με 9.9ε το μήνα!!!
thomasko7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 τι εννοεις φιλε μου,για να εχω το νου μου!
AMSTERIS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 είμαι σε παρόμοιο δίλλημα.Νομίζω ότι η wind vision με 9.90 ευρώ το μηνα ειναι η φθηνότερη πρόταση για τηλεόραση στο σπιτι με αντίστοιχη συγκριση.Συν 2 ευρώ η Voda...
kirileman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, AMSTERIS είπε είμαι σε παρόμοιο δίλλημα.Νομίζω ότι η wind vision με 9.90 ευρώ το μηνα ειναι η φθηνότερη πρόταση για τηλεόραση στο σπιτι με αντίστοιχη συγκριση.Συν 2 ευρώ η Voda... Τα ίδια κανάλια προσφέρουν όλοι;
nik0laus Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Vodafone tv σε adsl γραμμή , με το ρουτερ να "κλειδώνει" στα 12,6 Μbps, δουλεύει άψογα και ταυτόχρονα σερφάρουν ένα -δυο λάπτοπ και ένα ταμπλετ χωρίς κολλήματα Full pack tv (novasports κλπ) απεριόριστες κλήσεις σε σταθερα και 6 ώρες κινητά κλπ στα 32,80 τελική ... Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από nik0laus
AMSTERIS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 έχει κάποιος άποψη για τη wind vision με βάση τις αλλαγές στον ανταγωνισμό με Voda και Cosmo ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα