greenkamikazi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε μητρικη κοντα στα 110 ευρο που θα βαλω στον 8600k για λιγο OC μεχρι ~4,8 σκεφτομαι να τον παω.Με ενδιαφερει αξιοπιστη και δε θα ηθελα ashrock διοτι μου ειχε καει μια στο παρελθον και απο κολλημα δε θελω παλι την ιδια εταιρια. Ευχαριστω
Dr.Tesla Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Τέτοιο OC δεν παίζει να βγει σε μητρική των 110 ευρώ. Χωρίς τουλάχιστον να ρισκάρεις να την κάψεις κάποια στιγμή γιατί θα έχεις βάλει φωτιά στα VRM ... https://www.skroutz.gr/s/12979414/Asus-Prime-Z370-A.html https://www.skroutz.gr/s/12980005/Asrock-Z370-Extreme4.html https://www.skroutz.gr/s/12979782/MSI-Z370-Gaming-Pro-Carbon.html https://www.skroutz.gr/s/12979671/MSI-Z370-Krait-Gaming.html
greenkamikazi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω εχω κατασταλαξει σε αυτη https://www.skroutz.gr/s/12979391/Gigabyte-Z370-HD3-rev-1-0.html. Overclock δε ξερω αν θα κανω ή θα ειναι για λιγο. Δεν ειναι αξιοπιστη η υλοποιηση της GIGABYTE
FORIS78 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακριά από gigabyte σε αυτό το εύρος τιμών έχουν λίγα power phase και τα Vrms τους είναι για τα πανηγύρια, το λιγότερο που θα πάθεις είναι να σου κάνει throttle και να σου ρίχνει την συχνότητα όταν θα ζεσταίνετε, μια καλή και τίμια λύση είναι η killer sli της asrock δεν καταλαβαίνει τιποτα την είχα πριν την extreme 4 και έπαιζα στα 5ghz 24/7 άνετα μέχρι και 5,3 τον πήγα με την killer sli είναι 10φασικη μετα κοιτά για asus αν δεν θέλεις asrock Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από FORIS78 1
Dr.Tesla Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, FORIS78 είπε 10φασικη 5 phases με doubler είναι νομίζω. γενικά το 17-18' ήταν εγληματικές χρονιές στα vrm...
greenkamikazi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ημουν ενα κλικ πριν την αγορα και με βαλατε παλι σε σκεψεις! Θα δωσω λιγα ακομα τοτε και θα παω με μιση καρδια στην killer SLI της Ashrock.. Eιχα δει καλες κριτικες για την ashrock αλλα λογω κομπλεξ δεν ηθελα να την παρω.Μου ειχε καει 2 μερες αφου εληξε η εγγυηση και χωρις κανενα overclock στον τοτε Η/Υ μου. Μια ερωτηση ακομα αν και offtopic , μιας και ειχες 8600k κ εσυ, χωρις ρευμα μεχρι ποσο μπορει να παει? Ευχαριστω!
Arkin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, greenkamikazi είπε Ημουν ενα κλικ πριν την αγορα και με βαλατε παλι σε σκεψεις! Θα δωσω λιγα ακομα τοτε και θα παω με μιση καρδια στην killer SLI της Ashrock.. Eιχα δει καλες κριτικες για την ashrock αλλα λογω κομπλεξ δεν ηθελα να την παρω.Μου ειχε καει 2 μερες αφου εληξε η εγγυηση και χωρις κανενα overclock στον τοτε Η/Υ μου. Μια ερωτηση ακομα αν και offtopic , μιας και ειχες 8600k κ εσυ, χωρις ρευμα μεχρι ποσο μπορει να παει? Ευχαριστω! Τι εννοεις χωρις ρευμα? Ακομα και αυτες με 4phases θα τον πανε 5 5.2 αλλα θα πιασουν 100+ θερμοκρασιες στα vrms και θα τις παρεις γρηγορα στο χερι. Σε 24/7 τι γινεται για πολλους μηνες.
FORIS78 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τον εχω ακομα τον 8600κ και μαλλον με αυτον θα κατσω😀 χωρίς ρεύμα στο auto προφανώς λες, εκεί φίλε μου δεν είναι χωρίς ρεύμα άλλα και με πολύ περισσότερο από αυτό που χρειαζετε ο επεξεργαστής βάλε χειροκίνητα 1.28 για 4,8 ghz που θέλεις και βλέπεις, άμα είναι σταθερός δοκίμασε και με λιγότερο 1.25-1.26 πχ εξαρτάτε στο κομμάτι που θα πέσεις δεν πάνε ολοι οι cpu το ίδιο τώρα mobo πάρε οποία θελεις αρκεί να είναι 10 φασική και να έχει καλά vrm ενδεικτικά εμενα θέλει 1.28 για 4.8, 1.31 για 4,9 και 1.35 για τα 5ghz βρες πρώτα που είσαι σταθερός με fixed vcore και μετά το γυρνάς σε offset. απο ψυκτρα τι θα βαλεις?? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από FORIS78
greenkamikazi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, FORIS78 είπε χωρίς ρεύμα στο auto προφανώς λες, εκεί φίλε μου δεν είναι χωρίς ρεύμα άλλα και με πολύ περισσότερο από αυτό που χρειαζετε ο επεξεργαστής βάλε χειροκίνητα 1.28 για 4,8 ghz που θέλεις και βλέπεις, άμα είναι σταθερός δοκίμασε και με λιγότερο 1.25-1.26 πχ εξαρτάτε στο κομμάτι που θα πέσεις δεν πάνε ολοι οι cpu το ίδιο ενδεικτικά εμενα θέλει 1.28 για 4.8, 1.31 για 4,9 και 1.35 για τα 5ghz βρες πρώτα που είσαι σταθερός με fixed vcore και μετά το γυρνάς σε offset. απο ψυκτρα τι θα βαλεις?? Εχω λιγα χρονια να ασχοληθω με το OC ,πριν κατι ρονια ανεβαζες ως ενα σημειο τον επεξεργαστη χωρις να δωσεις παραπανω ρευμα..Ψυχτρα εχω μια Ηyper TX3 .Σε γενικες γραμμες δε θελω να τον ανεβασω πολυ διοτι θα δουλευει 6+ ωρες στο 100% οποτε φοβαμαι μη σκασει, ισως να μην τον ανεβασω και καθολου οταν τρεχω το προγραμμα που χρησιμοποιω.
FORIS78 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν κάνει η ψυκρτα για oc φίλος μόνο αν τον έχεις στοκ με αυτήν, όποτε δεν έχει και νόημα η αγορά του πετάς έναν 8400 και μια b360 και καθάρισες Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από FORIS78
leros2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, greenkamikazi είπε Εχω λιγα χρονια να ασχοληθω με το OC ,πριν κατι ρονια ανεβαζες ως ενα σημειο τον επεξεργαστη χωρις να δωσεις παραπανω ρευμα..Ψυχτρα εχω μια Ηyper TX3 .Σε γενικες γραμμες δε θελω να τον ανεβασω πολυ διοτι θα δουλευει 6+ ωρες στο 100% οποτε φοβαμαι μη σκασει, ισως να μην τον ανεβασω και καθολου οταν τρεχω το προγραμμα που χρησιμοποιω. Δεν νομίζω ότι κάνεις καλή επιλογή cpu... Τι δουλειά θα κάνει 6+ ώρες στα 100%?
greenkamikazi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, leros2004 είπε Δεν νομίζω ότι κάνεις καλή επιλογή cpu... Τι δουλειά θα κάνει 6+ ώρες στα 100%? Έχω ψάξει αρκετά για να καταλήξω εκεί.Χρησιμοποιω ένα πρόγραμμα υπολογιστικό πολύ βαρύ το οποίο δε το οφείλει το hyperthreding ίσα ίσα καθυστερεί πιο πολύ όσο περίεργο και αν ακούγεται.Για να προχωρήσει στην επόμενη επανάληψη πρέπει να έχουν τελειώσει όλες οι διαδικασίες στους πυρήνες και επειδή τα threads είναι πιο αργά από τα real cores έχει ως συνέπεια τα ta real cores να περιμένουν.. Οπότε χρειάζομαι τους πιο γρήγορους real cores για αυτό και δεν πήγα σε 8400 ή κάτι άλλο ή Ryzen.Ειτε πήγαινα στον 8700 δε θα είχα διαφορά γιατί θα απενεργοποιουσα το hyperthreding οπότε θα ήταν σαν 8600..Μόνο αν έβρισκα κάποιον i7 με 8 πυρήνες και 4 κανάλια μνήμης θα ήταν καλύτερα για αυτό το budget
godslayerxp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Είναι κρίμα να μην περιμένεις λίγο να δεις αν σε συμφέρει η αγορά του 9700k που θα μας έρθει σε λίγο καιρό. Αυτός είναι 8c/8t και είναι αυτό που χρειάζεσαι με βάση αυτά που μας έγραψες 1
greenkamikazi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 9:36 ΠΜ, godslayerxp είπε Είναι κρίμα να μην περιμένεις λίγο να δεις αν σε συμφέρει η αγορά του 9700k που θα μας έρθει σε λίγο καιρό. Αυτός είναι 8c/8t και είναι αυτό που χρειάζεσαι με βάση αυτά που μας έγραψες Ισχύει αυτός θα είναι ότι πρέπει, ξέρουμε ημερομηνία που βγαίνει και σε τι budget θα κυμαίνεται
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω την asus prime-a με αυτόν τον επεξεργαστή. Όλα κυλάν περίφημα και Update βγάζει κάθε μήνα σχεδόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα