AlexCEngineeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά . Εγώ δούλευα έως τώρα με HDD και επειδή έχει γίνει παρά πολύ αργος και ενοχλητικός αποφάσισα να αγοράσω ένα Samsung 860 evo 250gb . Θέλω να μεταφέρω μόνο τα windows σε αυτόν χωρίς να πειραξω κανένα άλλο αρχείο. Γίνεται αυτό ; Αν δεν γίνεται τι διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω έτσι ώστε να καταλήξω με τα γνήσια windows 10 στον ssd και όλα μου τα αρχεία φωτογραφιες κλπ στον HDd ? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, AlexCEngineeR είπε Καλησπέρα παιδιά . Εγώ δούλευα έως τώρα με HDD και επειδή έχει γίνει παρά πολύ αργος και ενοχλητικός αποφάσισα να αγοράσω ένα Samsung 860 evo 250gb . Θέλω να μεταφέρω μόνο τα windows σε αυτόν χωρίς να πειραξω κανένα άλλο αρχείο. Γίνεται αυτό ; Αν δεν γίνεται τι διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω έτσι ώστε να καταλήξω με τα γνήσια windows 10 στον ssd και όλα μου τα αρχεία φωτογραφιες κλπ στον HDd ? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας ! κανεις μια φρεσκια εγκατασταση στον ssd και επιλεγεις στο bios να bootαρει απο εκει. μετα μπορεις να βαλεις τα αρχεια που θες να κρατησεις στον ssd και να κανεις φορματ το σκληρο για να μπορεις να τον φτιαξεις ομορφα και ωραια και να μην εχει μεσα τις παπατζες των windows. νομιζω ετσι το ειχα κανει, αλλα εχουν περασει 5+ χρονια και δεν θυμαμαι ακριβως.. λογικα υπαρχουν τροποι να κανεις και το πρωτο που θες, με shadow image νομιζω λεγεται?, αλλα γενικα προτιμω τις καθαρες εγκαταστασεις για να μην υπαρχουν θεματα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
AlexCEngineeR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε να μου απαντήσετε . Εγώ αρχικά δεν θα πρέπει να κάνω backup τα αρχεία μου; Δεύτερον πως θα κάνω καθαρή εγκατάσταση ; Πως θα ξεκινήσει να διαβάζει τον καινούργιο ssd ; Τον σύνδεσα με το καλώδιο του DVD player δεν άλλαξα κάτι ; Πολλά ερωτήματα συγνώμη αλλά είμαι αρχάριος σε αυτό το θέμα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα