Προς το περιεχόμενο

Opel astra gtc 06' Πρόβλημα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα πριν ξεκινήσω θα ήθελα να σας πω πως δεν εχω πολλές γνώσεις για τα μηχανολογικα μέρη του αυτοκινητου και γι αυτό το λόγο ζητάω τη γνώμη σας επί του θέματος... εχω λοιπόν ένα opel astra gtc 2006 1.3Τ diesel το εχω κάτι λιγότερο από 1 μήνα .Σημερα καθώς οδηγούσα στην εθνικη με 140χλμ και 5η ταχύτητα και ενώ είχα το πόδι μου στο γκαζι παρατήρησα πως οι στροφές δεν ανέβαιναν και άρχισαν σιγά σιγά να πέφτουν αναγκάστηκα να κατεβάσω και είδα πως δεν είχα καθόλου γκαζι. Σταμάτησα λοιπόν στην άκρη του δρόμου έσβησα το αμάξι το ξαναρβαλα μπροστά και όταν πήγα να ξεκινήσω έσβησε επίσης παρατήρησα πως ενώ πέταγα γκαζι οι στροφές ανέβαιναν παρα πολυ αργά ...μετά από 10 λεπτά περίπου και 5 αποτυχημένες προσπάθειες να ξεκινήσει το αμάξι έβαλα μπροστά και έφυγε κανονικά ..Επίσης να προσθέσω πως από εκεί που πηρα το αυτοκίνητο του έβαλε ένα powerbox αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγεται για να ανεβάσει την απόδοσή του αυτοκινητου κάτι σαν πρόγραμμα που συνδέεται με τον εγκέφαλο  και εχω υποψίες ότι ίσως φταίει αυτό θα ήθελα την γνώμη σας επί του θέματος .

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπες στο αμάξι, κλείσε την πόρτα, περίμενε να σβήσουν φώτα κτλ και βάλε το κλειδί στη μίζα.

Πάντα παντόφλα γκάζι και φρένο μέχρι όσο πάει, κράτα τα πόδια σου εκεί και γύρνα το κλειδί στην πρώτη θέση.

Στο καντράν εκεί που γράφει τα χλμ θα σου βγάλει (λογικά) κάποιους κωδικούς. Σημείωσέ τους και τσέκαρε online σε τι βλάβη αντιστοιχούν.

Αν κάποια από αυτές περιλαμβάνει τα συμπτώματα που αναφέρεις, πολύ πιθανόν να είναι αυτό το αίτιο.

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρε εισαγωγη αερα...αν ο προηγουμενος τουχε πειραξει τιποτα για μεγαλυτερη ροη και καλα...φιλτρο και ετσι. Ειχα το ιδιο θεμα σε φιατ και επισης το ρελαντι επαιζε στα φαναρια  δηλ σε χωρις ταχυτητα μονο φρενο. Επανεφερα εισαγωγη σε μαμισια επιπεδα μαζι με χουφτ.  Ειναι ενα εξαρτημα...και ολα λυθηκαν. 300 μου πηγε πληρες σετ εισαγωγης μεταχειρισμενο απο ολλανδια., το εφερα εγω,....στην ελλαδα δεν υπηρχε σχετη εισαγωγη...βεβαια το δικο μου ειναι και σπανιο μοντελο. Ελπιζω εσυ ευκολοτερα να το λυσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lucifer είπε

Μπες στο αμάξι, κλείσε την πόρτα, περίμενε να σβήσουν φώτα κτλ και βάλε το κλειδί στη μίζα.

Πάντα παντόφλα γκάζι και φρένο μέχρι όσο πάει, κράτα τα πόδια σου εκεί και γύρνα το κλειδί στην πρώτη θέση.

Στο καντράν εκεί που γράφει τα χλμ θα σου βγάλει (λογικά) κάποιους κωδικούς. Σημείωσέ τους και τσέκαρε online σε τι βλάβη αντιστοιχούν.

Αν κάποια από αυτές περιλαμβάνει τα συμπτώματα που αναφέρεις, πολύ πιθανόν να είναι αυτό το αίτιο.

Το δοκίμασα αλλα δεν μου εμφάνισε κάτι επίσης όταν μου εμφανίστηκε το πρόβλημα δεν άναψε κάποιο λαμπάκι οποτε δεν ξέρω αν θα φαίνεται με διαγνωστικό έλεγχο τι ακριβώς είναι 

Δημοσ.

Πέτα τον παράλληλο που σου έχουν βάλει. Άλογα δεν σου δίνει μόνο προβλήματα 

Δημοσ.

Πιθανοτατα πας για νεο εγκεφαλο φιλε. Οτι σκαλισματα εγιναν του τιναξαν τα πεταλα. Τι πατε και παιρνετε σκαλισμενους ματρακαδες 12ετιας? Περιμενετε αξιοπιστια στο δρομο απο τετοιες αγορες?

Δημοσ.

Ποτε δεν αγοράζεις αμάξι που είναι "πειραγμενο". Νόμος. Είτε 15αετιας,ειτε 1 έτους.

Δημοσ.

Θα το πάω αύριο σε έναν μηχανικό να του κανρι μια διάγνωση .το αυτοκίνητο έχει 6 μήνες εγγύηση οποτε οτιδήποτε βρεθεί θα το πάω να το αλλάξει από εκεί που το πήρα 

Δημοσ.

Θα σου δείξει πιθανότατα και τα μικρά γράμματα στη εγγύηση που ουσιαστικά δεν καλύπτει τίποτα. Υπομονή να έχεις 

Δημοσ.

Εγω την γνώμη σας επί του θέματος ζήτησα.. Σχετικά με το αυτοκίνητο αν γνωρίζει κάποιος κάτι αε γράψει όλα τα υπόλοιπα Σχόλια δεν υπάρχει λόγος να γίνονται 

Την εγγύηση την έχω διαβάσει και επίσης να αναφέρω πως στην επαρχία είναι διαφορετικά τα πράγματα από την πρωτεύουσα όποιος κατάλαβε κατάλαβε 

Δημοσ.

Κατι πανω στο αμαξι δεν ξερω...Επειδη εχει ενδιαφερον ομως αυτο που λες σε παρακαλω κρατα μας ενημερους για τις διαδικασιες...Δηλαδη δεχτηκε την εγγυηση ο εμπορος,με εξυπηρετησε...κτλπ κτλπ!Καπου εκει αναμεσα πηγαινε δες και αν ειναι αληθινα τα χλμ. Ισως και να ειναι απλα για καλο και για κακο!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kostamhl είπε

Εγω την γνώμη σας επί του θέματος ζήτησα.. Σχετικά με το αυτοκίνητο αν γνωρίζει κάποιος κάτι αε γράψει όλα τα υπόλοιπα Σχόλια δεν υπάρχει λόγος να γίνονται 

Την εγγύηση την έχω διαβάσει και επίσης να αναφέρω πως στην επαρχία είναι διαφορετικά τα πράγματα από την πρωτεύουσα όποιος κατάλαβε κατάλαβε 

Περιληπτικά το βάζεις σε διαγνωστικό, όχι του κυρ Μήτσου,  για να δεις γιατί μπήκε σε safe mode.

Πετάς τον παράλληλο εγκέφαλο και ένα πείραγμα βάζεις ένα σοβαρό πρόγραμμα.

Έρχεσαι μετά εδώ και γράφεις την διάγνωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...