Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.. Σήμερα το πρωί καθώς κατέβαζα κάτι πρόγραμμα για καθάρισμα ιών κλπ, ένα εξ αυτών είχε μια επιλογή που αφορούσε κάτι το ίντερνετ.. Αφού το πάτησα δεν έβγαζε κάτι σαν ειδοποίηση και ήταν σαν να μην το πατάω.. Μετά από λίγη ώρα παρατήρησα ότι δεν έμπαινε το ίντερνετ.. Εδώ και δύο ώρες προσπαθώ αλλά τίποτα.. Έχω δει πολλά πράγματα στο Google, τα δοκίμασα αλλα χωρίς αποτέλεσμα.. Πιο συγκεκριμένα μου λέει συνέχεια.χωρίς ίντερνετ, ασφαλές... Τι να δοκιμάσω... Ευχαριστώ πολύ, χρησιμοποιώ laptop Windows 10.

Επεξ/σία από Wisel
Δημοσ.

Αυτό που πρεπει πρώτα να δοκιμάσεις ειναι να μας πεις ΤΙ κατεβασες, ΤΙ εγκατέστησες, TI ειδοποιηση εγραφε και ΤΙ αφορουσε το internet. Ετσι θα μπορεσεις να προσελκύσεις βοήθεια, γιατί αυτες τις ημερες εχουμε τη μαγική σφαίρα για service

16 λεπτά πριν, Wisel είπε

Καλησπέρα.. Σήμερα το πρωί καθώς κατέβαζα κάτι πρόγραμμα για καθάρισμα ιών κλπ, ένα εξ αυτών είχε μια επιλογή που αφορούσε κάτι το ίντερνετ.. Αφού το πάτησα δεν έβγαζε κάτι σαν ειδοποίηση και ήταν σαν να μην το πατάω.. Μετά από λίγη ώρα παρατήρησα ότι δεν έμπαινε το ίντερνετ.. Εδώ και δύο ώρες προσπαθώ αλλά τίποτα.. Έχω δει πολλά πράγματα στο Google, τα δοκίμασα αλλα χωρίς αποτέλεσμα.. Πιο συγκεκριμένα μου λέει συνέχεια.χωρίς ίντερνετ, ασφαλές... Τι να δοκιμάσω... Ευχαριστώ πολύ, χρησιμοποιώ laptop Windows 10.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα λεγόταν hostsman και ελέγχει τα hosts των Windows.. Τι ακριβώς έλεγε δεν θυμάμαι ούτε μπορώ να δω καθώς το διέγραψα και δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ για να το κάνω εγκατάσταση πάλι. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω το προγραμμα αλλα απο αυτά που διαβάζω εγω θα προσπαθουσα μια απο τις παρακατω λυσεις

• Θα κατεβαζα το προγραμμα απο αλλο υπολογιστη με με στικακι θα το εγκαθιστουσα στο προβληματικο σου μηχανημα. Υποψιαζομαι οτι κάπου μεσα στο προγραμμα θα εχει επιλογη να αφαιρέσεις τις καταχωρησεις στο hosts και αφου το εκανα, θα εκανα επανεκινηση και θα του εκανα απεγκατασταση.
  • Θα έμπαινα σε safe mode και θα άδειαζα το περιεχομενο του αρχειου hosts των windows, επανεκκινηση και δοκιμη. 

TIP: Τις προειδοποιησεις τις διαβαζουμε και επισης δεν παταμε next-next χωρις να διαβαζουμε

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, isay είπε

Δεν ξέρω το προγραμμα αλλα απο αυτά που διαβάζω εγω θα προσπαθουσα μια απο τις παρακατω λυσεις

• Θα κατεβαζα το προγραμμα απο αλλο υπολογιστη με με στικακι θα το εγκαθιστουσα στο προβληματικο σου μηχανημα. Υποψιαζομαι οτι κάπου μεσα στο προγραμμα θα εχει επιλογη να αφαιρέσεις τις καταχωρησεις στο hosts και αφου το εκανα, θα εκανα επανεκινηση και θα του εκανα απεγκατασταση.
  • Θα έμπαινα σε safe mode και θα άδειαζα το περιεχομενο του αρχειου hosts των windows, επανεκκινηση και δοκιμη. 

TIP: Τις προειδοποιησεις τις διαβαζουμε και επισης δεν παταμε next-next χωρις να διαβαζουμε

Ο δεύτερος τρόπος σας λειτούργησε.. Ευχαριστώ πολύ επειδή επί τέσσερις ώρες δεν έβλεπα κάτι ελπιδοφόρο.. Θα είμαι πιο προσεκτικός άλλη φορα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...