antbyron Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικά ενώ μου αρέσει ο chrome, τον ξύλωσα γιατί έβγαζε προβλήματα στο σύστημα. Έχω την αίσθηση ότι ζορίζεται σε κάποιες σελίδες αλλά και με το malwarebytes.
Tokyo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, antbyron είπε Προσωπικά ενώ μου αρέσει ο chrome, τον ξύλωσα γιατί έβγαζε προβλήματα στο σύστημα. Έχω την αίσθηση ότι ζορίζεται σε κάποιες σελίδες αλλά και με το malwarebytes. Αυτό ακριβώς
KilliK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Προσωπικά ένα feature ή option ζητώ από τον browser και δεν το βλέπω να γίνεται. Θέλω όταν κάνω κάτι download να ΜΗΝ μου πετάγεται αυτή η μπάρα κάτω.. οι περισσότεροι browsers το έχουν λύσει εξαιρετικά. Ο Chrome γιατί όχι? Γιατί δεν μου δίνει την επιλογή να μην το βλέπω?!?!?! πηγαινε εδω: https://chrome.google.com/webstore/search/hide downloads shelf βαλε ενα απο τα addons που θα σου βγαλει και εισαι ετοιμος.
georgepppo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Comic maniak είπε Να ζησεις Chrome και χρονια πολλα.... Γκουχ γκουχ...Opera is my favourite. ίδιος browser είναι 1
alikara Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Federer είπε Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες εκδόσεις κι αν κυκλοφορήσουν δεν θα αποκτήσει ΠΟΤΕ την συμβατότητα, ελαφρότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα, ασφάλεια και προσαρμοστικότητα του Internet Explorer 6. Όταν με το καλό τα καταφέρει, ΙΣΩΣ του δώσω μια ευκαιρία. Μέχρι τότε είμαι μια χαρά με τον Explorer και απολαμβάνω το browsing σε όλο του το μεγαλείο! πίσω γύραν τα καράβια ....
Comic maniak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, georgepppo είπε ίδιος browser είναι Αντε παλι...δεν θα ασχοληθω συγνωμη.
georgepppo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, alikara είπε πίσω γύραν τα καράβια .... σχεδίες με κουπί σαν τον ναυαγό ποια καράβια.
alikara Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, georgepppo είπε σχεδίες με κουπί σαν τον ναυαγό ποια καράβια. ναι αυτό λέω, όλα πηγαίνουν μπροστά και εσύ έχεις μείνει στο Explorer 6
gasantony Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 είμαι ο μόνος που ειναι μια χαρά με τον chrome ??
Istros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gasantony είπε είμαι ο μόνος που ειναι μια χαρά με τον chrome ?? Πολλοί αλλά το κρατάμε κρυφό εσύ που το φωναζεις πρέπει να το ψάξεις! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros 1
Arkin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Έκανα ανανέωση σήμερα πρωί πρωί στο κινητό και πραγματικά έγινε άλλος browser. Πολύ πιο ωραίος στο μάτι με τις στρογγυλές γωνίες σίγουρα πιο γρήγορος και smooth. Μπράβο.
korakios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Firefox και ξερό ψωμί από θέμα μνήμης , αν και για Linux ο chrome/chromium είναι μονόδρομος (gpu acceleration για βιντεάκια) ....
CheOnWeb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 On 06/09/2018 at 12:49, gasantony said: είμαι ο μόνος που ειναι μια χαρά με τον chrome ?? Όχι 🙂 1
rus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Kαθολου δε μου αρεσουν αυτές οι στρογγυλεμένες γωνιες, υπαρχει τροπος να γυρισω στη προηγουμενη κατασταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα