prince_21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδια. Εχω το s9 σε θηκη speck sport και τωρα ψαχνω για tempered glass αφου κ οι 2 που δοκιμασα δε μ εκαναν... Η πρωτη εσπασε καθως την εβαζα (τελειως αχρηστη) και η αλλη δεν εκανε καλη επαφη. Εχετε υποψη σας καποια αξιολογη; Ευχαριστω
kyriakidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 προσωπικά για τα samsung me edge οθονες μονο full adhesive tempered glass και καλύτερα με uv κόλα όπως το whitestone dome . Στο note 8 έβαλα τώρα t-max uv tempered glass απο ελλαδα πολύ καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα 1
prince_21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) A δλδ εκει στα 30 με 40 να υπολογιζω δλδ ετσι; Ευχαριστω! EDIT- https://plusmobi.net/T-MAX-screen-protector-Γυαλί-προστασίας-Fullcover-Tempered-Glass-για-Samsung-Galaxy-NOTE-8-DIAFANO-CLEAR-διαφανο-CURVED-Case -Friendly-S9?search=s9 uv αυτο λες; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από prince_21
Alx_Krd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από αρκετές δοκιμές με διάφορες μάρκες κατέληξα στο tg της Spigen. Πολύ καλή εφαρμογή, φιλικό με άλλες θήκες και έχει μεγάλη αντοχή. Δεν μου έχει ξεκολλήσει ούτε έχει βάλει σκόνες κλπ όπως άλλα... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από Alx_Krd
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Panzer έβαλε φίλος σε plus. Του το τοποθέτησαν στον Κωτσόβολο και δειχνει άψογη η εφαρμογή. Ο πωλητής μας το έδειξε και στο δικό του κινητό οπου κατα τα λεγόμενα του το είχε πανω απο ενα χρόνο... τωρα αλήθεια ψέμματα μονο αυτος ξέρει
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Ρίξε μια ματιά στο τζαμάκι της Spigen όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Το έχω τοποθετήσει σε S9+ φίλου εδώ και αρκετό καιρό και μόνο τα καλύτερα έχω να λέω (τουλάχιστον για την ώρα). Πολύ καλή εφαρμογή και αντοχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα