Προς το περιεχόμενο

Tempered Glass σε s9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Εχω το s9 σε θηκη speck sport και τωρα ψαχνω για tempered glass αφου κ οι 2 που δοκιμασα δε μ εκαναν... Η πρωτη εσπασε καθως την εβαζα (τελειως αχρηστη) και η αλλη δεν εκανε καλη επαφη. Εχετε υποψη σας καποια αξιολογη; Ευχαριστω

Δημοσ.

προσωπικά για τα samsung me edge οθονες μονο full adhesive tempered glass και καλύτερα με uv κόλα όπως το whitestone dome . Στο note 8 έβαλα τώρα t-max uv tempered glass απο ελλαδα πολύ καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A δλδ εκει στα 30 με 40 να υπολογιζω δλδ ετσι; Ευχαριστω!

EDIT- https://plusmobi.net/T-MAX-screen-protector-Γυαλί-προστασίας-Fullcover-Tempered-Glass-για-Samsung-Galaxy-NOTE-8-DIAFANO-CLEAR-διαφανο-CURVED-Case -Friendly-S9?search=s9 uv

αυτο λες;

Επεξ/σία από prince_21
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αρκετές δοκιμές με διάφορες μάρκες κατέληξα στο tg της Spigen. Πολύ καλή εφαρμογή, φιλικό με άλλες θήκες και έχει μεγάλη αντοχή. Δεν μου έχει ξεκολλήσει ούτε έχει βάλει σκόνες κλπ όπως άλλα...

Επεξ/σία από Alx_Krd
Δημοσ.

Panzer έβαλε φίλος σε plus. Του το τοποθέτησαν στον Κωτσόβολο και δειχνει άψογη η εφαρμογή. Ο πωλητής μας το έδειξε και στο δικό του κινητό οπου κατα τα λεγόμενα του το είχε πανω απο ενα χρόνο... τωρα αλήθεια ψέμματα μονο αυτος ξέρει 

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στο τζαμάκι της Spigen όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Το έχω τοποθετήσει σε S9+ φίλου εδώ και αρκετό καιρό και μόνο τα καλύτερα έχω να λέω (τουλάχιστον για την ώρα). Πολύ καλή εφαρμογή και αντοχή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...