juancho Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Γειά σας ενδιαφερομαι για την αγορα ενός εκ των δυο και θα ηθελα να ακούσω γνωμες. Με ενδιαφερει η χρηση του για τρέξιμο καθως και να μπορω μεσω του ρολογιου να ακουω μουσικη στα BT ακουστικα μου ωστε να μην χρειαζεται να κουβαλαω κινητο μαζι. Η αγορα θα γινει απο ελλαδα κατα πασα πιθανοτητα. ευχαριστω προκαταβολικα
mynam3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατί όχι αυτό; https://www.skroutz.gr/s/10233579/Samsung-Gear-S3-Frontier.html
Shadowjump Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτο που μου αρεσει στο Stratos ειναι οτι κραταει πολυ η μπαταρια του. 4 ημερες σιγουρα μαζι με ασκηση περιπου 30'-40' την μερα (GPS ανοιχτο). Χωρις ασκηση, 5 μερες ανετα. Πολυ ευαναγνωστη οθονη την μερα, οποτε δεν χρειαζεται να πατας καποιο κουμπι για να ανοιξει, ουτε να γυρνας καρπο για να ενεργοποιηθει η οθονη. Ημουνα και εγω αναμεσα σε Samsung και Xiaomi και τελικα διαλεξα το 2ο για τους παραπανω λογους. Απο την αλλη, τα Samsung εχουν οθοναρες και ειναι πιο smooth η πλοηγηση στο μενου του ρολογιου, αλλα πλεον η μονη πλοηγηση που κανω ειναι να δω τον καιρο καμια φορα και να βαλω καποιο sport mode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα