Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παίδες :),

Και που λέτε έχω ένα σάπιο πληκτρολόγιο και ένα φρικιαστικό ποντίκι και χρειάζομαι οπωσδήποτε μια αναβάθμιση.

Budget: ~ €150 (Σκεφτόμουν €100 για το πληκτρολόγιο και €50 για το ποντίκι)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Π Λ Η Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Ο

Θέλω μηχανικό πληκτρολόγιο, με anti-ghosting feature, να μην κάνει την φασαρία του αιώνα, να είναι βολικό όταν πληκτρολογώ, με RBG φωτισμό και να είναι full size. Επίσης θα μου άρεζε να είχε και παραπάνω πλήκτρα από δίπλα.

Οπότε σκεφτόμουν για brown switches.

Και βρήκα αυτο: Dell Alienware Pro Gaming Keyboard AW768 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Π Ο Ν Τ Ι Κ Ι

Σκεφτόμουν κάτι τέτοιο

Αρκετά με το κρυόκωλο χιούμορ μου

Σκέφτομουν αυτό: Dell Alienware Advanced Gaming Mouse AW558

Κυρίως γιατί ήθελα να είναι σετ με το πληκτρολόγιο και μου αρέσε η αισθητική αυτών των δύο μαζί.

Τι λέτε να τα πάρω; Αξίζουν για την τιμή τους; Αν όχι, τι μου προτείνετε; Είμαι ανοιχτός στα σχόλιά σας :)

Επεξ/σία από EliasOKakos
Δημοσ.

Δεν έχω γνώμη τα αυτά που πόσταρες πάντως θα σου έλεγα ότι πριν πάρεις ποντίκι καλύτερα να το δοκίμαζες πρώτα. 

Παίζεις γκειμς; κοίτα τα zowie είναι εξαιρετικά ποντίκια

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, splanis είπε

Δεν έχω γνώμη τα αυτά που πόσταρες πάντως θα σου έλεγα ότι πριν πάρεις ποντίκι καλύτερα να το δοκίμαζες πρώτα. 

Παίζεις γκειμς; κοίτα τα zowie είναι εξαιρετικά ποντίκια

Δεν νμζ να υπάρχει κανένα μέρος να τα δοκιμάσω στην θεσσαλονίκη:((((. Επίσης ναι παίζω γκέιμς.

Επεξ/σία από EliasOKakos
Δημοσ.

Το rgb , μπορείς να το αφήσεις στην άκρη αν δεν σε παίρνουν τα χρήματα.

Dash  , Corsair , Logitech , Tesoro , Hyperx είναι οι εταιρίες που βγάζουν τα καλύτερα ,  ποιοτικά , πληκτρολόγια στην αγορά. 

Για να μείνεις κοντά στο budget προτείνω το https://www.skroutz.gr/s/10911608/HyperX-Alloy-FPS.html , με mx red και O-rings . Τα brown θέλουν πολύ χρόνο να τα συνηθίσεις και να τα αξιοποιείς σωστά σε typing. 

Software support μόνο η Dash και η logitech δίνουν στα macro keys. μην περιμένεις σοβαρή υλοποίηση στο dell που έχει βάλει το link. Πάντα με βάση τα re

Για ποντίκι δες Logitech g203/g403/g502 , Zowie FK , Steelseries (το rival 600 αν παίξει σε καλή τιμή) . 

Αν το dell σου αρέσει και σε βολεύει , πας σε εκείνο . Είναι καθαρά προσωπική προτίμηση. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...