TehJoHnX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας, έχω nova και τα στατιστικά μου είναι αυτά σε διάστημα 20 λεπτών, αργότερα CRC και FEC ανεβαίνουν....από όσα έχω δει θα έπρεπε να πιάνω πάνω από 10 mbps. Έχω ελέγξει ότι μπορώ δηλαδή, φιλτρακια και καλώδια (μόνο το ρουτερ στην κεντρική πρίζα , κανένα τηλέφωνο και διαφορετικά καλώδια) άλλα μάταια έχω την ίδια ταχύτητα . Έκτος από αυτά, μερικές φόρες «κόβεται» για κάτι δευτερόλεπτα χωρίς να σηκωθεί τηλέφωνο, τυχαία . Π.χ σε DIscord σταματάω να ακούγομαι και να με ακούν για 10 δευτερόλεπτα, σε chrome άλλα και σε Firefox μερικές φόρες οι σελίδες αργούν να φορτώσουν και φορτώνουν με την δεύτερή (έχω κάνει φορματ, τα ίδια). Τι μπορεί να φταίει; (α και μέτρησα όλες τις πρίζες του τηλεφώνου και έχουν 48-49V) Router: Technicolor TD5136v2 Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από TehJoHnX
darkman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Γεια σας, έχω nova και τα στατιστικά μου είναι αυτά σε διάστημα 20 λεπτών, αργότερα CRC και FEC ανεβαίνουν....από όσα έχω δει θα έπρεπε να πιάνω πάνω από 10 mbps. Έχω ελέγξει ότι μπορώ δηλαδή, φιλτρακια και καλώδια (μόνο το ρουτερ στην κεντρική πρίζα , κανένα τηλέφωνο και διαφορετικά καλώδια) άλλα μάταια έχω την ίδια ταχύτητα . Έκτος από αυτά, μερικές φόρες «κόβεται» για κάτι δευτερόλεπτα χωρίς να σηκωθεί τηλέφωνο, τυχαία . Π.χ σε DIscord σταματάω να ακούγομαι και να με ακούν για 10 δευτερόλεπτα, σε chrome άλλα και σε Firefox μερικές φόρες οι σελίδες αργούν να φορτώσουν και φορτώνουν με την δεύτερή (έχω κάνει φορματ, τα ίδια). Τι μπορεί να φταίει; (α και μέτρησα όλες τις πρίζες του τηλεφώνου και έχουν 48-49V) Router: Technicolor TD5136v2 Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ναι εκει εισαι εισαι μακρια απο το κεντρο , πανω απο 1 1/2 χιλιόμετρο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από darkman
TehJoHnX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, darkman είπε Ναι εκει εισαι εισαι μακρια απο το κεντρο , πανω απο 1 1/2 χιλιόμετρο Και είναι φυσιολογικό να είναι τόσο χάλια; 😟😕
darkman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, TehJoHnX είπε Και είναι φυσιολογικό να είναι τόσο χάλια; 😟😕 Yes και εμενα με δυο γραμμες στο κτίριο σε τετοια αποσταση σαν εσενα και τα δυο επιαναν 8-9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα