Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Στο δικαστήριο κλήθηκαν και κατέθεσαν υπέρ του ζευγαριού και οι υπόλοιποι γείτονες της πολυκατοικίας όσο και ένοικοι από διπλανές οικοδομές. 
Έεεεετσι μπράβο \m/

αυτο ειδα και εγω. φαντασου φασαρια που τ ακουει ολη η γειτονια. επισης πιο κατω γραφει οτι παρ αυτα συνεχιζει η φασαρια

ερωτηση, ειμαι κακος αμα ελπιζω η προνοια να παρει τα παιδια? δε το λεω εκδικητικα για τα παιδια, ισα ισα το αντιθετο, οι γονεις εχουν δειξει οτι ειναι αναξιοι να τα μεγαλωσουν σωστα και πιστευω θα εχουν καλυτερο μελλον μακρυα τους

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε

ερωτηση, ειμαι κακος αμα ελπιζω η προνοια να παρει τα παιδια?

Με όλο το σεβασμό, καλύτερα να μην λέμε τέτοια πράγματα. Φασαρία κάνουν, δεν ειναι κανίβαλοι. 

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α ρε pontez! Ευτυχώς το κρατάς κάπως το θέμα γιατί έχει γίνει γήπεδο εδω μέσα, καλά που το ποστάρισες κι αυτό.

Αυτό περίμενα τόση ώρα να ακούσω, την άλλη όψη του νομίσματος! Και ακόμα και τώρα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά τι συμβαίνει εκεί εκτός κι αν είσαι εκεί και το ζεις. Προσωπικά δεν θεωρώ οτι ξεκινάς για δικαστήριο (όπως τόνισαν και κανα δυο άλλοι εδω πέρα) για τα "κλασσικά", πρέπει όντως να συντρέχει σοβαρότατος λόγος.

Κατά τα λοιπά, αυτό το thread έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ των πονεμένων, οργισμένων και κομπλεξικών, ανθρώπων χωρίς υποτυπώδη αντίληψη... εννοώντας και τους μεν και τους δε. Γιατί ναι! Είστε χωρισμένοι σε δύο ομάδες αυτή τη στιγμή (και υπάρχουν και δυστυχώς και λίγοι οι οποίοι προσπαθούν να κουβεντιάσουν σοβαρά και έχουν μπλέξει). Δεν υπάρχει ίχνος κριτικής σκέψης παρά μόνο κριτική με ταχύτητες που θα ζήλευε και Bugatti.

Πόσος πόνος, πόσο μίσος, πόσο κόμπλεξ και ψεφτο-μαγκιά! Θα παρακαλούσα να τα αφήσετε αυτά για το άλλο thread το γνωστό.

Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα και θόρυβοι που μας ενοχλούν καθημερινά όλους μας, και τους γονείς και τους μή γονείς, και τους έχοντες κατοικίδιο και τους μή έχοντες! Αυτή είναι η ρημάδα η ζωή, ειδικά στην πόλη! Χαλαρώστε και εκτονωθείτε πουθενά αλλού καλύτερα.

Επεξ/σία από Stamer
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Η συγκεκριμένη πολιτική βέβαια καταλαβαίνεις που οδηγεί ιστορικά και πρακτικά έτσι? (αναφέρομαι στο θέμα φόβου, όχι στην δικαστικη απόφαση)

Σε καταλαβαίνω. Υπάρχουν όμως καταστάσεις που μόνο έτσι μπορεί να επιβληθεί κάποιου είδους λογική. Έχει το δικό του παραλογισμό, αλλά... Όπου δεν πίπτει λόγος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Με όλο το σεβασμό, καλύτερα να μην λέμε τέτοια πράγματα. Φασαρία κάνουν, δεν ειναι κανίβαλοι. 

σε βαθμο που η γειτονια ασχοληθηκε να καταθεσει σε δικαστηριο? και συνεχιζουν απτοητοι?

σιγουρα δεν εχουν μαθει και ουτε προκειτε τι παει να πει σεβασμος και αυτο θα τους δημιουργησει προβληματα σε ολες τις φασεις της ζωης τους. 

τεσπα, δεν προκειται να γινει κατι τετοιο ουτως ή αλλως, και τα παιδια ειναι καμμενα χαρτια δυστυχως επειδη δεν εχουμε καποιο φορεα που μπορει να βοηθησει

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Και κάτι σχετικό γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα:

...and I quote:

ύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:

• Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
  • Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.
Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου"

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Stamer said:

Α ρε pontez! Ευτυχώς το κρατάς κάπως το θέμα γιατί έχει γίνει γήπεδο εδω μέσα, καλά που το ποστάρισες κι αυτό.

Αυτό περίμενα τόση ώρα να ακούσω, την άλλη όψη του νομίσματος! Και ακόμα και τώρα ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά τι συμβαίνει εκεί εκτός κι αν είσαι εκεί και το ζεις. Προσωπικά δεν θεωρώ οτι ξεκινάς για δικαστήριο (όπως τόνισαν και κανα δυο άλλοι εδω πέρα) για τα "κλασσικά", πρέπει όντως να συντρέχει σοβαρότατος λόγος.

Κατά τα λοιπά, αυτό το thread έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ των πονεμένων, οργισμένων και κομπλεξικών, ανθρώπων χωρίς υποτυπώδη αντίληψη... εννοώντας και τους μεν και τους δε. Γιατί ναι! Είστε χωρισμένοι σε δύο ομάδες αυτή τη στιγμή (και υπάρχουν και δυστυχώς και λίγοι οι οποίοι προσπαθούν να κουβεντιάσουν σοβαρά και έχουν μπλέξει). Δεν υπάρχει ίχνος κριτικής σκέψης παρά μόνο κριτική με ταχύτητες που θα ζήλευε και Bugatti.

Πόσος πόνος, πόσο μίσος, πόσο κόμπλεξ και ψεφτο-μαγκιά! Θα παρακαλούσα να τα αφήσετε αυτά για το άλλο thread το γνωστό.

Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα και θόρυβοι που μας ενοχλούν καθημερινά όλους μας, και τους γονείς και τους μή γονείς, και τους έχοντες κατοικίδιο και τους μή έχοντες! Αυτή είναι η ρημάδα η ζωή, ειδικά στην πόλη! Χαλαρώστε και εκτονωθείτε πουθενά αλλού καλύτερα.

Sorry αλλά στο συγκεκριμένο topic οι περισσότερες απόψεις είναι "φυσιολογικές" και πολιτισμένες.

1-2 χρήστες-πυροτεχνήματα είχαμε, που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό για τέτοιο topic! :) 

Δεν αποτελεί ένδειξη μίσους ή κόμπλεξ, όταν επιθυμείς ανθρώπινες συμπεριφορές από τους γύρω σου! 

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

σε βαθμο που η γειτονια ασχοληθηκε να καταθεσει σε δικαστηριο? και συνεχιζουν απτοητοι?

Ούτε τα παιδιά ειναι καμμένα χαρτιά, ούτε η φασαρία αποτελεί έγκλημα.  

Για να σου πάρει η πρόνοια τα παιδιά πρέπει να εισαι κακοποιός τουλάχιστον και τέτοιες πρακτικές δημιουργουν απίστευτα ψυχολογικά σε παιδιά. Μη λέμε τέτοια πράγματα, για τοσο απλά πραγματάκια. 

Ο θορυβος ειναι παράνομος και διωκεται ποινικά. Εγω αν ήμουν κράτος, ίσως υποχρέωνα τον πατέρα να προβεί σε ενέργειες ωστε να ηχομονωσει το διαμέρισμά του, πέρα από το όποιο προστιμο. 

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Sorry αλλά στο συγκεκριμένο topic οι περισσότερες απόψεις είναι "φυσιολογικές" και πολιτισμένες.

1-2 χρήστες-πυροτεχνήματα είχαμε, που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό για τέτοιο topic! :) 

Δεν αναφέρομαι μόνο σε πυροτεχνήματα όμως ρε συ Bill, αναφέρομαι και σε "πολιτισμένα" σχόλια τα οποία όμως έχουν από πίσω μία κλασσικά βιαστική και απόλυτη κρίση, είτε γέρνοντας από τη μία είτε από την άλλη πλευρά. Ίσως απλώς έχω κουραστεί εγώ από όλο αυτό το κόμπλεξ-μιζέρια που βλέπω γύρω μου, τι να πω. Όπως σωστά θα απαντήσουν κάποιοι, μπορώ απλά να προσπεράσω το thread... και αυτό θα κάνω!

Επεξ/σία από Stamer
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
Just now, pontez2 said:

Για να σου πάρει η πρόνοια τα παιδιά πρέπει να εισαι κακοποιός τουλάχιστον και τέτοιες πρακτικές δημιουργουν απίστευτα ψυχολογικά σε παιδιά. Μη λέμε τέτοια πράγματα, για τοσο απλά πραγματάκια. 

Ο θορυβος ειναι παράνομος και διωκεται ποινικά. Εγω αν ήμουν κράτος, ίσως υποχρέωνα τον πατέρα να προβεί σε ενέργειες ωστε να ηχομονωσει το διαμέρισμά του.

Βασικά αν όλα λειτουργούσαν σωστά στη χώρα μας, η πρόνοια δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται σαν "μπαμπούλας" που παίρνει τα παιδιά από τους γονείς. Θα μπορούσε απλά να παίζει κάποιο συμβουλευτικό ρόλο, προσπαθώντας να βοηθήσει τις προβληματικές οικογένειες! 

• Like 4
  • Thanks 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Ο θορυβος ειναι παράνομος και διωκεται ποινικά. Εγω αν ήμουν κράτος, ίσως υποχρέωνα τον πατέρα να προβεί σε ενέργειες ωστε να ηχομονωσει το διαμέρισμά του.

μου φαινεται δεν εχεις καταλαβει τι λεω. δεν αντιμετωπιζω τα παιδια σαν εγκληματιες, αλλα τους γονεις που δεν παρεχουν μια στοιχειωδη παιδεια.

ειλικρινα με εκνευριζουν τετοιοι "γονεις" αλλα και οτι σα κρατος δεν εχουμε φροντισει να υπαρχει καποια υπηρεσια που μπορει να τα βοηθησει

Δημοσ.
59 minutes ago, Zerg13 said:

Και θα σου κλασει μια μαντρα @@ αν το οργανο της μετραει κατω απο το οριο. Παιζει να μην ερθουν καν, αλλα και να ερθουν εχεις μετρημενο το οπλο σου.

Με εξαιρεσεις περιοχες-κοινωνιες οπου οι μισοι ειναι αδελφια και οι αλλοι μισοι ξαδελφια μεταξυ τους, ακρη βγαινει και θα συνεχισει να βγαινει. Οπως πχ το παραδειγμα της ειδησης. Απο εκει και περα επειδη δεν ξερεις την νομοθεσια, αρχισε να διαβαζεις. Ειναι μπολικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Βασικά αν όλα λειτουργούσαν σωστά στη χώρα μας, η πρόνοια δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται σαν "μπαμπούλας" που παίρνει τα παιδιά από τους γονείς. Θα μπορούσε απλά να παίζει κάποιο συμβουλευτικό ρόλο, προσπαθώντας να βοηθήσει τις προβληματικές οικογένειες! 

Ποια οικογενεια δεχεται υποδειξεις; Και καρα διαλυμενη να ειναι...ασε που οι ΔΥ κοινωνικοι λειτουργοι δεν ξερουν που τους παν τα 4, 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Zerg13 said:

Ποια οικογενεια δεχεται υποδειξεις; Και καρα διαλυμενη να ειναι...ασε που οι ΔΥ κοινωνικοι λειτουργοι δεν ξερουν που τους παν τα 4, 

Ε οκ, μην τα ισοπεδώσουμε όλα! Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι (ακόμη). Απλά οι σωστοί δεν δίνουν δικαιώματα για να ασχολούμαστε μαζί τους και έτσι ακούμε και μαθαίνουμε μόνο τις προβληματικές περιπτώσεις. :)

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

μου φαινεται δεν εχεις καταλαβει τι λεω. δεν αντιμετωπιζω τα παιδια σαν εγκληματιες, αλλα τους γονεις που δεν παρεχουν μια στοιχειωδη παιδεια.

ειλικρινα με εκνευριζουν τετοιοι "γονεις" αλλα και οτι σα κρατος δεν εχουμε φροντισει να υπαρχει καποια υπηρεσια που μπορει να τα βοηθησει

Φαντάσου λοιπόν εσύ τωρα να πας σε αυτη την οικογένεια και να δεις πως τα παιδιά ειναι όλο αριστεία, στο σχολείο λένε τα καλύτερα κτλ κτλ. Αραγε ο γονιός δεν έχει παίξει ρόλο στη πρόοδό τους; 

Το καταλαβαίνω οτι αναφέρθηκες καθαρά στους γονείς. Η πρόνοια ομως στην Ελλάδα, δεν έχει αυτον τον συμβουλευτικο χαρακτήρα όπως ειπε και ο Bill. Δε θες να τιμωρησεις τα παιδιά και το ξέρω καλά, ομως αυτο θα γινει. Δεν ειναι λυσεις αυτές, ειδικά οταν μιλάμε για πταίσματα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...