uesugi1989 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Μου απαντας οτι ειμαι υπερανω των νομων. Και σου λεω. Ν Ο Μ Ι Μ Α βαζει ο αλλος στο σπιτι του μουσικη δυνατα κα φευγει σε ωρες μη κοινης ησυχιας. Που ειναι το παρανομο. Στρεφει και το ηχειο να χτυπαει οπου θελει στο ταβανι στο πατωμα απεναντι, κουμαντο θα του κανεις; Δε πάει έτσι φίλε, στις ώρες κοινής ησυχίας επικρατεί καθολική ησυχία αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στις υπόλοιπες ώρες κάνουμε ότι γουστάρουμε. Αν Εγώ δηλαδή σχολάσω στις 7 το πρωί από βάρδια δεν έχω δικαίωμα να ξεκουραστώ σαν άνθρωπος με σχετική ησυχία από τους γύρω μου? Να προσθέσω δε ότι ακόμα χειρότερα από τα παιδιά είναι τα σκυλιά. Τα παρατουν σε ένα μπαλκόνι/ταράτσα κ γαυγιζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. 1 1
phanispal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Να προσθέσω δε ότι ακόμα χειρότερα από τα παιδιά είναι τα σκυλιά Άρα οι ιδιοκτήτες τους, όχι τα σκυλιά. 5
pontez2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε Δε πάει έτσι φίλε, στις ώρες κοινής ησυχίας επικρατεί καθολική ησυχία Καθολική ησυχία τι ακριβως σημαίνει;
CCPLUS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Να φυμωσει τα παιδάκια ο άνθρωπος γιατί δε θέλετε να ακούτε κιχ υπάρχουν ωραιότατες σπηλιές για οποίον θέλει νεκρικη σιγή 1 2
uesugi1989 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Άρα οι ιδιοκτήτες τους, όχι τα σκυλιά. Καλά εννοείται αυτό
dfokas21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, CCPLUS είπε Να φυμωσει τα παιδάκια ο άνθρωπος γιατί δε θέλετε να ακούτε κιχ υπάρχουν ωραιότατες σπηλιές για οποίον θέλει νεκρικη σιγή Αργησες ...σε περιμεναμε νωριτερα ειναι η αληθεια ! 3
keravnos21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, CCPLUS είπε Να φυμωσει τα παιδάκια ο άνθρωπος γιατί δε θέλετε να ακούτε κιχ υπάρχουν ωραιότατες σπηλιές για οποίον θέλει νεκρικη σιγή Επειδη σε κοβω για τετοιο τυπο δηλαδη αουγκανο να παρεις τα δικα σου παιδακια και να πας στην σπηλια που ελεγες 5
uesugi1989 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, CCPLUS είπε Να φυμωσει τα παιδάκια ο άνθρωπος γιατί δε θέλετε να ακούτε κιχ υπάρχουν ωραιότατες σπηλιές για οποίον θέλει νεκρικη σιγή Να πάω κ εγώ δηλαδή όταν τα παιδάκια κοιμούνται να βάλω το στερεοφωνικό στο τέρμα με τη λογική αυτή. Άμα θέλει να τα κοιμησει να πάει σε καμία σπηλιά άλλωστε 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, CCPLUS είπε Να φυμωσει τα παιδάκια ο άνθρωπος γιατί δε θέλετε να ακούτε κιχ υπάρχουν ωραιότατες σπηλιές για οποίον θέλει νεκρικη σιγή αναποδα το πηρες, υπαρχουν σπηλιες για οσους θελουν να εκτρεφουν θερια αντι για παιδια
uesugi1989 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, pontez2 είπε Καθολική ησυχία τι ακριβως σημαίνει; Αστυνομική διάταξη 3/1996 τα λέει αναλυτικά. Εν ολίγοις απαγορεύεται ο θόρυβος, από όπου κ αν προέρχεται, τον οποιο θα ακούσουν οι υπόλοιποι κάτοικοι της περιοχής: να βγεις στο μπαλκόνι να μιλάς στο τηλέφωνο κ να γκαριζεις, να βάζεις αλυσοπριονα, να δοκιμάζεις την νέα σκαστρα στη εξατμιση στο παπι, να χοροπηδουν και να γκαριζουν τα παιδια/σκυλιά κτλ Τις υπόλοιπες ώρες επιτρέπονται αλλά με μέτρο 2 1
spectaculator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Aυτο ειναι το προβλημα. Οτι με το δεδικασμένο πλέον, και χωρις να γνωριζουμε τι έχει παιχτει, ο καθένας θα κάνει μυνηση πλέον με το παραμικρό. Έχει τεράστια σημασία το έγινε εκει και γιατι το δικαστηριο έβγαλε τέτοια αποφαση, οπως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα γινει δευτερόδικα. Γιατι αν η τιμωρία αναιρεθεί, άλλα θα λέμε. Δεν πειράζει. Στη χώρα μας ο φόβος φιλά τα έρμα... 1
dim_mnia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 αλλάξτε το "παιδιά" με "σκυλιά" και απολαύστε "φιλόζωους" να βρίζουν και να κράζουν πως ζώα είναι, κρίμα είναι τα ζωάκια, θειάφι στον τάφο κτλ κτλ αλλά θα συμφωνήσουν με την δικαστική απόφαση για τα παιδιά 6 1
KoreanW Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, dim_mnia said: αλλάξτε το "παιδιά" με "σκυλιά" και απολαύστε "φιλόζωους" να βρίζουν και να κράζουν πως ζώα είναι, κρίμα είναι τα ζωάκια, θειάφι στον τάφο κτλ κτλ αλλά θα συμφωνήσουν με την δικαστική απόφαση για τα παιδιά κι αυτό σωστό δυστυχώς στη χώρα μας ο καθένας αντιλαμβάνεται την έννοια του αμοιβαίου σεβασμού και των δικαιωμάτων μόνο στο μέτρο που τον αφορά, και με την έννοια αυτή είναι απολύτως εύστοχη κι η δική σου παρατήρηση 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, isay said: Εγω κρατώ απο την ειδηδη το δεδικασμένο της αποφασης. Αυτό και μονο ειναι εργαλειο. H απόφαση είναι πρωτόδικη αν δεν κάνω λάθος, θα κάνουν έφεση... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις