Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 10/09/2023 at 11:47, Paris777 said:

Μεγάλε αυτή είναι η πιο εμπεριστατωμένη απάντηση ενάντια στην σκατοψυχια των Ελλήνων.

Σήμερα μου έκαναν παρατήρηση γιατί το παιδί μου που είναι 15 μηνών και έκανε τα πρώτα του βήματα πριν δύο μήνες να το μαλώσω γιατί ακούγεται στον κάτω όροφο όταν περπατάει.

Ακόμα λέει μόνο μαμά, δεν έχει πει μπαμπά.

Μου ανέλυσε κιόλας ότι είναι βρεφονηπιοκομος και γνωρίζει αυτή ότι δεν πρέπει να του μάθω να τρέχει γιατί δεν κάνει καλό στο παιδί.

Ακόμα δεν έχει μάθει να ζητάει το γάλα του, δεν έχει μάθει να κάνει κακά του, δεν έχει πει πάνω από 5 λέξεις αλλά θα του μάθω σίγουρα ότι αν μπλέκεις με Έλληνα την γμσς...

Συγγνώμη που απαντώ σε ένα τόσο παλιό ποστ αλλά δεν άντεξα.

3 χρονών το πρώτο μου παιδάκι και είμαι 3 χρόνια με τα χαλιά μεσα στο σπίτι (Μόνο για πλύσιμο τα εχω βγάλει καμια βδομάδα/χρόνο)

Απο κάτω εχω βάλει και πλαστικό τάπητα παζλ.

Αλλά ΟΧΙ επειδή κάνουν φασαρία όταν περπατάνε & τρέχουν μέσα στο σπιτι, αλλά για να μην χτυπήσουν.

Φυσικά τις ώρες κοινής ησυχίας ή κοιμούνται ή τα κρατάμε στον κρεβάτι-καναπέ-σταθερή θέση όσο μπορούμε.

Αυτή που είναι βρεφονηπιοκόμος, εχει πάρει κανα πτυχίο ; Εχει πάρει καμια πιστοποιήση; ή απλά είναι με τις γάτες της στο σπίτι και φυλάει κανα παιδάκι που και πού; 

Μην δίνεις σημασία σε κακοπροαίρετους ανθρώπους, μίζερους και τοξικούς! Κοίτα να χαρείς την οικογενειά σου !

• Like 3
  • Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε

Μου απάντησε: "Ασε μας μωρέ, εγώ έρχομαι στην παραλία να ηρεμήσω, δεν μπορώ να ακούω τα μαλακισμένα να φωνάζουν μέσα στα αυτιά μου....Να τα συμμαζέψουν οι γονείς τους"

Φυσικά και δεν έχει παιδιά, καθώς κατα βάθος τα μισεί.

Πολύ φίλη μου η Μαρία…!!!

Για κανόνισε κονέ…

Δημοσ.

Πριν κάνω παιδί ήμουν σαν τη Μαρία.

Τώρα που έκανα, είμαι σε φάση "πάρτε τα ρε κ#ριόληδες , τόσα χρόνια με ζαλίζατε, τώρα ήρθε η σειρά μου" 😅

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
On 07/09/2018 at 06:05, polaki said:

Εξωτερικό που ακριβώς αναφέρεσαι? Πχ στην Αγγλία που έχω ζήσει σε 6 διαφορετικά διαμερίσματα, ήταν και τα 6 χάρτινα....
Καμία απολύτως ηχομόνωση, άσε που αν έριχνες μπουνια στον τοίχο, παίζει να πέρναγε το χέρι απέναντι... 

Φίλε το να φωνάζεις σε ώρα ΜΗ κοινής ησυχίας όπως λες ενώ εγώ είμαι δίπλα σου δείχνει ξεκάθαρα ότι δε με σέβεσαι.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Δεν υπάρχει "δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει το δικαίωμα".
Δεν είναι θέμα δικαιώματος, είναι θέμα σεβασμού και μόνο. 

Το ότι δεν υπάρχει κάποιος νόμος (εδώ γελάμε) μπας και φοβηθείς, είναι άσχετο.

Οι δε ώρες κοινης ησυχίας είναι πλέον ουσιαστικά κάτι ξεπερασμένο. Αυτες υπήρχαν πρακτικά πριν 100 χρόνια που ΟΛΟΙ κοιμούνταν απτις 10 και ξύπναγαν με τους κόκορες. 
Οταν εγώ δουλεύω βάρδια σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ υπηρεσία για να απολαμβάνεις εσύ προνόμια όπως τηλεπικοινωνία/τηλεοραση/ρευμα/νερο/ασφαλεια και οτιδήποτε άλλο πλεον θεωρούμε ΔΕΔΟΜΕΝΟ, το αν εσύ πατάς πάνω στο ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας και παίζεις Σώτη Βολάνη στη διαπασόν στις 10 το πρωϊ που εγώ γυρναω απτη ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ, sorry αλλά είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ έλλειψη πολιτισμού, κοινής γ***μένης λογικής και σεβασμού προς το συνάνθρωπό σου. Ούτε είναι σεβασμός να πλακώνεσαι εσύ στις φωνές λες και είσαι στο γηπεδο, όταν εγώ μεσοτοιχία μπορεί να δουλεύω απ'το σπίτι όπως ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝ ποσοστό εργαζομένων κάνει.... Επίσης μπορεί να έχω άρρωστη τη μάνα μου στο σπίτι και να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ηρεμία και ησυχία. Πώς ξεστομίζεις τέτοια πρόταση χωρίς να σκέφτεσαι????

Είπαμε, δεν θα είναι στη μούγκα όλη η γη, αλλά ΟΧΙ δεν έχεις το δικαίωμα να φωνάζεις και να κάνεις φασαρία πάνω από το ΛΟΓΙΚΑ επιτρεπτό, γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που ενοχλούνται. Τόσο απλά...

Απορώ πραγματικά με τη θλιβερή έλλειψη κοινής λογικής που υπαρχει στον κόσμο...

Μίλησα πουθενά να παίζω Σώτη Βολάνη ή να γκαριζω σαν ηλίθιος? Σου φαίνεται ότι οι υπόλοιποι που έχουμε παιδιά δεν δείχνουμε ή δεν θέλουμε να σεβόμαστε τους γύρω μας? Σου πε κανείς ότι θα πρεπει να τα έχω να βλέπουν τηλεόραση όλη μέρα γιατί το εργασιακό ωράριο του καθενός στην πολύκατοικια δεν βολεύει να τα αφήσω να παίξουνε στο σπίτι ? Όχι να το γκρεμίσουν, αλλά να παίξουν. Και δε μιλάμε για όλη μέρα. Μικρά κοιμούνται αρκετές ώρες , μεγαλώνοντας πάνε πλατεία αλλά δεν γίνεται να είμαστε όλη μέρα στην πλατεία, και σε δεύτερο χρόνο έχουν σχολείο- δρστηριοτητες και νωρίς για ύπνο, οπότε μιλάμε για περιορισμένες  ώρες. 

Έχεις ακούσει μωρό να έχει παλινδρόμηση 3 το πρωί να γκαριζει και να μην ξέρεις τι να κάνεις (και μη μου πεις πήγαινε το στο γιατρό). Σε ποιο Σώτη Βολάνη αναφέρεσαι?. Η κυρά Ιουλία από την άλλη μου χτύπησε την πόρτα και με ρώτησε αν θέλω βοήθεια γιατί τρομαξε από την επιμονή της μικρής. 

Άλλος σαν του λόγου σου θα μου ζητούσε τα ρέστα γιατί τον ενοχλώ. 

Σούπε κανεις ότι έχεις εσύ μόνο δικαίωμα να δουλεύεις για να απολαμβάνει αυτή η χώρα και ΕΜΕΙΣ οι υπόλοιποι θελουμε μόνο να καταναλώνουμε , να μην σεβομαστε και να καλό περνάμε. Το λέω γιατί αναφέρεσαι ειρωνευομενος σε πρώτο και δεύτερο ενικό.

Σε ποια γαμημενη λογική αναφέρεσαι γιατί πιθανόν δεν έχεις περάσει την πίστα ακόμα και μιλάς γενικα. Ή δε διάβασες τίποτα από τα υπόλοιπα που έγραψα. Δεν αναφέρθηκες πουθενά στην οικογένεια και τα παιδιά παρά σήκωσες μπαϊράκι σαν εργστοπατερας που σηκώνεις στις πλάτες σου την Ελλάδα.

Cool down αδερφέ , δεν απέχει η λογική μας ,απέχει όμως η κατανόηση των καταστάσεων. Επίσης μιλάμε για τα παιδιά . Όχι για το αν γκαριζω ή αν ακούω σαν ηλίθιος Σώτη Βολάνη (με το συμπαθειο αλλά τον συχαινομαι). Οπότε μη μου ξαναγράψεις τα ίδια. Αν θες αναφέρσου στο θέμα και όχι σε γενικόαοριστιες της ΔΕΗ του Βολάνη και λοιπούς συγγενείς.

Τώρα κατάλαβες που αναφέρομαι?

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
On 05/09/2018 at 13:03, pontez2 said:

Βέβαια αν μέχρι να ξυπνήσουν ουρλιάζουν και κλαίνε όπως κάτι πιτσιρίκες που ειχα εγω παλαιότερα απο πάνω μου, που κάθε πρωί έκλαιγαν για 1 ωρα μέχρι να φυγουν, ισως ειναι αρκετό για να σου χαλάσει την ψυχική ηρεμία.

Εγώ πάντως ακόμα κλαίω και ουρλιάζω επί 1 ώρα κάθε πρωί πριν φύγω για τη δουλειά...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...