Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis2429 είπε

Παιδιά, όσοι μένετε σε κεντρικούς δρόμους και κυρίως σε παλιά σπίτια, την φασαρία από αυτοκίνητα, μηχανές, λεωφορεία, φορτηγά, νταλίκες κλπ, πως την αντιμετωπίζεται;

Καταγράφουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας και κάνουμε μήνυση

• Like 1
  • Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, pontez2 είπε

Μάλλον κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί οτι οι ώρες κοινής ησυχίας, έχουν ένα συγκεκριμένο ρόλο. Και στις ώρε μη, μπορει ο άλλος να βάλει τη μουσική του, να μιλήσει πιο δυνατά, να φέρει φίλους, να κάνει τις εργασίες του. Ναι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να μην ειναι πράγματα που γίνονται κάθε μέρα.Αλλά κάποιες φορές θα γινονται.

Υπαρχουν ορια για ολα αυτα.

Μετα εισαι απλα απολιτιστος, και μαντεψε,ο νομος μας καλυπτει γιατι αυτο πλεον ονομαζεται ηχορυπανση.

Βγαζεις πολλα αυθαιρετα συμπερασματα,στο λεω φιλικα.

Δημοσ.

Δυστυχώς πολλοί ξεχνάνε ότι μένουν σε πολυκατοικία δεν σέβονται τον από κάτω τους και καταλαβαίνουν μόνο όταν βρεθεί κάποιος όμοιός τους ή χειρότερος στον πάνω όροφο από αυτούς. Οι ώρες κοινής ησυχίας πρέπει να τηρούνται και μετά από αυτές ξανά σε λογικά πλαίσια ο θόρυβος ... Αλλιώς ας πάνε να μείνουν σε μονοκατοικία ο καθένας μας!! 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannis2429 είπε

Παιδιά, όσοι μένετε σε κεντρικούς δρόμους και κυρίως σε παλιά σπίτια, την φασαρία από αυτοκίνητα, μηχανές, λεωφορεία, φορτηγά, νταλίκες κλπ, πως την αντιμετωπίζεται;

Μένω σε κεντρική λεωφόρο και είναι μια συνήθεια. Η φασαρία είναι απλά μια συνεχόμενη βαβούρα την οποία την κλείνεις έξω κλείνοντας τις πόρτες. Στη περίπτωση όμως όπως η δική μου που έχει καλή μόνωση απο τους εξωτερικούς θορύβους, δεν μπορείς να κάνεις κάτι σε εσωτερικούς που οι τοίχοι είναι σαν χαρτί.

2 ώρες πριν, silverado είπε

Αν φυγουν ολες οι οικογενειες που σε ενοχλουν μετα θα σε ενοχλουν οι γατες της γειτονιας, αν φυγουν και οι γατες, μετα θα σε ενοχλουν τα ποντικια .
Το νευρικο σου συστημα ειναι στην τσιτα και το σιγουρο ειναι πως δεν φταινε μονο οι γειτονες.

Σου εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου, να τύχεις στους ίδιους ακριβώς γείτονες που έπεσα εγώ, ή σε αντίστοιχους κάποια στιγμή, να δούμε πως θα γίνουν τα νεύρα σου. Στο εύχομαι ολόψυχα όμως και να δω για πόσο θα παραμείνεςι ψύχραιμος. Πάω στοίχημα ότι είσαι κανένας πιτσιρικάς φοιτητής, ή μένεις με τη μαμά και το μπαμπά σε καμια μονοκατοικία και πετάς εξυπνάδες.

2 ώρες πριν, pontez2 είπε

Συνήθεια είναι.

Σε κάθε περίπτωση, αυτο που με κάνει έξαλλο ειναι οι συναγερμοί αυτοκινήτων. 

@Kapou Kapote η ιστορία σου ειναι πραγματικά για ταινία!!Αυτο που αναρωτιέμαι ομως ειναι για τι ειδους παιδιά μιλάμε που κοιμόντουσαν μόλις 7 ώρες!!! Μαθητές πανελληνίων και δεν το αντέχουν αυτό. 

Εδώ ερχόταν κόσμος στο σπίτι και με ρωτούσαν όλη την ώρα "τι κάνει έτσι;" "τι ακούγεται έτσι;". Τι να τους πω; Γϊνεται να περάσει απαρατήρητο;
ΠΣΚ ΚΟιμόντουσαν και 1:00 η ώρα.. ΚΑθημερινές κοντά στις 00:00. Παιδιά 12 χρονών.
Τώρα το καλοκαίρι μπορείς να φανταστείς τι ώρα κοιμόντουσαν; Τώρα που δεν είχαν σχολεία δεν υπήρχε ωράριο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kapou Kapote είπε

Σου εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου, να τύχεις στους ίδιους ακριβώς γείτονες που έπεσα εγώ, ή σε αντίστοιχους κάποια στιγμή, να δούμε πως θα γίνουν τα νεύρα σου. Στο εύχομαι ολόψυχα όμως και να δω για πόσο θα παραμείνεςι ψύχραιμος. Πάω στοίχημα ότι είσαι κανένας πιτσιρικάς φοιτητής, ή μένεις με τη μαμά και το μπαμπά σε καμια μονοκατοικία και πετάς εξυπνάδες.

Δεν χρειαζεται να το ευχεσαι, μεχρι πριν λιγες μερες ειχα τετοιους γειτονες.
Εκτος απο αυτα που αναφερες,  να σου πατανε το δικο σου κουδουνι επιμονα για τους ανοιξεις την εισοδο της πολυκατοικιας, ο ενας πισω απο τον αλλο πρωι, μεσημερι, βραδυ, επειδη δεν ανοιγε ο ενας τον αλλο λες και ειχαν κωφωση ολοι, το σκυλι τους να εχει λερωσει ολες τις σκαλες και να μην τα καθαριζουν, τα πιτσιρικια τους να ανεβοκατεβαινουν συνεχεια τις σκαλες με τσοκαρα γιατι την βρισκαν με το θορυβο.
Ψυχραιμος ημουν και ψυχραιμος ειμαι,  γιατι μπορω να κοιμαμαι καποιες ωρες ακομα και η μπαντα του Δημου να παιζει αδιακοπα απο κατω.
Δεν πεταω εξυπναδες, σου λεω οτι το νευρικο σου συστημα εχει καταρρευσει και υπευθυνοι για αυτο δεν ειναι μονο οι γειτονες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, talibanakos είπε

Υπαρχουν ορια για ολα αυτα.

Ποια είναι τα όρια; Ποιος κρίνει τα όρια αυτά; Διάβασα κάτι για ντεσιμπελομετρα. Θα πρέπει να έχουμε όλοι από ένα για να ξέρουμε πότε ο γείτονας ξεπερνά τα όρια; Και με τα αυτοκίνητα τι θα κάνουμε; Θα καθόμαστε στο μπαλκόνι να γράφουμε πινακίδες; 

Ο καθένας έχει διαφορετικά όρια ενόχλησης. Το σημαντικό είναι αυτό που γράψανε κάποιοι και συμφωνώ. Να σεβόμαστε τον γείτονά μας. Φασαρία όλοι κάνουμε. Η συχνότητα είναι το θέμα και ο τρόπος αντιμετώπισης μιας παράκλησης η παρατήρησης. 

Σε ένα άλλο θέμα, μπορεί και σε άλλο forum, διάβαζα ότι τους ενοχλούσε ο τρόπος που περπατούσε ο ξυπόλητος γείτονας και μας κάνανε μάθημα για το τρόπο που πρέπει να περπατάμε σπίτι μας. Κάπως έτσι φθάνουμε στο άλλο άκρο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Μιλας φανταζομαι για Λονδινο; Μαντσεσερ, Μπερνιγκχαμ, Ληντς και αλλες πολεις εχουν ηχομονωση. Σπιτια τουλαχιστον του 70-80 και επειτα. Ισπανια, Γαλλια, Ιταλια κα Πορτογαλια που ειναι ηταν δικοι μου, ειχαν επισης σπιτια με σοβαρη ηχομονωση. Φυσικα υπαρχουν και αλλα χωρις. Οχι ομως στη κατασταση που ειναι σπιτια του 2015 στην Αθηνα, που κυριολεκτικα μιλας με τον πανω οροφο..

Τα σπίτια οου είναι του 2015 στην Αθήνα είναι απειροελάχιστα. Τα νεότερα που θα βρεις είναι μέχρι του 2006-7, η συντριπτική πλειοψηφία είναι δεκαετιών 60-80.

Δημοσ.
4 minutes ago, Βασίλης_29 said:

Τα σπίτια οου είναι του 2015 στην Αθήνα είναι απειροελάχιστα. Τα νεότερα που θα βρεις είναι μέχρι του 2006-7, η συντριπτική πλειοψηφία είναι δεκαετιών 60-80.

2015 πραγματι φαινεται να ειναι ελαχιστα, 2010 με 2015 ομως εχω δει καποια, και ολα εχουν πανω κατω την αθλια ηχομονωση. Πρακτικα ανυπαρκτη δηλαδη.

Φιλοι παντως που ειτε μενουν ειτε εμεναν εξωτερικο,  μου ειπαν για την κατασταση που ζουσαν εκει. Απειρως καλυτερη σε αυτο το ζητημα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, telis είπε

Καταγράφουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας και κάνουμε μήνυση

Εναλλακτικα, κατεβαίνουμε και κανουμε αυστηρες συστασεις στο νταλικιερη.

Δημοσ.

Συμπέρασμα μετά από 30 σελίδες συζήτησης , προσοχή με της γυναίκες γιατί κάνουν παιδιά και αυτά με τη σειρά τους φασαρία ...δεν περιμένω κάτι άλλο από αυτό το σάπιο σύστημα πλέων , χτυπάει την οικογένεια με κάθε μέσο αντί να την βοηθήσει , έχουμε τον καιμενο τον πολύτεκνο να πληρώνει πρόστιμο στην γεροντοκόρη που έχει φτάσει τα πενήντα και δεν έχει παιδιά επειδή τα παιδιά κάνουν θόρυβο όταν παίζουν , δηλαδή αί στα τσακιδια για δικαστές

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Kapou Kapote είπε

...... Γύριζα απο τη δουλειά και καθόμουν να φάω, μεσημέρι και άκουγα κοπανήματα, ουρλιαχτά ότι φαντάζεστε. Πήγαινα μετά λίγο στη τηλεόραση στο σαλόνι να χαλαρώσω και άκουγα ξανά άγρια χτυπήματα και ποδοβολητά.

Διαβασα αρκετες αστειες περιγραφες αλλα με τα "ποδοβολητα" ηταν που ξεκαρδιστηκα :lol: Μηπως εχουν τιποτα  αλογα μεσα και κανουν κοντρες?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gas7777 είπε

Ποια είναι τα όρια; Ποιος κρίνει τα όρια αυτά; Διάβασα κάτι για ντεσιμπελομετρα. Θα πρέπει να έχουμε όλοι από ένα για να ξέρουμε πότε ο γείτονας ξεπερνά τα όρια; Και με τα αυτοκίνητα τι θα κάνουμε; Θα καθόμαστε στο μπαλκόνι να γράφουμε πινακίδες; 

Αμα ειναι να μου λες για ντεσιμπελομετρα καταλαβαινω οτι δεν εισαι ανθρωπος που μπορω να κανω σοβαρη συζητηση και σιγουρα δε θα σε ηθελα για γειτονα.

99% εχουν δικιο οι γειτονες σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Αμα ειναι να μου λες για ντεσιμπελομετρα καταλαβαινω οτι δεν εισαι ανθρωπος που μπορω να κανω σοβαρη συζητηση και σιγουρα δε θα σε ηθελα για γειτονα.

99% εχουν δικιο οι γειτονες σου.

Όπα παλικαρε. Άλλοι λένε για ντεσιμπέλ.Ως παράδειγμα το έφερα. Εσύ μίλησες για όρια όμως. Ποια είναι αυτά; Ποιος τα ορίζει; Έχεις απάντηση; 

Ποιοι γείτονες έχουν δίκιο και για τι πράγμα ; 

Επεξ/σία από gas7777
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, gas7777 είπε

Όπα παλικαρε. Άλλοι λένε για ντεσιμπέλ. Εσύ μίλησες για όρια όμως. Ποια είναι αυτά; Ποιος τα ορίζει; Έχεις απάντηση; 

Ποιοι γείτονες έχουν δίκιο και για το πράγμα ; 

Σορρυ δε διαβασα καλα γενικοτερα.

Τα ορια ειναι να μην κανεις σα ζωο ολη μερα,ειτε αυτο λεγεται μουσικη,ειτε  μπαλα που χτυπαει το παπι μου στην περιπτωση μου,ειτε ποδοβολητο ολη μερα στον απο πανω οροφο,ειτε ντουλαπια που τα κοπανας αντι απλα να τα κλεισεις ( ομοιως και πορτες ),ειτε επιπλα που σερνεις για καποιο λογο ολη μερα,ειτε οτιδηποτε.

Δε θα παω να πω στα παιδια να μην παιξουν,ουτε θα ενοχληθω απο το μωρο που κλαιει,αλλα ας σεβαστουμε λιγο το συνανθρωπο γιατι πραγματικα δεν ειναι αναγκασμενος να ανεχεται οτι μ@λ@κια μας ερχεται να κανουμε.

Αν σου πω τι τραβαω στη γειτονια που εχω ερθει τον τελευταιο 1,5 χρονο θα μου δωσεις εστω ενα μικρο δικαιο,ακομα και αν δε συμφωνεις γενικοτερα με τα γραπτα μου. Εδω δεν υπαρχει ωρα κοινης ησυχιας απο κανεναν τους το μεσημερι και τελευταια και το βραδυ.

Nα προσθεσω κατι σε αυτο που  λενε πολλοι για τον λαθος τροπο περπατηματος.

Εν μερει εχουν δικιο,το εχω ακουσει και εγω στο ιδιο μου το σπιτι απο 2 πρωην μου,οι οποιες περπατουσαν σαν..βουβαλια..

Τι εννοω;Οτι πατουσαν πρωτα με τη φτερνα και ακουγοταν μπουπ μπουπ μπουπ και αυτο ειναι και αυτο που ενοχλει τους προλαλησαντες.

Το εχω ακουσει και εγω σε σπιτι που ειχα απο πανω τετοιο βουβαλι.Και το αστειο ειναι οτι οι κοπελες μου ηταν 55 κιλα,οχι..80 που θα περιμενε κανεις να δει,οπως και ο πιτσιρικας που περπατουσε επανω ηταν γυρω στα 50.

Δοκιμαστε να περπατησετε πρωτα με τη φτερνα και ισως παρετε μια ιδεα..

Επεξ/σία από talibanakos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...