Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Μ

2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Ότι κι αν κάνουν;

Οκ, για τη στέγαση. Τη μόρφωση. Την ασφάλιση. Αν όμως είναι σαν ουγκανοι τους δίνει εξοχικό στην ερημιά να μην ενοχλούν ή απαλλοτριώνει όλα τα γύρω ακίνητα για να μην ενοχλούνται;

Έλα παιδιά με την "επίθεση στην πολύτεκνη οικογένεια" που άρχισαν να επικαλούνται ορισμένοι. Αν υπάρχει η όποια "επίθεση" μέχρι τώρα, από αυτά που ακούω, έχει να κάνει με συγκεκριμένες πράξεις που δεν εξωραϊζονται επειδή αυτός που τις έκανε είναι πολύτεκνος, ηλικιωμένος ή άνεργος

ΥΓ Για την ιστορία κατάγομαι από πολύτεκνη οικογένεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε (ή θα έπρεπε να έχουμε) περισσότερα δικαιώματα ή ελευθερίες από τους υπόλοιπους

Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το υπογραμμισμένο. Το είπες έτσι για να ενημερώσεις πως πρέπει να είναι αυτό το ιδανικό κράτος ή σου μπήκαν στο μυαλό ιδέες να το παραλληλίσεις με γνωστό μας κράτος, που ουδεμία σχέση έχει με αυτό που περιγράφεις (αλλά όχι για τους λόγους που επικαλείσαι)

Έχεις απόλυτο δίκιο. Καλή συνέχεια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Διπλή παράθεση
  • Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει αν είχε δίκιο ή άδικο η οικογένεια ή οι ενοχλημένοι γείτονες. Κάποιος έχει δίκιο, χωρίς να έχει πολύ σημασία.

Με ενδιαφέρει αν τα παιδιά μου κάνουν φασαρία ή ενοχλούν τους συνανθρώπους μου. Δε έχω καταφέρει παρόλα αυτά να τηρηθεί αυτό που έχω εγώ στο μυαλό πως δεν ενοχλώ, δεν ενοχλεί η οικογένειά μου, τα παιδιά μου κάθε φορά παρόλη την προσπάθεια, κάθε φορά.

Με λυπεί όμως να διαβάζω τέτοιες απόψεις

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει το δικαίωμα κάποιος να φωνάξει σε ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας. Να παίξει μουσική, να φέρει κόσμο στο σπίτι ή να διασκεδάσει ή ακόμα καλύτερα να ψυχαγωγηθεί. 

Δικαίωμα έχει η ησυχία μόνο από ότι φαίνεται και ψυχολογικά δημιουργούνται μόνο από αυτήν.

Μήπως να κάνουμε αγωγή και στα τζιτζίκια που ενώ ώρα κοινής ησυχίας λατρεύουν κατακαλοκαιρο να πιάνουν αυτή τη μονότονη μελωδία να την πεις και ενώ έχω γυρίσει από το μπάνιο μου βουιζει το κεφάλι μου μεσημεριατικο?? (Και το βράδυ μη σου πω)

Εξαιρετικό που θα πρέπει εγώ να δέρνω ή να φιμωνω ή να τιμωρώ μόνιμα ένα παιδί , μωρό, ή δε ξέρω τι άλλο, για να μην κλαίει επειδή απλά, πολύ απλά κλαίει για κάτι που δε χωράει το μυαλό μου, όταν στην Ελλάδα μας, την σημερινή Ελλάδα μας όλα τα στραβά που είναι πολλά τα έχουμε γεννήσει, τα καλλιεργούμε και δεν θέλουμε να τα χάσουμε ΜΟΝΟ ενήλικες. Περιττό να αναφέρω μια λίστα παραδείγματα διατάραξης και καλά ψυχικής ηρεμίας. 

Αλλά σε ένα παιδί είναι πολύ εύκολο να επιτεθείς, να το τιμωρησεις, να το βάλεις στη θέση του γιατί έτσι πρέπει.

Λυπάμαι

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, haris_216 είπε

Mπορεί τα παιδιά να είναι "μαλθακά" όπως λες αλλά αυτό γίνεται κυρίως γιατί βρίσκονται στον υπερπροστατευτικό "κλωβό" των γονέων.

Σίγουρα. Τα ίδια όμως λέγανε και οι προηγούμενοι για μας και για εκείνους οι προπροηγουμενοι. 

Παλιά οι οικογένειες κάνανε πολλά παιδιά για να δώσουν εργατικά χέρια, για να καλύψουν το κενό σε περίπτωση που κάποιο πεθάνει νωρίς (γιατί κάποτε ήταν 50-50) οπότε οι γονείς δεν μπορούσαν να είναι τόσο προστατευτικοί, γιατί δεν προλάβαιναν. Τώρα κάνουν 1-2 παιδιά και αφιερώνονται σε αυτά. Λογικό είναι.

Αλλά μην ανησυχείτε, η ανθρωπότητα πέρασε παγκόσμιους πολέμους, λιμούς, γενοκτονίες, θανάσιμους ιούς που θέρισαν τα πάντα στο πέρασμά τους και πάντα γινόταν καλύτερη. Δεν θα αλλάξει αυτό επειδή τα παιδιά είναι μαλθακα και δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλήθεια κάνει τίποτα η αστυνομία όταν καλεις για διατάραξη κοινής ησυχίας?

Εγώ όταν πήρα ήταν λες και μιλούσα με το φιλαράκι μου,από το ύφος και μόνο κατάλαβα ότι δεν θα έρθει κανείς.

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2018 στις 1:24 ΜΜ, Getta Robo είπε

Εξωτερικο παντως τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα. Και βορεια και νοτια Ευρωπη. Για την νοτια δε, που οι ανθρωποι ειναι κοντα στη νοοτροπια με εμας, καποτε συμφωνησαν για το αυτονοητο, αφου τους αρεσει να παραγουν θορυβο, αλλα οχι να δεχονται τον θορυβο των αλλων, η ηχομονωση ειναι αρκετα κοινη.

Εξωτερικό που ακριβώς αναφέρεσαι? Πχ στην Αγγλία που έχω ζήσει σε 6 διαφορετικά διαμερίσματα, ήταν και τα 6 χάρτινα....
Καμία απολύτως ηχομόνωση, άσε που αν έριχνες μπουνια στον τοίχο, παίζει να πέρναγε το χέρι απέναντι... 

1 ώρα πριν, babyonboard είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει το δικαίωμα κάποιος να φωνάξει σε ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας. Να παίξει μουσική, να φέρει κόσμο στο σπίτι ή να διασκεδάσει ή ακόμα καλύτερα να ψυχαγωγηθεί. 

Δικαίωμα έχει η ησυχία μόνο από ότι φαίνεται και ψυχολογικά δημιουργούνται μόνο από αυτήν.

Φίλε το να φωνάζεις σε ώρα ΜΗ κοινής ησυχίας όπως λες ενώ εγώ είμαι δίπλα σου δείχνει ξεκάθαρα ότι δε με σέβεσαι.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Δεν υπάρχει "δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει το δικαίωμα".
Δεν είναι θέμα δικαιώματος, είναι θέμα σεβασμού και μόνο. 

Το ότι δεν υπάρχει κάποιος νόμος (εδώ γελάμε) μπας και φοβηθείς, είναι άσχετο.

Οι δε ώρες κοινης ησυχίας είναι πλέον ουσιαστικά κάτι ξεπερασμένο. Αυτες υπήρχαν πρακτικά πριν 100 χρόνια που ΟΛΟΙ κοιμούνταν απτις 10 και ξύπναγαν με τους κόκορες. 
Οταν εγώ δουλεύω βάρδια σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ υπηρεσία για να απολαμβάνεις εσύ προνόμια όπως τηλεπικοινωνία/τηλεοραση/ρευμα/νερο/ασφαλεια και οτιδήποτε άλλο πλεον θεωρούμε ΔΕΔΟΜΕΝΟ, το αν εσύ πατάς πάνω στο ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας και παίζεις Σώτη Βολάνη στη διαπασόν στις 10 το πρωϊ που εγώ γυρναω απτη ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ, sorry αλλά είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ έλλειψη πολιτισμού, κοινής γ***μένης λογικής και σεβασμού προς το συνάνθρωπό σου. Ούτε είναι σεβασμός να πλακώνεσαι εσύ στις φωνές λες και είσαι στο γηπεδο, όταν εγώ μεσοτοιχία μπορεί να δουλεύω απ'το σπίτι όπως ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝ ποσοστό εργαζομένων κάνει.... Επίσης μπορεί να έχω άρρωστη τη μάνα μου στο σπίτι και να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ηρεμία και ησυχία. Πώς ξεστομίζεις τέτοια πρόταση χωρίς να σκέφτεσαι????

Είπαμε, δεν θα είναι στη μούγκα όλη η γη, αλλά ΟΧΙ δεν έχεις το δικαίωμα να φωνάζεις και να κάνεις φασαρία πάνω από το ΛΟΓΙΚΑ επιτρεπτό, γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που ενοχλούνται. Τόσο απλά...

Απορώ πραγματικά με τη θλιβερή έλλειψη κοινής λογικής που υπαρχει στον κόσμο...

Επεξ/σία από polaki
  • Like 4
Δημοσ.
Στις 5/9/2018 στις 12:47 ΜΜ, billdanos είπε

Ναι, γιατί πάντα γίνομαι έξαλλος με απόψεις του στυλ ..."παιδιά είναι μωρέ"!

Εξαλλος δε λες τιποτα.

Χθες βραδυ περπαταμε παραλια Καλαματας με ενα φιλο.

Στο ανατολικο κομματι δεν υπαρχει ποδηλατοδρομος,οποτε τα ποδηλατα πανε απο το πεζοδρομιο.

Μπροστα μου περπατανε 3 ατομα "γενιας πολυτεχνειου" και απο την αντιθετη σκανε 3 πιτσιρικια με ποδηλατα ΑΚΟΠΑ,αναγκαζοντας τη "γενια" να κανει ακρη και να τους πουν καποια κουβεντα.

Απο πισω εγω τους βαζω τις φωνες επειδη κοντεψαν να μας χτυπησουν,για να παρω την εξης απαντηση,χωρις ιχνος σεβασμου απο τα πιτσιρικια:
"Αφου δεν εχει ποδηλατοδρομο που να παμε;"

Εκει που λεω αστο,δε θα τα αρχισω στα καντηλια ακουω το θεικο απο  τον υπερηλιθιο της "γενιας",που πριν λιγο κοντεψαν να χτυπησουν οι πιτσιρικαδες:

"Ελα μωρε παιδια ειναι"  

Εκει τα εχασα,λεω πως να εχουμε ελπιδα εμεις με τετοια ηλιθια μυαλα απο πισω μας..

Ευτυχως ενας εκ των τριων ειπε στον αλλο: "καλα πριν τα μαλωνες και τωρα τα υπερασπιζεσαι;"
Πως να εχουν παιδεία λοιπον αυτα τα παιδια ( και ολα τα υπολοιπα ) οταν εχουν και μ@λακες γονεις αλλα και μ@λακες παππουδες που δε μπορουν να τα μεγαλωσουν σωστα..

2 ώρες πριν, babyonboard είπε

Αληθεια δεν το καταλαβαινεις; Τοτε μαλλον ανηκεις σε καποια σπηλια,χωρις παρεξηγηση.

25 λεπτά πριν, polaki είπε

Και δυστυχως σε τεραστιο ποσοστο,ειδικα στον Ελληνα..

Εχω τωρα εδω απεναντι μια οικογενεια,η οποια συνεννοείται  με φωνες ( οι εξω στους μεσα ) οποιαδηποτε ωρα και στιγμη.

Χθες τα μικρα τους μου χτυπουσαν ( οπως κανουν καθε απογευμα ) με τη μπαλα το μηχανακι και ενεργοποιουσαν το συναγερμο.
Οταν βγηκα να τους βαλω χερι μου απαντησαν φυσικα χωρις κανενα σεβασμο: "Εσυ φταις που το παρκαρεις εκει " .
Ζητησα συγγνωμη και μπηκα μεσα για να καταστρωσω το σχεδιο εξοντωσης. Να σημειωσω οτι αλλαξα συναγερμο  πριν μια βδομαδα επειδη ο παλιος κολλησε απο τις πολλες φορες που ενεργοποιειτο καθε απογευμα..

8 ώρες πριν, pontez2 είπε

Θεωρείς οτι αντιμιλάνε περισσότερο και άρα κάνουν και γενικά περισσότερο θόρυβο; Θα διαφωνουσα σε μια τέτοια τοποθέτηση.

Δεν εχουν σεβασμο,οπως μας ειχαν μαθει εμας να εχουμε.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, babyonboard είπε

Δεν με ενδιαφέρει αν είχε δίκιο ή άδικο η οικογένεια ή οι ενοχλημένοι γείτονες. Κάποιος έχει δίκιο, χωρίς να έχει πολύ σημασία.

Με ενδιαφέρει αν τα παιδιά μου κάνουν φασαρία ή ενοχλούν τους συνανθρώπους μου. Δε έχω καταφέρει παρόλα αυτά να τηρηθεί αυτό που έχω εγώ στο μυαλό πως δεν ενοχλώ, δεν ενοχλεί η οικογένειά μου, τα παιδιά μου κάθε φορά παρόλη την προσπάθεια, κάθε φορά.

Με λυπεί όμως να διαβάζω τέτοιες απόψεις

Μήπως να κάνουμε αγωγή και στα τζιτζίκια που ενώ ώρα κοινής ησυχίας λατρεύουν κατακαλοκαιρο να πιάνουν αυτή τη μονότονη μελωδία να την πεις και ενώ έχω γυρίσει από το μπάνιο μου βουιζει το κεφάλι μου μεσημεριατικο?? (Και το βράδυ μη σου πω)

Εξαιρετικό που θα πρέπει εγώ να δέρνω ή να φιμωνω ή να τιμωρώ μόνιμα ένα παιδί , μωρό, ή δε ξέρω τι άλλο, για να μην κλαίει επειδή απλά, πολύ απλά κλαίει για κάτι που δε χωράει το μυαλό μου, όταν στην Ελλάδα μας, την σημερινή Ελλάδα μας όλα τα στραβά που είναι πολλά τα έχουμε γεννήσει, τα καλλιεργούμε και δεν θέλουμε να τα χάσουμε ΜΟΝΟ ενήλικες. Περιττό να αναφέρω μια λίστα παραδείγματα διατάραξης και καλά ψυχικής ηρεμίας. 

Αλλά σε ένα παιδί είναι πολύ εύκολο να επιτεθείς, να το τιμωρησεις, να το βάλεις στη θέση του γιατί έτσι πρέπει.

Λυπάμαι

το φυσιολογικο ειναι τα παιδια να κλαινε και να κανουν φασαρια ΑΛΛΑ οχι ολη την ωρα. ισως φταιει που τα τιμωρεις και τα φιμωνεις 🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγά μην έτρεχαν με ποδήλατο σε πεζοδρόμιο. Ποδήλατο μπορείς να κάνεις στον δρόμο. Όσο για τα πιτσιρίκια, μια χαρά απάντηση έδωσαν με την προϋπόθεση οτι τους αγόρασαν ποδήλατο οι γονείς τους χωρίς να τους εξηγήσουν σε ποια μέρη και υπό ποιες προϋποθέσεις επιτρέπεται να κάνεις ποδήλατο.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, polaki είπε

Εξωτερικό που ακριβώς αναφέρεσαι? Πχ στην Αγγλία που έχω ζήσει σε 6 διαφορετικά διαμερίσματα, ήταν και τα 6 χάρτινα....
Καμία απολύτως ηχομόνωση, άσε που αν έριχνες μπουνια στον τοίχο, παίζει να πέρναγε το χέρι απέναντι... 

Φίλε το να φωνάζεις σε ώρα ΜΗ κοινής ησυχίας όπως λες ενώ εγώ είμαι δίπλα σου δείχνει ξεκάθαρα ότι δε με σέβεσαι.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Δεν υπάρχει "δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει το δικαίωμα".
Δεν είναι θέμα δικαιώματος, είναι θέμα σεβασμού και μόνο. 

Το ότι δεν υπάρχει κάποιος νόμος (εδώ γελάμε) μπας και φοβηθείς, είναι άσχετο.

Οι δε ώρες κοινης ησυχίας είναι πλέον ουσιαστικά κάτι ξεπερασμένο. Αυτες υπήρχαν πρακτικά πριν 100 χρόνια που ΟΛΟΙ κοιμούνταν απτις 10 και ξύπναγαν με τους κόκορες. 
Οταν εγώ δουλεύω βάρδια σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ υπηρεσία για να απολαμβάνεις εσύ προνόμια όπως τηλεπικοινωνία/τηλεοραση/ρευμα/νερο/ασφαλεια και οτιδήποτε άλλο πλεον θεωρούμε ΔΕΔΟΜΕΝΟ, το αν εσύ πατάς πάνω στο ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας και παίζεις Σώτη Βολάνη στη διαπασόν στις 10 το πρωϊ που εγώ γυρναω απτη ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ, sorry αλλά είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ έλλειψη πολιτισμού, κοινής γ***μένης λογικής και σεβασμού προς το συνάνθρωπό σου. Ούτε είναι σεβασμός να πλακώνεσαι εσύ στις φωνές λες και είσαι στο γηπεδο, όταν εγώ μεσοτοιχία μπορεί να δουλεύω απ'το σπίτι όπως ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΕΟΝ ποσοστό εργαζομένων κάνει.... Επίσης μπορεί να έχω άρρωστη τη μάνα μου στο σπίτι και να ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ηρεμία και ησυχία. Πώς ξεστομίζεις τέτοια πρόταση χωρίς να σκέφτεσαι????

Είπαμε, δεν θα είναι στη μούγκα όλη η γη, αλλά ΟΧΙ δεν έχεις το δικαίωμα να φωνάζεις και να κάνεις φασαρία πάνω από το ΛΟΓΙΚΑ επιτρεπτό, γιατί υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που ενοχλούνται. Τόσο απλά...

Κοίτα πόσο Καμενος είσαι που από όλο αυτό που έγραψα κράτησες το "φωνάζεις" ενώ έχω διατυπώσει εξ αρχής ότι δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να ενοχλούν και δεν είναι αυτό το σημείο αναφοράς μου. Ενώ παραδόξως θεωρώ τον εαυτό μου έως και αυστηρό σε αυτό και σε άλλα θέματα με τα παιδιά.

Ομως όταν δουλεύεις βάρδια και πας να πάρεις το  ωραίο σου αμάξι, βαράς κατεβαίνοντας την πορτα, ενώ αραζεις και ζεσταίνεις μια ώρα το αυτοκίνητο (γιατί έτσι πρέπει) κάτω από το παράθυρό μου ενώ κοιμάμαι, όπου έχεις ήδη σκονταψει στο μηχανάκι του ανθρώπου που πάρκαρε όλως τυχαίως πάνω στο πεζοδρόμιο και δε χωραγες να περάσεις. 

Να ξέρουμε τι πρέπει να σεβόμαστε και τι όχι. 

Να ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός και πως δεν είναι προς τη μια κατεύθυνση αλλα και σε ποιον απευθύνεται.

Ας μάθουμε πρώτα να είμαστε άνθρωποι και μετά να δίνουμε μαθήματα για το πώς ένα παιδί κατάφερε η κάθε κυρατσα να το έχει ήσυχο με πολύ απλούς τρόπους πάντα παιδαγωγικούς.

Για τα άλλα προφανώς δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι παρά ένα ρήμα και μια κοινή γ******νη λογική την οποία δεν διακρίνεις μέσα από την ειρωνία που παραθέτω παραπάνω. Τέλος οι γιορτες και οι χαρές

Βάλε εσύ το παιδί σου σε ένα παρκοκρεβατο και να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον όταν είναι 5 ή ακόμα καλύτερα, αργότερα, αφηνε το μπροστά σε ένα τάμπλετ με ακουστικά σε ένα γραφείο και άραξε στο σαλόνι να είσαι ήρεμος, να μπορεις να δουλέψεις. Γιατί αυτό που έχει ανάγκη είναι αυτό ακριβώς.

Υ.Γ. Δουλεύω 24/7. Δεν με αγγίζει καμιά βάρδια σου. Ενώ έχω μωρά παιδιά που ξυπνάνε το βράδυ. Ίσως θα πρέπει να τα μαστουρωσω όπως κάνουν πολλοί (υπάρχει σχετικό παιδικό φάρμακο) για ναααα.. κοιμούνται καλύτερα.

5 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

το φυσιολογικο ειναι τα παιδια να κλαινε και να κανουν φασαρια ΑΛΛΑ οχι ολη την ωρα. ισως φταιει που τα τιμωρεις και τα φιμωνεις 🙄

Συμφωνώ απόλυτα.

Στο δεύτερο σε μένα αναφέρεσαι?

Επεξ/σία από babyonboard
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, babyonboard είπε

Κοίτα πόσο Καμενος είσαι που από όλο αυτό που έγραψα κράτησες το "φωνάζεις" ενώ έχω διατυπώσει εξ αρχής ότι δεν είμαι από αυτούς που θέλουν να ενοχλούν και δεν είναι αυτό το σημείο αναφοράς μου. Ενώ παράδοξος θεωρώ τον εαυτό μου έως και αυστηρό σε αυτό και σε άλλα θέματα με τα παιδιά.

Ομως όταν δουλεύεις βάρδια και πας να πάρεις το  ωραίο σου αμάξι, βαράς κατεβαίνοντας την πορτα, ενώ αραζεις και ζεσταίνεις μια ώρα το αυτοκίνητο (γιατί έτσι πρέπει) κάτω από το παράθυρό μου ενώ κοιμάμαι, όπου έχεις ήδη σκονταψει στο μηχανάκι του ανθρώπου που πάρκαρε όλως τυχαίως πάνω στο πεζοδρόμιο και δε χωραγες να περάσεις. 

Να ξέρουμε τι πρέπει να σεβόμαστε και τι όχι. 

Να ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός και πως δεν είναι προς τη μια κατεύθυνση αλλα και σε ποιον απευθύνεται.

Ας μάθουμε πρώτα να είμαστε άνθρωποι και μετά να δίνουμε μαθήματα για το πώς ένα παιδί κατάφερε η κάθε κυρατσα να το έχει ήσυχο με πολύ απλούς τρόπους πάντα παιδαγωγικούς.

Για τα άλλα προφανώς δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι παρά ένα ρήμα και μια κοινή γ******νη λογική την οποία δεν διακρίνεις μέσα από την ειρωνία που παραθέτω παραπάνω. Τέλος οι γιορτες και οι χαρές

Βάλε εσύ το παιδί σου σε ένα παρκοκρεβατο και να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον όταν είναι 5 ή ακόμα καλύτερα, αργότερα, αφηνε το μπροστά σε ένα τάμπλετ με ακουστικά σε ένα γραφείο και άραξε στο σαλόνι να είσαι ήρεμος, να μπορεις να δουλέψεις. Γιατί αυτό που έχει ανάγκη είναι αυτό ακριβώς.

Υ.Γ. Δουλεύω 24/7. Δεν με αγγίζει καμιά βάρδια σου. Ενώ έχω μωρά παιδιά που ξυπνάνε το βράδυ. Ίσως θα πρέπει να τα μαστουρωσω όπως κάνουν πολλοί (υπάρχει σχετικό παιδικό φάρμακο) για ναααα.. κοιμούνται καλύτερα.

Συμφωνώ απόλυτα.

Στο δεύτερο σε μένα αναφέρεσαι?

σε οποιον αναφεροσουν στο κειμενο σου. νομιζα εσυ, αλλα μαλλον εννοουσες αλλον

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε

σε οποιον αναφεροσουν στο κειμενο σου. νομιζα εσυ, αλλα μαλλον εννοουσες αλλον

Όσους παραπάνω αναφέρουν την τιμωρία και το φίμωτρο στα παιδιά  ως λογική λύση για να μην κάνουν φασαρία και να υπάρχει τάξη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, babyonboard είπε

Όσους παραπάνω αναφέρουν την τιμωρία και το φίμωτρο στα παιδιά  ως λογική λύση για να μην κάνουν φασαρία και να υπάρχει τάξη

αυτους τοτε :P

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό, έπεσα πάνω σε ένα βίντεο του pewdiepie που διηγούνταν πως του έκαναν έξωση από το διαμέρισμα στην Αγγλία λόγω φασαρίας. Μάλιστα, του ήρθε ειδοποίηση να φύγει μέσα σε δυο μέρες και την επόμενη του ήρθε επίσημη καταγγελία για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ουδέποτε είχε δεχτεί παρατήρηση από γείτονα. Τέλος πάντων, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ενθυμούμενος κάποια παλαιότερα νήματα επί του θέματος και την κατάσταση στην Ελλάδα. Το βίντεο έχει τίτλο "I GOT KICKED OUT?".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμωρία στα παιδιά δεν μπορείς να βάλεις, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τους φωνάξεις, και αυτό εξαρτάται πάντα από την ηλικία, σε παιδί 2-3 ετών δεν έχει κανένα νόημα, απλά θα το κάνεις να κλαίει περισσότερο.

Κάτι που το έκαναν οι θείοι μου που έχουν τρία παιδιά, είναι όταν σηκώνονται το πρωί καθημερινά κατά τις 7-8 σηκώνουν και τα παιδιά, έτσι όταν πάει μεσημέρι στις ώρες κοινής ησυχίας τα παιδιά πέφτουν για ύπνο, μετά σηκώνονται μόλις τελειώσουν οι ώρες κοινής ησυχίας και κοιμούνται το βράδυ σε σταθερό ωράριο. Τις άλλες ώρες εννοείται οτι παίζουν στο σπίτι. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Τιμωρία στα παιδιά δεν μπορείς να βάλεις, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τους φωνάξεις, και αυτό εξαρτάται πάντα από την ηλικία, σε παιδί 2-3 ετών δεν έχει κανένα νόημα, απλά θα το κάνεις να κλαίει περισσότερο.

Δεν έχω εμπειρία με παιδιά, αλλά από συνάδελφους και τη super nanny, έχω σχηματίσει την άποψη ότι η τιμωρία είναι πιο καλή από τις φωνές. Συνήθης τιμωρία είναι πχ "κάτσε στο σκαμνάκι για 10 λέπτα" ή άλλη να μην του μιλάει κανένας μέχρι να ζητήσει συγγνώμη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...