Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις να εχω διαβασει αλλα σχολια εδω στο φορουμ ,θα γραψω και εγω την αποψη μου.Υπαρχουν οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος,δεν ξερουμε ποιος εχει δικιο αμα δεν το δουμε με τα ιδια μας τα ματια.Εγω παντως μετακομιζω στο αμεσο μελλον διοτι εχω μια οικογενεια στον απο κατω οροφο μου.3 παιδια τα οποια μολις κλαινε τα βγαζουν στο μπαλκονι και ουρλιαζουν σαν να τα σφαζουν,δεν παει να βρεχει να χιονιζει και να σκαει ο τζιτζικας απο την ζεστη....τα παιδια εκει πεταμενα...
Επισης αγορασαν σκυλι που τωρα κανει παρεα στα παιδια στο μπαλκονι μονιμα...

Εχει ερθει η προνοια 4 φορες σε 2 χρονια απο την διπλανη τους ενοικο και 6 φορες η αστυνομια.

Επισης καθε τεταρτη εχει γλεντι απο το πρωι μεχρι τις 2 το βραδυ στην διαπασων ,εχω μαθει ολη την playlist απεξω ,η εφη θωδη κανει ΠΑΤΑΓΟ,"ενα γραμμα συστημενο σου στειλα και περιμενω",.Ο μονος λογος που λεω ΕΥΤΥΧΩΣ που ζω στο νοικι.

• Sad 1
  • Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Paris777 είπε

Χωρις να εχω διαβασει αλλα σχολια εδω στο φορουμ ,θα γραψω και εγω την αποψη μου.Υπαρχουν οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος,δεν ξερουμε ποιος εχει δικιο αμα δεν το δουμε με τα ιδια μας τα ματια.Εγω παντως μετακομιζω στο αμεσο μελλον διοτι εχω μια οικογενεια στον απο κατω οροφο μου.3 παιδια τα οποια μολις κλαινε τα βγαζουν στο μπαλκονι και ουρλιαζουν σαν να τα σφαζουν,δεν παει να βρεχει να χιονιζει και να σκαει ο τζιτζικας απο την ζεστη....τα παιδια εκει πεταμενα...

Εχει ερθει η προνοια 4 φορες σε 2 χρονια απο την διπλανη τους ενοικο και 6 φορες η αστυνομια.

Επισης καθε τεταρτη εχει γλεντι απο το πρωι μεχρι τις 2 το βραδυ στην διαπασων ,εχω μαθει ολη την playlist απεξω ,η εφη θωδη κανει ΠΑΤΑΓΟ,"ενα γραμμα συστημενο σου στειλα και περιμενω",.Ο μονος λογος που λεω ΕΥΤΥΧΩΣ που ζω στο νοικι.

Τι εννοείς τα βγάζουν στο μπαλκόνι??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, lightsout είπε

Τι εννοείς τα βγάζουν στο μπαλκόνι??

Μολις κανουν καποια σκανταλια η νευριασουν τους γονεις τους ,τοτε τα κλειδωνουν στο μπαλκονι.Μετα κοιμουνται οι γονεις τους καλα και εμεις χειροτερα :)

Επεξ/σία από Paris777
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Paris777 είπε

Μολις κανουν καποια σκανταλια η νευριασουν τους γονεις τους ,τοτε τα κλειδωνουν στο μπαλκονι.

Αυτό είναι συστηματικό? Και πόση ώρα τα αφήνουν έξω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Paris777 είπε

Αυτα να τα βλεπετε οσοι μου λεγατε οτι η βοηθεια που ερχεται ειναι της προκοπης. Προνοια της πλακας. να αλλη μια αποδειξη.

Θα επρεπε να τους ειχαν παρει τα παιδια χτες....αλλα που.μπλα μπλα μπλα και ουσια μηδεν.

καλα αυτα τα παιδια στην καλυτερη απλα θα γινουν καφροι,

19 λεπτά πριν, lightsout είπε

Αυτό είναι συστηματικό? Και πόση ώρα τα αφήνουν έξω?

Το εξω σε πειραζει; Και μεσα θα μπορουσαν που το κανουν πολλοι. Σε σκοτεινα δωματια αποθηκες κτλ

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Paris777 είπε

Καλά εντάξει εδώ δεν μιλάμε απλά για κακό γονιό αλλά για πράγματα εντελώς επικίνδυνα που άπτονται ποινικών ευθυνών, φαντάσου κανένα παιδί να πηδήξει απ' το μπαλκόνια να υποστεί ηλίαση ή πνευμονία και να χάσει την ζωή του αν μου λες οτι τα βγάζουν ανεξαρτήτως του τι γίνεται. Τα παιδιά θα έπρεπε να απομακρυνθούν απ' τους γονείς τους. Οι γονείς πρέπει να είναι γύφτοι τελευταίας κατηγορίας.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Καλά εντάξει εδώ δεν μιλάμε απλά για κακό γονιό αλλά για πράγματα εντελώς επικίνδυνα που άπτονται ποινικών ευθυνών, φαντάσου κανένα παιδί να πηδήξει απ' το μπαλκόνια να υποστεί ηλίαση ή πνευμονία και να χάσει την ζωή του αν μου λες οτι τα βγάζουν ανεξαρτήτως του τι γίνεται. Τα παιδιά θα έπρεπε να απομακρυνθούν απ' τους γονείς τους. Οι γονείς πρέπει να είναι γύφτοι τελευταίας κατηγορίας.

Ξερω και οικογενεια «elite» απο κολωνακι που κανουν τα ιδια

Δημοσ.

Ένα οργανωμένο και σωστά κοινωνικά δομημένο κράτος αγκαλιάζει και βοηθάει  στο μέγιστο γονείς με πολλά παιδιά...δεν τους απειλεί η δικαιοσύνη με πρόστιμα και φυλάκιση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Ψαρουλης είπε

Ένα οργανωμένο και σωστά κοινωνικά δομημένο κράτος αγκαλιάζει και βοηθάει  στο μέγιστο γονείς με πολλά παιδιά...δεν τους απειλεί η δικαιοσύνη με πρόστιμα και φυλάκιση...

Ότι κι αν κάνουν;

Οκ, για τη στέγαση. Τη μόρφωση. Την ασφάλιση. Αν όμως είναι σαν ουγκανοι τους δίνει εξοχικό στην ερημιά να μην ενοχλούν ή απαλλοτριώνει όλα τα γύρω ακίνητα για να μην ενοχλούνται;

Έλα παιδιά με την "επίθεση στην πολύτεκνη οικογένεια" που άρχισαν να επικαλούνται ορισμένοι. Αν υπάρχει η όποια "επίθεση" μέχρι τώρα, από αυτά που ακούω, έχει να κάνει με συγκεκριμένες πράξεις που δεν εξωραϊζονται επειδή αυτός που τις έκανε είναι πολύτεκνος, ηλικιωμένος ή άνεργος

ΥΓ Για την ιστορία κατάγομαι από πολύτεκνη οικογένεια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε (ή θα έπρεπε να έχουμε) περισσότερα δικαιώματα ή ελευθερίες από τους υπόλοιπους

31 λεπτά πριν, Ψαρουλης είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το υπογραμμισμένο. Το είπες έτσι για να ενημερώσεις πως πρέπει να είναι αυτό το ιδανικό κράτος ή σου μπήκαν στο μυαλό ιδέες να το παραλληλίσεις με γνωστό μας κράτος, που ουδεμία σχέση έχει με αυτό που περιγράφεις (αλλά όχι για τους λόγους που επικαλείσαι)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Paris777 είπε

ελιωσα στο γελιο. Κατι τετοιο σκηνικο γινετε με τα 3 παιδακια

ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ.jpg

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
Στις 5/9/2018 στις 1:15 ΜΜ, isay είπε

15-17 και 23-7 είναι ώρες κοινης ησυχίας, τουτεστιν σεβασμός στους γυρω. Δε με νοιάζει αν ειναι παιδιά, ενήλικες, κοράκια, σκυλια, πορδές, πήδημα ή πλυντήριο. Σαν γειτονες ολοι μα ολοι εχουμε κανει φασαρία αλλά οταν αυτό γινεται συστηματικά και "σταχριδισμό" καλα κάνει η δικαιοσύνη και ριχνει χτύπους. 

Εγω κρατώ απο την ειδηδη το δεδικασμένο της αποφασης. Αυτό και μονο ειναι εργαλειο.

Όντως το δεδικασμένο είναι μια πρώτη αχτίδα φωτός, αλλά όταν πας στην αστυνομία και σου απαντούν δεν μπορούμε να κάνουνε τπτ και εμμέσως σε συμβουλεύουν να κάνεις αντίποινα δε γνωρίζω αν φτάνει, τουλάχιστον είναι μια αρχή.

Δημοσ.

Το δεδικασμένο θα παγιωθεί μετα την τελεσιδικη αποφαση (οποια ειναι αυτή). 

Στην αστυνομια δεν θα πας εσυ, εγω, ο αλλος με το δεδικασμενο να ζητησεις βοήθεια, δεν ειναι δουλεια της αστυνομιας. Την αστυνομια θα την καλέσεις να καταγράψει το περιστατικό (αντε να κανει και καμια συσταση) και μετά απο μερικες καταγραφες, κάνεις μήνυση εναντιον του γειτονα και ο δικηγόρος σου με βαση το δεδικασμένο θα τρεξει το θεμα θετικα και πιο γρηγορα. 

Δημοσ.

δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα απλά θα εκφράσω μια απορία. όλοι εσείς που λέτε μπράβο σωστή η απόφαση κτλπ. μπορείτε να μας πείτε εάν λύθηκε το θέμα? για μένα όχι . μήπως αντί για πρόστιμα κτλπ θα έπρεπε να βγει απόφαση για παρακολουθηση από ειδικούς να δουν γτ γίνετε όλη αυτή η φασαρία?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...