KoreanW Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 δεν εννοώ το σκεπτικό, αλλά την τεκμηρίωση που δε μπορεί να γίνεται στη βάση ...ισχυρισμών και ναι έχω ζήσει ανάλογη περίπτωση αλλά στο πιο ακραίο ακόμα, από το πρωί της ίδιας μέρας μέχρι τα ξημερώματα της επομένης ποδοβολητά, φωνές, μέχρι ...να χτυπάνε τους τοίχους και να τρέμουν τα κάδρα στην κυριολεξία 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, KoreanW said: δεν εννοώ το σκεπτικό, αλλά την τεκμηρίωση που δε μπορεί να γίνεται στη βάση ...ισχυρισμών και ναι έχω ζήσει ανάλογη περίπτωση αλλά στο πιο ακραίο ακόμα, από το πρωί της ίδιας μέρας μέχρι τα ξημερώματα της επομένης ποδοβολητά, φωνές, μέχρι ...να χτυπάνε τους τοίχους και να τρέμουν τα κάδρα στην κυριολεξία Κοίτα, φαντάζομαι πως για να βγει μια τέτοια απόφαση, σίγουρα δεν στηρίχτηκε το δικαστήριο μόνο στο "μας ενοχλούν οι φωνές των παιδιών"... 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε δεν εννοώ το σκεπτικό, αλλά την τεκμηρίωση που δε μπορεί να γίνεται στη βάση ...ισχυρισμών και ναι έχω ζήσει ανάλογη περίπτωση αλλά στο πιο ακραίο ακόμα, από το πρωί της ίδιας μέρας μέχρι τα ξημερώματα της επομένης ποδοβολητά, φωνές, μέχρι ...να χτυπάνε τους τοίχους και να τρέμουν τα κάδρα στην κυριολεξία Παρε κανα σκυλι εσυ και αστο στο μπαλκονι να βαλουν μυαλο... θα ξανακοιμηθουν σε κανα χρονο παλι 1
pontez2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδη ζουμε στην εποχή της υπερβολής, ειμαι σίγουρος οτι τα δικαστήρια δικάζουν πολυ συχνά τέτοιες περιπτώσεις. Δεν έχω ακουσει (βέβαια δεν ειμαι δικηγορος), κάποια δικαίωση ή προστιμο για άτομο που έκανε μυνηση σε οικογένεια για θόρυβο. Το ότι έγινε για 1η (?) φορά, ισως τους ειχαν αλλάξει τα φωτα. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, Zerg13 said: Παρε κανα σκυλι εσυ και αστο στο μπαλκονι να βαλουν μυαλο... θα ξανακοιμηθουν σε κανα χρονο παλι δεν λύνεται τίποτα με τα αντίποινα... 2 1
KoreanW Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, billdanos said: Κοίτα, φαντάζομαι πως για να βγει μια τέτοια απόφαση, σίγουρα δεν στηρίχτηκε το δικαστήριο μόνο στο "μας ενοχλούν οι φωνές των παιδιών"... αυτό εννοώ ότι έχει ενδιαφέρον η επιχειρηματολογία και η τεκμηρίωση που έπεισε το δικαστήριο ώστε να οδηγηθεί σε ένα σκεπτικό και να εκδώσει την απόφαση
mclein Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε δεν λύνεται τίποτα με τα αντίποινα... + οτι επειδη ο αλλος ειναι παλαβος ή χειροτερος απο ζωο δεν πρεπει να κατεβουμε επιπεδο για συναγωνισμο ! - στο κυριως θεμα, νομιζω οτι η χρηματικη επιβολη προστιμου χαλαει την αποφαση. δεν εχω αποψη για το ποια θα ηταν σωστοτερη γιατι δεν ειμαι ουτε κοντα στο σκεπτικο. θα ηθελα ομως μια αλλη αποφαση ωστε να μην ακουγεται δραματικη στην πλέμπα, στο φβ κ στις ειδησεις..παραδειγματικη τιμωρια θα ηταν το καλυτερο κατα τη γνωμη μου. 5
Zerg13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, billdanos είπε δεν λύνεται τίποτα με τα αντίποινα... Αν εχεις το δραστικοτερο οπλο θα παραδωθει ο αντιπαλος και θα ζητησει ορους παραδωσης ασε την ηθικη ικανοποιηση Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
isay Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, pontez2 είπε Επειδη ζουμε στην εποχή της υπερβολής, ειμαι σίγουρος οτι τα δικαστήρια δικάζουν πολυ συχνά τέτοιες περιπτώσεις. Δεν έχω ακουσει (βέβαια δεν ειμαι δικηγορος), κάποια δικαίωση ή προστιμο για άτομο που έκανε μυνηση σε οικογένεια για θόρυβο. Το ότι έγινε για 1η (?) φορά, ισως τους ειχαν αλλάξει τα φωτα. 15-17 και 23-7 είναι ώρες κοινης ησυχίας, τουτεστιν σεβασμός στους γυρω. Δε με νοιάζει αν ειναι παιδιά, ενήλικες, κοράκια, σκυλια, πορδές, πήδημα ή πλυντήριο. Σαν γειτονες ολοι μα ολοι εχουμε κανει φασαρία αλλά οταν αυτό γινεται συστηματικά και "σταχριδισμό" καλα κάνει η δικαιοσύνη και ριχνει χτύπους. Εγω κρατώ απο την ειδηδη το δεδικασμένο της αποφασης. Αυτό και μονο ειναι εργαλειο. 16 1
dfokas21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ουτε στις ωρες μη κοινης ησυχιας δικαιολογειται να κανεις σαν νεαντερταλ.. 19 2
pontez2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, isay είπε Εγω κρατώ απο την ειδηδη το δεδικασμένο της αποφασης. Αυτό και μονο ειναι εργαλειο. Aυτο ειναι το προβλημα. Οτι με το δεδικασμένο πλέον, και χωρις να γνωριζουμε τι έχει παιχτει, ο καθένας θα κάνει μυνηση πλέον με το παραμικρό. Έχει τεράστια σημασία το έγινε εκει και γιατι το δικαστηριο έβγαλε τέτοια αποφαση, οπως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα γινει δευτερόδικα. Γιατι αν η τιμωρία αναιρεθεί, άλλα θα λέμε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, dfokas21 said: Ουτε στις ωρες μη κοινης ησυχιας δικαιολογειται να κανεις σαν νεαντερταλ.. Αυτό είναι μια πολύ σημαντική παρατήρηση γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι νομίζουν πως στις ώρες μη κοινής ησυχίας, μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν! Αν ζούσαμε στην εξοχή που το κάθε σπίτι απέχει από άλλο 500 μέτρα, θα μπορούσε και να ισχύει! 😛 7 2
pontez2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, dfokas21 είπε Ουτε στις ωρες μη κοινης ησυχιας δικαιολογειται να κανεις σαν νεαντερταλ.. Να με συγχωρεις αλλά οι Νεάντερνταλ ήταν ήσυχοι :P:P 3 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dfokas21 είπε Ουτε στις ωρες μη κοινης ησυχιας δικαιολογειται να κανεις σαν νεαντερταλ.. Φευγε απο το σπιτι αυτες τις ωρες με τα ηχεια τερμα....βαζε λαικα αυτα που βαζουν οι γυφτοι στα παζαρια. Ανοιξε τις πορτες αν ειναι απεναντι, αν ειναι απο κατω σου στρεψε το ηχειο να βλεπει το πατωμα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Zerg13
logistoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ έχω από πάνω μου ένα διαόλι που κάνει απίστευτη φασαρία, πετάει πράγματα στο πάτωμα, από το μπαλκόνι κτλ φωνάζει, τρέχει, κλαίει κάνει χαμούς και έχει απίστευτη ενέργεια δεν σταματάει ποτέ όσο είναι ξύπνιο αλλά δεν μπορώ να του θυμώσω, αδιαφορώ ο πατέρας του συχνά πυκνά μου λέει συγγνώμη για τη φασαρία (τα άλλα αδέρφια του εν τω μεταξύ είναι πολύ ήσυχα), αλλά εγώ είμαι σε φάση κάνε δουλειά σου κι εγώ μικρός τα ίδια έκανα (από ότι μου λένε) η γυναίκα εκνευρίζεται και δεν μπορεί να κοιμηθεί ώρες ώρες αλλά για μένα απότελεί μέρος του ambient θορύβου πλέον ούτε που το προσέχω Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από logistoulis 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις