defacer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Η κόρη μου που είναι πέντε, προχθές βγήκε από το μπάνιο της κρεβατοκάμαρας και ήρθε στο κρεβάτι που ξαπλωνα να μου πει απολογητικά ότι θα πρέπει να τραβήξει το καζανάκι και να τη συγχωρήσω που θα κάνει θόρυβο και θα με ενοχλήσει. Το λέω και για το αστείο της υπόθεσης αλλά και για να δώσω μια ιδέα του για τι είδους παιδί μιλάμε. Το ίδιο ακριβώς παιδί, επειδή είναι πέντε, μπορεί σε τελείως ανύποπτη στιγμή να αρχίσει να κάνει τον απόλυτο χαμό επειδή λόγω ενθουσιασμού ή κούρασης ή οτιδήποτε άλλου δεν καταφέρνει να διαχειριστεί αυτό που αισθάνεται. Είναι πέντε, όχι εικοσιπέντε. Γιατί τα λέω αυτά; Επειδή είναι πραγματικά αστείες οι τσουβαλιαστικές απόψεις κάποιων (που προφανώς δεν έχουν δικά τους παιδιά και ούτε καν ανιψάκια) για το τι είναι νορμάλ και πρέπον για ένα μικρό παιδί και το πόσο ρεαλιστικό είναι "να του πουν να κάνει ησυχία" μερικές φορές. Ίσως στο μέλλον αποκτήσετε και σεις παιδιά και καταλάβετε που παν τα τέσσερα. That said προφανώς όπως έχει ειπωθεί αν γίνεται χαμός όλη μέρα κάθε μέρα ο μόνος που δεν φταίει για αυτό είναι το παιδί. 11
bilios40 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, defacer είπε Η κόρη μου που είναι πέντε, προχθές βγήκε από το μπάνιο της κρεβατοκάμαρας και ήρθε στο κρεβάτι που ξαπλωνα να μου πει απολογητικά ότι θα πρέπει να τραβήξει το καζανάκι και να τη συγχωρήσω που θα κάνει θόρυβο και θα με ενοχλήσει. Το λέω και για το αστείο της υπόθεσης αλλά και για να δώσω μια ιδέα του για τι είδους παιδί μιλάμε. Το ίδιο ακριβώς παιδί, επειδή είναι πέντε, μπορεί σε τελείως ανύποπτη στιγμή να αρχίσει να κάνει τον απόλυτο χαμό επειδή λόγω ενθουσιασμού ή κούρασης ή οτιδήποτε άλλου δεν καταφέρνει να διαχειριστεί αυτό που αισθάνεται. Είναι πέντε, όχι εικοσιπέντε. Γιατί τα λέω αυτά; Επειδή είναι πραγματικά αστείες οι τσουβαλιαστικές απόψεις κάποιων (που προφανώς δεν έχουν δικά τους παιδιά και ούτε καν ανιψάκια) για το τι είναι νορμάλ και πρέπον για ένα μικρό παιδί και το πόσο ρεαλιστικό είναι "να του πουν να κάνει ησυχία" μερικές φορές. Ίσως στο μέλλον αποκτήσετε και σεις παιδιά και καταλάβετε που παν τα τέσσερα. That said προφανώς όπως έχει ειπωθεί αν γίνεται χαμός όλη μέρα κάθε μέρα ο μόνος που δεν φταίει για αυτό είναι το παιδί. Και το δραμα της υποθεσης ειναι οτι το παιδακι οπως αυτο θα το ξυπνησουν η με μουσικη - τηλεοραση η με τσακωμο το ζευγαρι στον απο κατω απο πανω διπλα οροφο ...... με τη σειρα σας αφηστε τα παιδια να κοιμηθουνε στη τελικη... .... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από bilios40
PC useras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Το τι ισχύει στην πραγματικότητα δεν το ξέρουμε. Μόνο αυτοί που το ζούνε και ο καθένας πάλι έχει το δίκιο του. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά όμως ότι ο δικαστής (θεωρώ πιθανότερο να είναι η δικαστής) να μην έχει παιδιά ή να είναι με το ένα πόδι στον τάφο μην έχοντας κρατήσει εγγόνια για να πάρει τέτοια απόφαση. Έχω ακούσει από γνωστό περίπτωση που γυναίκα δικαστής δίκασε σε άντρα από ζευγάρι που χώριζε διατροφή μεγαλύτερη από το μισθό του. Όταν τη ρώτησε πώς θα τα βγάζει πέρα, του είπε να βρει άλλες 2 δουλειές. Τη μια για να συμπληρώσει τη διατροφή και την τρίτη για να μπορεί να ζει. Φυσικά ο άνθρωπος έκανε έφεση και δικαιώθηκε για την παράλογη απόφαση της προηγούμενης, αλλά αυτό που θέλω να πω ότι εξαρτάται και από το σε τι δικαστή έπεσαν... 1
Gkostas2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχοτν και παιδιά διαολάκια, υπάρχουν όμως και βλάκες που εχουν τα δικά τους ψυχολογικά και τους ενοχλούν τα πάντα. Προσωπικά στην προηγούμενη πολυκατοικία έμενε οικογένεια με 2 παιδάκια 2 και 4 χρονών. Αγόρια και τα 2. Ε ο διπλανός με το παραμικρό έβγαινε έξω και ούρλιαζε. Θυμάμαι εγώ δεν άκουγα τπτ και άκουγε αυτός που ζούσε στο δίπλα διαμέρισμα. Εν τέλη τον συγκεκριμένο μέχρι και τα τζιτζίκια τον ενοχλούσαν το καλοκαίρι. Γενικά είναι αρκετά δύσκολο όταν έχεις παιδί να το κάνεις να συμπεριφέρεται σαν 30αρης. Το θέμα είναι να μην ξεφεύγει συνέχεια απο τα όρια. Τώρα για την απόφαση, επειδή μου κάνει ιδιαίτερα σκληρή ή ειναι καμμένος ο δικαστής ή πράγματι είχε σοβαρά στοιχεία για το ότι και τα 4 παιδιά εκαναν τρομερό θόρυβο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 59 minutes ago, PC useras said: Το τι ισχύει στην πραγματικότητα δεν το ξέρουμε. Μόνο αυτοί που το ζούνε και ο καθένας πάλι έχει το δίκιο του. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά όμως ότι ο δικαστής (θεωρώ πιθανότερο να είναι η δικαστής) να μην έχει παιδιά ή να είναι με το ένα πόδι στον τάφο μην έχοντας κρατήσει εγγόνια για να πάρει τέτοια απόφαση. Έχω ακούσει από γνωστό περίπτωση που γυναίκα δικαστής δίκασε σε άντρα από ζευγάρι που χώριζε διατροφή μεγαλύτερη από το μισθό του. Όταν τη ρώτησε πώς θα τα βγάζει πέρα, του είπε να βρει άλλες 2 δουλειές. Τη μια για να συμπληρώσει τη διατροφή και την τρίτη για να μπορεί να ζει. Φυσικά ο άνθρωπος έκανε έφεση και δικαιώθηκε για την παράλογη απόφαση της προηγούμενης, αλλά αυτό που θέλω να πω ότι εξαρτάται και από το σε τι δικαστή έπεσαν... Τι εφιαλτική ανάλυση είναι αυτή; Ελπίζω να μη μεγαλώνεις παιδιά με αυτές τις διδασκαλίες γιατί είμαστε χαμένοι από χέρι... Ελπίζω να είναι απλά μια υπερβολική αντίδραση πάνω στον εκνευρισμό σου. Απο ποτε ο δικαστής χρησιμοποιεί τις καταστάσεις από την προσωπική του ζωή για να λαμβάνει αποφάσεις για τους άλλους; Πρέπει να έχει παιδιά ή εγγόνια για να αναγνωρίσει ή όχι την διατάραξη της ηρεμίας κάποιου; Νομιζω πως έχουμε χάσει τη μπάλα... 4 3
MTX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ βλέπω και στοιχεία ζιλιας στο συγκεκριμένο θέμα , έχουμε ένα ζευγάρι με 4 παιδιά γερά να είναι να τους ζήσουν και ένα άλλο ζευγάρι που δεν έχει παρόλο που είναι κοντά στα 50 , ησως και να μην μπορούν να κάνουν , αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση γιατί ο καθένας θέλει την ηρεμία του οπός και να έχει , αν όμως είχανε παιδιά πιστεύω θα είχανε λίγο μεγαλύτερη κατανόηση , στο κάτω κάτω ζωντανή άνθρωποι είναι θα κάνουν και θόρυβο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Gkostas2007 είπε Υπάρχοτν και παιδιά διαολάκια, υπάρχουν όμως και βλάκες που εχουν τα δικά τους ψυχολογικά και τους ενοχλούν τα πάντα. Προσωπικά στην προηγούμενη πολυκατοικία έμενε οικογένεια με 2 παιδάκια 2 και 4 χρονών. Αγόρια και τα 2. Ε ο διπλανός με το παραμικρό έβγαινε έξω και ούρλιαζε. Θυμάμαι εγώ δεν άκουγα τπτ και άκουγε αυτός που ζούσε στο δίπλα διαμέρισμα. Εν τέλη τον συγκεκριμένο μέχρι και τα τζιτζίκια τον ενοχλούσαν το καλοκαίρι. Γενικά είναι αρκετά δύσκολο όταν έχεις παιδί να το κάνεις να συμπεριφέρεται σαν 30αρης. Το θέμα είναι να μην ξεφεύγει συνέχεια απο τα όρια. Τώρα για την απόφαση, επειδή μου κάνει ιδιαίτερα σκληρή ή ειναι καμμένος ο δικαστής ή πράγματι είχε σοβαρά στοιχεία για το ότι και τα 4 παιδιά εκαναν τρομερό θόρυβο. μονο και μονο οτι δεχτηκε να γινει δικη για κατι τετοιο και δεν αφησε το φακελο σε κανα συρταρι να γεμιζει αραχνες, δεν σου δινει την εντυπωση πως υπηρχαν και με το παραπανω στοιχεια? παντως ο pontez εχει ποσταρει καπου και τι λεει η μερια του ζευγαριου, αν θες να δεις τι λενε και αυτοι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, MTX said: Εγώ βλέπω και στοιχεία ζιλιας στο συγκεκριμένο θέμα , έχουμε ένα ζευγάρι με 4 παιδιά γερά να είναι να τους ζήσουν και ένα άλλο ζευγάρι που δεν έχει παρόλο που είναι κοντά στα 50 , ησως και να μην μπορούν να κάνουν , αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση γιατί ο καθένας θέλει την ηρεμία του οπός και να έχει , αν όμως είχανε παιδιά πιστεύω θα είχανε λίγο μεγαλύτερη κατανόηση , στο κάτω κάτω ζωντανή άνθρωποι είναι θα κάνουν και θόρυβο Δεν υπάρχει κατανόηση στις συνεχόμενες προβληματικές καταστάσεις. Είναι άλλο το να ακουστεί κάποιος κάποιες φορές γιατί όντως είμαστε άνθρωποι και άλλο να το ζεις αυτό σε καθημερινή βάση και για χρόνια. Το αν έχουν ή δεν έχουν παιδια δεν έχει απολύτως καμία σχέση. 4
MTX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Τους εύχομαι να κάνουν παιδιά εστο και αργά , και μετά θα καταλάβουν τη είναι πραγματικός θόρυβος , ταλαιπωρία και ξενύχτια 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, defacer είπε Η κόρη μου που είναι πέντε, προχθές βγήκε από το μπάνιο της κρεβατοκάμαρας και ήρθε στο κρεβάτι που ξαπλωνα να μου πει απολογητικά ότι θα πρέπει να τραβήξει το καζανάκι και να τη συγχωρήσω που θα κάνει θόρυβο και θα με ενοχλήσει. Το λέω και για το αστείο της υπόθεσης αλλά και για να δώσω μια ιδέα του για τι είδους παιδί μιλάμε. Το ίδιο ακριβώς παιδί, επειδή είναι πέντε, μπορεί σε τελείως ανύποπτη στιγμή να αρχίσει να κάνει τον απόλυτο χαμό επειδή λόγω ενθουσιασμού ή κούρασης ή οτιδήποτε άλλου δεν καταφέρνει να διαχειριστεί αυτό που αισθάνεται. Είναι πέντε, όχι εικοσιπέντε. Γιατί τα λέω αυτά; Επειδή είναι πραγματικά αστείες οι τσουβαλιαστικές απόψεις κάποιων (που προφανώς δεν έχουν δικά τους παιδιά και ούτε καν ανιψάκια) για το τι είναι νορμάλ και πρέπον για ένα μικρό παιδί και το πόσο ρεαλιστικό είναι "να του πουν να κάνει ησυχία" μερικές φορές. Ίσως στο μέλλον αποκτήσετε και σεις παιδιά και καταλάβετε που παν τα τέσσερα. That said προφανώς όπως έχει ειπωθεί αν γίνεται χαμός όλη μέρα κάθε μέρα ο μόνος που δεν φταίει για αυτό είναι το παιδί. και ποση ωρα θα το αφησεις να κανει φασαρια? δεν θα το βαλεις να ξαπλωσει? δε θα ενδιαφερθεις τι εχει? να το παρηγορησεις? ρεαλιστικα μερικα λεπτα θα κλαιει. εγω παντως οσες φορες υπηρχαν στη γειτονια παιδια, γενικα δεν υπηρχε θεμα. ακομα και μια φορα που ενα δε σταματαγε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για βδομαδες, κανενας δεν εκανε παραπονα. αυτο που θελω να πω ειναι οτι με εξαιρεση μερικους παραξενους (που τους γραφουμε ολοι στ απαυτα μας και κανενα δικαστηριο δεν θα ασχολιοταν μαζι τους) υπαρχη κατανοηση και ανεκτικοτητα. αρα αμα βλεπεις αγανακτησμενους μαλλον πρεπει να δεις τι λαθος κανουν οι γονεις και οχι οι γειτονες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, MTX said: Τους εύχομαι να κάνουν παιδιά εστο και αργά , και μετά θα καταλάβουν τη είναι πραγματικός θόρυβος , ταλαιπωρία και ξενύχτια Έτσι όπως το λες, δεν ακούγεται και καλό το να κάνει κάποιος παιδιά... 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, MTX είπε Τους εύχομαι να κάνουν παιδιά εστο και αργά , και μετά θα καταλάβουν τη είναι πραγματικός θόρυβος , ταλαιπωρία και ξενύχτια μας επρηξες, αμα ειναι τοσο βασανο δωσ τα αλλου.. παιδια ειναι, ενδιαφερσου γι αυτα και θα μεγαλωσουν μια χαρα. θα κανουν και τη φασαρια τους και τις ζημιες τους και θα σου φερουν και την αστυνομια στο σπιτι (τρου στορυ 😅) αλλα δε θα φτασουν τους γειτονες σε σημειο να σε τρεχουν στα δικαστηρια. δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια εκει
uesugi1989 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, bilios40 είπε Αφηστε τα να παιξουν ... Τα ψυχολογικα και τα νευρα να τα βγαλτε καπου αλλου.. ο γονιος δεν μπορει να τα πιεζει συνεχως <δεν ειμαι πατερας> και ειναι κλεισμενα μεσα σε τσιμεντενια κλουβια και οι γονεις οταν βγαζουν εξω στο δρομο τους λενε τοσα πολλα μη! για να τα προφυλαξουν απο κινδυνους..... οταν ακουτε παιδια να παιζουν και να μιλανε να χαιρεστε ετσι θα ξεχνιεστε απο αυτη τη ρουτινα που ζειτε- ζουμε.... Οχι φιλε μου, όταν γυρίζω κατάκοπος από 12ωρη βάρδια δε θέλω να χαρώ, θέλω να ξεραθώ στον ύπνο μπας κ συνέλθω 1
MTX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από τα παιδιά ,αν γινεις γονιος περνάς σε άλλο επίπεδο ος άνθρωπος πρέπει ο καθένας να το ζήσει Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από MTX 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, MTX είπε Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από τα παιδιά , περνάς σε άλλο επίπεδο ος άνθρωπος πρέπει ο καθένας να το ζήσει αλλα μας ελεγες 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις