tritonas00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, aris1986 είπε Κάναμε μαλακίες, κουδουνομπιπ, φωνές φασαρίες κτλπ. Σε ψαχνω
CCPLUS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Αμα δε θες να ακους το παραμικρο αυτη ειναι η λυση
Comic maniak Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλα κανανε με το προστιμο. Και εγω αρκετες φορες εχω ανεχτει φασαρια απο γειτονες, παρολο που μενω σε πολυκατοικια. Καιρος να βαλουν μυαλο καποιοι. Και το οτι ειναι παιδια δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε πως δεν εγινε τιποτα. 1
silverado Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, tritonas00 είπε δεν ενοχλουσαμε την κοινωνια 42 λεπτά πριν, tritonas00 είπε παιδια ημασταν, οχι ζωαδια Να φανταστω οτι ησουν ολη μερα κλεισμενος στο σπιτι σου, παρακολουθωντας χαμηλοφωνα τηλεοραση για να μην ενοχλησεις την κοινωνια, την ωρα που τα υπολοιπα παιδακια παιζαν μπαλα ακομα και το μεσημερι, στη μεση του δρομου, σπαζοντας το τζαμι της μπαλκονοπορτας του γειτονα, τη φωτεινη επιγραφη του καταστηματος φωτιστικων, μεσα σε πανζουρλισμο φωνων για το αν ηταν γκολ ή οχι.
aris1986 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ να κάνω στην απέναντι μου το ιδιο που έχει ένα πινσερ και γαυγιζει μέρα νύχτα. Βέβαια ύστερα από φασαρίες έκοψε και 5 ώρες "γαυγισματος". Το βαζει μέσα πιο πολύ. Είχα καταντήσει να κοιμάμαι με ωτοασπιδες που ακόμα ανανεώνω το στοκ φυσικά. Δεν καταλαβαίνει έτσι κάνει αυτή.... Ούτε βόλτα το βγάζει και είναι αντικοινωνικό το σκυλί όπως και ο ιδιοκτήτης του... Οι γείτονες πάλι μου λένε μην ασχολείσαι... Πόσο καιρό θα μου πάρει και τι χρήματα;😀
CCPLUS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, keravnos21 είπε Επειδη σε κοβω για τετοιο τυπο δηλαδη αουγκανο να παρεις τα δικα σου παιδακια και να πας στην σπηλια που ελεγες Τα παιδακια γκαριζουν ειναι φυσιολογικο εσεις οι αναποδοι των πολεων δε το βλεπετε 1
aris1986 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, silverado είπε Να φανταστω οτι ησουν ολη μερα κλεισμενος στο σπιτι σου, παρακολουθωντας χαμηλοφωνα τηλεοραση για να μην ενοχλησεις την κοινωνια, την ωρα που τα υπολοιπα παιδακια παιζαν μπαλα ακομα και το μεσημερι, στη μεση του δρομου, σπαζοντας το τζαμι της μπαλκονοπορτας του γειτονα, τη φωτεινη επιγραφη του καταστηματος φωτιστικων, μεσα σε πανζουρλισμο φωνων για το αν ηταν γκολ ή οχι. Μάθαινε linux κώδικα το 1991..!
Comic maniak Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, CCPLUS είπε Τα παιδακια γκαριζουν ειναι φυσιολογικο εσεις οι αναποδοι των πολεων δε το βλεπετε Αν γκαριζουν σαν ζωα συνεχεια ομως δεν ειναι φυσιολογικο. Ακους εκει εσεις οι αναποδοι των πωλεων. Κατσε εσυ να σου περνουνε τα αυτια. Εγω δηλαδη που ειμαι μισος απο πολη και μισος απο χωριο τι να πω; Κατατασομαι και εγω στους αναποδους;😂😂 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Comic maniak
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, CCPLUS said: Τα παιδακια γκαριζουν ειναι φυσιολογικο εσεις οι αναποδοι των πολεων δε το βλεπετε Tα παιδακια ομως ειναι εξισου φυσιολογικο να εχουν και γονεις που τους μαθαινουν και τι ειναι μη φυσιολογικο, οπως πχ το να γκαριζεις (ενοχλεις) οτι ωρα θες... Το προβλημα στη συγκεκριμενη χωρα, ειναι οτι τα παιδακια αυτα μεγαλωνουν με Ελληνες γονεις. Γονεις δηλαδη που τους φαινεται απολυτα φυσιολογικο να γκαριζουν τα παιδακια οποια ωρα να 'ναι και ερμηνευουν ως αναποδια την ενοχληση των γειτονων... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 1
CCPLUS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Αν γκαριζουν σαν ζωα συνεχεια ομως δεν ειναι φυσιολογικο. Ακους εκει εσεις οι αναποδοι των πωλεων. Κατσε εσυ να σου περνουνε τα αυτια. Εγω δηλαδη που ειμαι μισος απο πολη και μισος απο χωριο τι να πω; Κατατασομαι και εγω στους αναποδους;😂😂 Στη επαρχια δε υπαρχουν τετοια θεματα στης πολεις περνετε αστυνομια μολις ακουσετε σκυλο η παιδακι 2 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Tα παιδακια ομως ειναι εξισου φυσιολογικο να εχουν και γονεις που τους μαθαινουν και τι ειναι μη φυσιολογικο, οπως πχ το να γκαριζεις (ενοχλεις) οτι ωρα θες... Το προβλημα στη συγκεκριμενη χωρα, ειναι οτι τα παιδακια αυτα μεγαλωνουν με Ελληνες γονεις. Γονεις δηλαδη που τους φαινεται απολυτα φυσιολογικο να γκαριζουν τα παιδακια οποια ωρα να 'ναι και ερμηνευουν ως αναποδια την ενοχληση των γειτονων... Πχ Το παιδι θελει παγωτο γκαριζει ο γονιος τι θα του πει οπαααα ειναι ωρα κοινης ησυχιας ξεκινα παλι απο της 4 και μετα? Τα μικρα παιδια δε καταλαβαινουν παλι θα γκαριζουν αν θες φωναξε τους η δειρε τα η οτιδηποτε αλλο μετα θα εχει μεγαλυτερη ενοχληση 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fortistis είπε Ναι. Αυτοί είναι οι δείκτες. Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση. Από την μία ελάχιστοι επαγγελματίες στον κατασκευαστικό τομέα ξέρουν τι είναι αυτά τα μεγέθη και ακόμα πιο λίγοι ξέρουν πώς μετριούνται. Ευτυχώς υπάρχουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες που τα γνωρίζουν αλλά επειδή δεν είναι υποχρεωτική η εφαρμογή των κανονισμών για ηχομόνωση/ακουστική άνεση, κανείς δεν κάνει τίποτα. Και στα σπίτια, πες, πες, πάει και έρχεται. Υπάρχουν προβλέψεις για σχολεία, σχολικές αίθουσες κτλ. Φυσικά δεν εφαρμόζεται τίποτα. Το ελληνικό ινστιτούτο ακουστικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.) κάτι προσπαθεί αλλά κανείς δεν ακούει . / Και εμεις κουφαθηκαμε οποτε αφηστε το ειναι αργα
Joshua21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, CCPLUS είπε Το παιδι θελει παγωτο γκαριζει ο γονιος τι θα του πει οπαααα ειναι ωρα κοινης ησυχιας ξεκινα παλι απο της 4 και μετα? Τα μικρα παιδια δε καταλαβαινουν παλι θα γκαριζουν αν θες φωναξε τους η δειρε τα η οτιδηποτε αλλο μετα θα εχει μεγαλυτερη ενοχληση Τα μικρά παιδιά καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις. Εφόσον το κλάμα κάνει τους γονείς να υποκύπτουν σε κάθε επιθυμία τους, μια χαρά το αντιλαμβάνονται και κλαίνε κάθε φορά που θέλουν οτιδήποτε. 8
mp123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ο Ηρώδης ήταν έναν αγαθός πλην παρεξηγημένος ιδιοκτήτης βρεφονηπιακών σταθμών της αρχαιότητας. Για λόγους άγνωστους μέχρι σήμερα, πούλησε τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και την είδε Βασιλέας της Ιουδαίας, μίας αρχαίας εταίρας που στα μετέπειτα χρόνια γέννησε ένα εξαίρετο παιδί, τον Ιούδα. Σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη, ο Ηρώδης όταν πληροφορήθηκε τη Γέννηση του Ιησού, διέταξε τους στρατιώτες του να σφάξουν όλα τα νήπια της περιοχής της Βηθλεέμ, γιατί φοβόταν ότι ο Ιησούςθα του έπαιρνε τον βρεφονηπιακό σταθμό. Μέχρι σήμερα εξακολουθούν να λέγονται εκφράσεις που αποδεικνύουν τη σημασία του έργου του Μεγάλου Βασιλέα Ηρώδη. Τέτοιες εκφράσεις είναι: Θα σε σκοτώσω βλαμμένο. Αν λερωθείς σε σκότωσα. Α ρε Ηρώδης που σας χρειάζεται. Α, ρε αθάνατε Ηρώδη!!! Πού είσαι Ηρώδη μου; κ.ά.
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, CCPLUS said: Πχ Το παιδι θελει παγωτο γκαριζει ο γονιος τι θα του πει οπαααα ειναι ωρα κοινης ησυχιας ξεκινα παλι απο της 4 και μετα? Τα μικρα παιδια δε καταλαβαινουν παλι θα γκαριζουν αν θες φωναξε τους η δειρε τα η οτιδηποτε αλλο μετα θα εχει μεγαλυτερη ενοχληση Οσο κι αν σου κανει εντυπωση ειναι πολλες οι μεθοδοι που μπορεις να κανεις ενα παιδι να μαθει ποτε να σωπαινει...Αρκει να το ξερεις πρωτα εσυ ως γονεας. Με τουρκογυφτο γονεα που συμπεριφερεται κατ'αναλογο τροπο, προφανως το παιδι θα γκαριζει μεχρι να του παρεις παγωτο και ανεξαρτητως τι ωρα θα ειναι. Αν οι γονεις του επισης γκαριζουν ολη μερα. Γιατι για το πχ. που εφερες, εχω κι εγω ενα πχ απο παιδια πολιτισμενων χωρων που μια χαρα ξερουν να σωπαινουν τις ωρες που πρεπει να σωπαινουν. ΥΓ. Το να γκαριζει το παιδι για να παρει κατι που θελει απο το γονεα, σημαινει οτι ο γονεας κανει κατι πολυ λαθος... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 2
dimpa16 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Υπάρχει κάπου το σκεπτικό της απόφασης; Έχω περιέργεια να καταλάβω πως κατέληξε ο δικαστής στην προσωποκράτηση. Υπάρχει νόμος που προβλέπει κάτι τέτοιο; Επίσης γιατί έριξε προσωποκράτηση στον πατέρα και όχι στην μητέρα; https://www.tilestwra.com/epaizan-podosfairo-sto-diamerisma-leei-o-dikigoros-poy-katadikase-toys-polyteknoys-na-plironoyn-e300/ Ίσως βοηθήσει λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις