Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

ειπε κανεις να μη παιξουν? αλλα αμα οι γονεις δεν εχουν χρονο να τα πανε σε καποιο γηπεδο ή παρκο πρεπει να παιζουν ποδοσφαιρο μεσα στο σπιτι?

υπαρχουν και τα επιτραπεζια να τους δειξεις και να φερουν και φιλους τους στο σπιτι να παιξουν μαζι, ή να διαβασουν κομιξ. γενικα ιδεες υπαρχουν για να χαβαλεδιασουν τα παιδια ακομα και μεσα στο σπιτι, αλλα χρειαζεται διαθεση απο τους γονεις να ασχοληθουν μαζι τους. να τα αφηνεις να κανουν το σπιτι γηπεδο δεν βοηθαει κανεναν

Συμφωνώ μαζι σου. Βεβαια,

Έχεις δει πολλά παιδιά να φέρνουν φίλους στο σπίτι και να είναι ήσυχα? 

10 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Στον κτηριοδομικό κανονισμό προβλέπονται τιμές για τους δείκτες ηχομόνωσης. 

Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι υποχρεωτική η εφαρμογή των κανονισμών για τους συγκεκριμένους δείκτες. 

Αυτό. Λείπει η ηχομόνωση από πολλά σπίτια! από το 80% βασικά. Το άλλο 15 είναι στα χωρια με 3χλμ απόσταση το καθένα. Και ένα 5% έχει μια καλη ηχομόνωση.  

• Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Φλώροι ήσασταν όλοι? 

Φλώροι ήμασταν μάλλον.

Εσύ με τα γραφόμενά σου και με το avatar που έχεις επιλέξει, μάλλον ήσουν (και είσαι) μάγκας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Φλώροι ήμασταν μάλλον.

Εσύ με τα γραφόμενά σου και με το avatar που έχεις επιλέξει, μάλλον ήσουν (και είσαι) μάγκας.

Δεν νομίζω να έχω γράψει παράλογο. Και το avatar που κολλάει με την μαγκιά?

Εντάξει υπάρχουν και παιδιά που δεν είχαν παιδική ηλικία για διαφορους λογους. έχεις δίκιο!

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επίσης γιατί έριξε προσωποκράτηση στον πατέρα και όχι στην μητέρα

Αυτό είναι πολύ σωστό και θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν πο οργανώσεις που ασχολούνται με την ισότητα

Δημοσ.
15 minutes ago, Fortistis said:

Στον κτηριοδομικό κανονισμό προβλέπονται τιμές για τους δείκτες ηχομόνωσης. 

Το πρόβλημα είναι πως δεν είναι υποχρεωτική η εφαρμογή των κανονισμών για τους συγκεκριμένους δείκτες. 

Δωρον αδωρον με λιγα λογια.
http://www.greekarchitects.gr/site_parts/tools/gok/text_3st/0_1.htm
Αν ισχυουν οι τιμες που αναφερονται στο παραπανω αρθρο, πρακτικα η συντριπτικη πλειοψηφια των κτηριων δεν εχει καμια σχεση με αυτα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Δωρον αδωρον με λιγα λογια.
http://www.greekarchitects.gr/site_parts/tools/gok/text_3st/0_1.htm
Αν ισχυουν οι τιμες που αναφερονται στο παραπανω αρθρο, πρακτικα η συντριπτικη πλειοψηφια των κτηριων δεν εχει καμια σχεση με αυτα.

Ναι. Αυτοί είναι οι δείκτες. 

Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση. Από την μία ελάχιστοι επαγγελματίες στον κατασκευαστικό τομέα ξέρουν τι είναι αυτά τα μεγέθη και ακόμα πιο λίγοι ξέρουν πώς μετριούνται. 

Ευτυχώς υπάρχουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες που τα γνωρίζουν αλλά επειδή δεν είναι υποχρεωτική η εφαρμογή των κανονισμών για ηχομόνωση/ακουστική άνεση, κανείς δεν κάνει τίποτα. 

Και στα σπίτια, πες, πες, πάει και έρχεται. Υπάρχουν προβλέψεις για σχολεία, σχολικές αίθουσες κτλ. Φυσικά δεν εφαρμόζεται τίποτα. 

Το ελληνικό ινστιτούτο ακουστικής (ΕΛ.ΙΝ.Α.) κάτι προσπαθεί αλλά κανείς δεν ακούει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Συμφωνώ μαζι σου. Βεβαια,

Έχεις δει πολλά παιδιά να φέρνουν φίλους στο σπίτι και να είναι ήσυχα? 

Αυτό. Λείπει η ηχομόνωση από πολλά σπίτια! από το 80% βασικά. Το άλλο 15 είναι στα χωρια με 3χλμ απόσταση το καθένα. Και ένα 5% έχει μια καλη ηχομόνωση.  

αναλογα τι εννοεις. το να μιλανε πιο δυνατα δεν νομιζω οτι ενοχλει τους περισσοτερους. και αμα καθε τοσο ξεχνιουνται και το παρακανουν, απ οτι εχω δει, μια χαρα θα κατεβασουν την ενταση αμα τους το ζητησεις. οσο να ναι σε ντρεπονται κι ολας

ε τωρα αμα εχουν κανα φιλο μαλακιστηρι και ολο φασαρια κανει, τσακωνεσαι με τους γονεις του και δε θα αφησουν το παιδι τους να ξαναρθει :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lezantas26 είπε

αναλογα τι εννοεις. το να μιλανε πιο δυνατα δεν νομιζω οτι ενοχλει τους περισσοτερους. και αμα καθε τοσο ξεχνιουνται και το παρακανουν, απ οτι εχω δει, μια χαρα θα κατεβασουν την ενταση αμα τους το ζητησεις. οσο να ναι σε ντρεπονται κι ολας

ε τωρα αμα εχουν κανα φιλο μαλακιστηρι και ολο φασαρια κανει, τσακωνεσαι με τους γονεις του και δε θα αφησουν το παιδι τους να ξαναρθει :P

Το ένα παρασέρνει το άλλο. Μπορεί να χάσει καπου και να φωνάξει. η να κερδίσει και να κάνει σαν τρελο,να γελάσουν δυνατά από τις μαλακίες τους και να κανυον σαν χαζά. Βεβαια το απογευματάκι και όχι σε κοινη ώρα ησυχίας. 

Κουβέντα να γίνεται βεβαια. Τώρα να έδωσε τέτοια απόφαση το δικαστήριο τι μπορεί να έκαναν μονο εκείνοι ξέρουν και οι γείτονες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια κόρη 7,5 ετών . Ευτυχώς δεν μένουμε σε πολυκατοικία . Αν έμεναν άλλοι δίπλα ή από κάτω , η κατάστασή τους θα ήταν τραγική. Από γνωστούς που ξέρω, υπάρχουν πολύ πιο θορυβώδη παιδιά από την κόρη μου. Οι περισσότεροι δεν έχουν σκοτωθεί με τους γείτονες , επειδή και οι γείτονες έχουν παιδιά παρόμοιας ηλικίας. Δεν είναι δυνατόν να το ανεχτεί αυτό κάποιος που δεν είναι στη ίδια φάση . 

Επεξ/σία από Dr_73
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Απορώ όταν ήσασταν μικροί μιλούσατε ψιθυρηστα? Δεν κλαίγατε? Δεν φωνάζατε? Δεν βγαίνατε βόλτα στις γειτονιες και κάνατε μαλακίες. Φλώροι ήσασταν όλοι

δεν ενοχλουσαμε την κοινωνια

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Το ένα παρασέρνει το άλλο. Μπορεί να χάσει καπου και να φωνάξει. η να κερδίσει και να κάνει σαν τρελο,να γελάσουν δυνατά από τις μαλακίες τους και να κανυον σαν χαζά. Βεβαια το απογευματάκι και όχι σε κοινη ώρα ησυχίας. 

Κουβέντα να γίνεται βεβαια. Τώρα να έδωσε τέτοια απόφαση το δικαστήριο τι μπορεί να έκαναν μονο εκείνοι ξέρουν και οι γείτονες.

ναι αλλα αυτα ειναι τα φυσιολογικα. ολοι μας ετσι καναμε και ποτε δεν υπηρχε θεμα. οποτε οπως λες φαντασου τι πρεπει να κανουν αυτα 😵

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, silverado είπε

Μονο τις γατες με τα δυναμιτακια και τα φυσοκαλαμα ;

παιδια ημασταν, οχι ζωαδια

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Δημοσ.

Εμάς, παλιά δεν υπήρχαν τέτοιες αποφάσεις σαν αμερικανικού δικαστηρίου.

300€ κάθε φορά που θα κάνουν φασαρία από εδώ και πέρα.

Κάναμε μαλακίες, κουδουνομπιπ, φωνές φασαρίες κτλπ.

Εισέπρατα μια καθιερωμένη παν...για και εσκαγα.

Αλλά ειχαμε αλάνες δεν φοβόμαστε μην μας κλέψουν κτλπ. 

Πάντως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην δικιά μου οικογένεια 300€=100.000 δραχμές κάθε φορά που θα έκανα φασαρία, πάει... Θα με είχε φιμωσει και κρεμάσει ανάποδα ο πατέρας μου....😀

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, slk200gr είπε

Οποιος δεν το εχει ζησει δεν ξερει

Αυτό.

Μπράβο στο δικαστήριο.

Για να έφτασε σε αυτό το σημείο φαντάζομαι τι μαρ΄τυριο τραβάγανε οι γείτονες. Και λίγα του ρίξανε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...