Sordnaxela Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα!! Ο φάκελος όπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες του Viber δεν εμφανίζεται στο Gallery του κινητού μου. Το path είναι το αντίστοιχο των Videos, τα οποία εμφανίζονται!!! Έχω ένα Samsung A5 2017 με Oreo, χωρίς root, και μιλάω για την default gallery app της Samsung. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ!! 5 λεπτά πριν, Sordnaxela είπε Καλημέρα!! Ο φάκελος όπου αποθηκεύονται οι φωτογραφίες του Viber δεν εμφανίζεται στο Gallery του κινητού μου. Το path είναι το αντίστοιχο των Videos, τα οποία εμφανίζονται!!! Έχω ένα Samsung A5 2017 με Oreo, χωρίς root, και μιλάω για την default gallery app της Samsung. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ!!
Alejandro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/9/2018 στις 9:20 ΜΜ, Sordnaxela είπε Solved !!! Πες και πως λύθηκε...
Alejandro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Sordnaxela είπε Που να θυμαμαι.... Λογικό να μη θυμάσαι. Γι αυτό δεν έχει κανένα νόημα να γράψεις "Solved" αν δεν γράφεις και τον τρόπο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα