Chrisgs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Update : ο pale moon για καποιον λογο μου κολλαει πολυ περισσοτερο απο chrome.Τα windows σαν windows πανε αρκετα καλα, αρα θα κρατησω αυτα για να μη μπλεκω παλι με φορματ κτλ.Το μονο που μενει ειναι να βρω ωρα για να αλλαξω την παστα στον επεξεργαστη!
ss13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Chrisgs είπε Update : ο pale moon για καποιον λογο μου κολλαει πολυ περισσοτερο απο chrome.Τα windows σαν windows πανε αρκετα καλα, αρα θα κρατησω αυτα για να μη μπλεκω παλι με φορματ κτλ.Το μονο που μενει ειναι να βρω ωρα για να αλλαξω την παστα στον επεξεργαστη! Δες το προηγούμενο μήνυμα μου , κλείσε αυτά που λέω , μετά δοκίμασε τον Palemoon ( σου έδωσα Link για το πως θα κάνεις την αλλαγή πάστας )
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μιας και απ ο,τι βλεπω πεφτει πολυ πειραμα,, εγω θα σου προτεινα αμα δεν βαριεσαι και δεν χρησιμοποιεις το λαπτοπ για τραπεζικες συναλλαγες η΄κατι με ευαισθητα στοιχεια τεσπα, να εψαχνες στν αγαπημενο "θείο" για καμια lite εκδοση που παει σφαιρα.. Εχω δοκιμασμενη μια 8.1, 700 mb cd σε pentium d 930 με 2gb ram και πεταει... 0.4gb ram επιβαρυνει στην εκκινηση.. Εχουν ξηλωσει ολα τα αχρηστα και ειναι ακριβως μόνο ο κορμος που χρειαζεται.. Και χωρις καν ssd.. Με ssd θα ειναι ακομα πιο γρηγορο.. Και δεν χρειαζεται καν antivirus... Αμα μπαινεις οπου να ναι, και το καλυτερο antivirus να εχεις, θα γεμισεις ιούς.. Εγω απλα του εβαλα το superantispyware και/η΄ malwarebyte και καπου και που ριχνω ενα σκαναρισμα να φευγουν οι μικρες βδέλες..
ss13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε για καμια lite εκδοση που παει σφαιρα Για δώσε περισσότερα στοιχεία εαν θες βέβαια ( όνομα ) πάντως χωρίς να έχω κοιτάξει ποτέ για τον Palemoon , τώρα που μπήκα λίγο , είδα αυτό https://www.quora.com/What-is-the-most-lightweight-browser νούμερο 1 στη λίστα
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Κοιτα, για lite browsers που ειχα ψαχτει παλιοτερα, ειχα βαλει κατι slimbrowser κτλ αλλα δεν ειχαν υποστηριξη(updates) και μετα απο λιγο κλάταραν.. Οσο περιεργο κι αν φαινεται, ο πιο γρηγορος μου εχει βγει ο chrome σε παλια συστηματα..
Chrisgs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 @ss13 το λινκ για την παστα και αυτα τα'χω δει , απλως θελουν χρονο που ελπιζω να βρω μεσα στην εβδομαδα!Επισης για τον browser δοκιμασα και αυτα που ειπες, και το ξανα εκανα κιολας τωρα, και παραδοξως αυτο που λεει ο @ZELOMOTH για τους browser ισχυει...Ο πιο ικανοποιητικος απο ολους μου βγηκε ο chrome 32 bit εκδοση 55. Βεβαιως ο pale ηθελε το silverlight για να παιζει νετφλιξ,και δεν τα επαιζε καν εν τελει για εναν παραξενο λογο. Zelo οταν λες για την δοκιμασμενη 8.1 700 mb θα μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενος;
ZELOMOTH Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Τα ειπα στον ss13 , θα στα πει εκεινος πμ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα