kormos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Hausdorff είπε Επειδή δεν έβγαλα άκρη με το ψάξιμο, μήπως γνωρίζει κάποιος κανέναν τρόπο να αποκτηθεί φθηνά νόμιμη άδεια Windows για χρήση από ελεύθερο επαγγελματία (ώστε να καλύπτεται σε περίπτωση ελέγχου από την εφορία); Ο Χ Ι Τα αγοράζεις απο κατάστημα και κόβεις τιμολόγιο κανονικά
kormos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, Hausdorff είπε Linux λοιπόν... Αν εξυπηρετεί τη δουλειά σου...
Hausdorff Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ε, απόλυτα δεν εξυπηρετεί, αλλά 100 ευρώ αυτή τη στιγμή για Windows δεν υπάρχουν. Θα δούμε...
kormos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hausdorff είπε Ε, απόλυτα δεν εξυπηρετεί, αλλά 100 ευρώ αυτή τη στιγμή για Windows δεν υπάρχουν. Θα δούμε... Αν έχεις «δυνατό μηχάνημα» εγκατέστησε Linux και βαλε vm με Windows και «κλειδί από παραμάγαζα»
Hausdorff Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν είναι τόσο δυνατό, αλλά μάλλον αυτό θα κάνω όντως.
billiboo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 αφου εισαι επαγγελματιας τραβα δωσε μερικα χρηματα παραπανω να τελειωνεις και να εισαι και ησυχος.
pavloa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 8:35 ΜΜ, isay είπε Θα βάλω και εγω ένα λιθαρακι για το psngames. Πλέον εχω φτάσει να αγορασω 6 αδειες (win10 διαφορα και μια win7) και δεν ειχα προβληματα. Στα υποψη παιζει συχνα κουπονι οποτε google it λιγο Κουπόνια απο που μπορώ να βρω? Το έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι.
ilias78 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Επειδη ψαχνομαι κ εγω γιατι στο νεο μηχανημα που θα φτιαξω θελω να βαλω τα 10αρια, τι ακριβως παιζει με τα αυτα τα κλειδια? Κατςβαζετε τα win απξ το site τγς microsoft κ αγοραζετε το κλειδι κωδικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα