Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jubilee5778 είπε

Λυπάμαι που έχεις τόσα θέματα με τον ήχο. Εγώ δεν έχω προβλήματα έως τώρα και την έχω ήδη 2.5 χρόνια. Το μόνο που  με χαλάει είναι ότι δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω για φουλ 4κ αναπαραγωγή ΚΑΙ ταυτόχρονα dts ma ήχο με τους δικούς της player. 

Το θεμα του ηχου το εχω (εχουμε) λυσει απο-ενεργοποιωντας το deep sleep της τηλεορασης, πραγμα απαραδεκτο και μη-οικολογικο.

Επισης και οι 2 ιδιες τηλεορασεις που εχουμε (55'') εχουν μεγαλη αν-ομοιγενια στην οθονη, δλδ σε πληρες γκρι πχ  εχει λωριδες καθετες πιο σκουρες και σημεια πιο σκουρα. Ολα αυτα βεβαια εχουν αναφερθει κατα κορον στο επισημο Sony community forum. Βεβαια σε εικονα HD ειναι καλη και ομαλη, δεν εχω παραπονο κανενα.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω έχω την xf559005. Aπο τον player που έχει η Sony μπορώ και παίζω dts από αρχεία στον σκληρό με arc. Δεν μπορω από το kodi  και mx player. 

Δημοσ.

Πάρα πολύ ωραίες και top quality οι oled της Sony, πραγματικά πήραν τα oled panel της LG και βάζοντας επάνω τους κορυφαίους επεξεργαστές εικόνας που διαθέτουν στην Sony τα βελτίωσαν. Άνετα αγόραζα μια αν ήταν λίγο φθηνότερες. Η LG σαν κατασκευάστρια εταιρία των oled panel έχει το πλεονέκτημα να τις πουλάει σε χαμηλότερες τιμές χωρίς να υστερούν τα μοντέλα της σε επεξεργασία εικόνας. Δυστυχώς η Sony πουλάει και image κάτι λογικό αφού έχει παράδοση και στις τηλεοράσεις και γενικά θεωρείται πιο premium εταιρία. Όταν θα αλλάξω την B6 και οι τιμές στις Sony είναι λογικές γιατί όχι, ο X1 Ultimate είναι ένα τέρας επεξεργασίας εικόνας. Υπάρχει μέλλον βέβαια, θα έρθουν και οι Micro LED, υγεία και λεφτά να έχουμε να γουστάρουμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/9/2018 στις 8:43 ΜΜ, DJTaurus είπε

Άλλο το καλιμπραρισμα της Sony και άλλο επίπεδο ο επεξεργαστής της Sony σε θέμα ομαλότητας κίνησης, Burn in, motion blur, bleeding και ομοιομορφίας μαύρου. Ότι πληρώνεις παίρνεις και τα review δείχνουν του λόγου το αληθές για την ποιότητα της Sony. Ενταξει τους κράζετε στα smartphone αλλα στις τηλεορασεις οι άνθρωποι είναι τοπ. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τις Oled του iPhone X από την Samsung. 

Καλά μην την θεοποιούμε τη Sony. Αν κάνεις το λάθος να πάρεις από την "φθηνή" γκάμα (500 λίρες Αγγλίας, φθηνή για Sony δηλαδή) και κάνεις το δεύτερο λάθος να ενεργοποιήσεις το Game Mode γιατί θες χαμηλό lag και "γραμμικό" χρωμα (δηλαδή χωρίς να σου κλιπάρει το μπλέ και το κόκκινο και χωρίς να σου τρώει τα μαύρα), τότε καταλαβαίνεις τι panel σου πούλησαν οι πρωτομάστορες του badge engineering εκεί στην Sony. Παίζει και χωρίς το σήμα της Sony το ίδιο κινεζικό να το βρίσκεις και στο 1/3 της τιμής. Εντάξει το ήξερα ότι ήταν edge-lit αλλά δεν το περίμενα να είναι από τα χειρότερα edge-lit....

Για μένα όλα αυτά τα... real-time Instagram filters που βάζουν οι κατασκευαστές μου είναι τελείως άχρηστα, ένα καλό panel σε καλή τιμή θέλω, οπότε έσπρωξα την Sony και πήρα μια LG LM series...

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.
Στις 4/9/2018 στις 10:43 ΜΜ, DJTaurus είπε

Άλλο το καλιμπραρισμα της Sony και άλλο επίπεδο ο επεξεργαστής της Sony σε θέμα ομαλότητας κίνησης, Burn in, motion blur, bleeding και ομοιομορφίας μαύρου. Ότι πληρώνεις παίρνεις και τα review δείχνουν του λόγου το αληθές για την ποιότητα της Sony. Ενταξει τους κράζετε στα smartphone αλλα στις τηλεορασεις οι άνθρωποι είναι τοπ. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τις Oled του iPhone X από την Samsung. 

Πες τα ρε φιλε. Ο αλλος λεει φοραει πανελ της lg και απο αυτο κρινεται η ποιοτητα εικονας... Τι να του εξηγησεις...

14 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Καλά μην την θεοποιούμε τη Sony. Αν κάνεις το λάθος να πάρεις από την "φθηνή" γκάμα (500 λίρες Αγγλίας, φθηνή για Sony δηλαδή) και κάνεις το δεύτερο λάθος να ενεργοποιήσεις το Game Mode γιατί θες χαμηλό lag και "γραμμικό" χρωμα (δηλαδή χωρίς να σου κλιπάρει το μπλέ και το κόκκινο και χωρίς να σου τρώει τα μαύρα), τότε καταλαβαίνεις τι panel σου πούλησαν οι πρωτομάστορες του badge engineering εκεί στην Sony. Παίζει και χωρίς το σήμα της Sony το ίδιο κινεζικό να το βρίσκεις και στο 1/3 της τιμής. Εντάξει το ήξερα ότι ήταν edge-lit αλλά δεν το περίμενα να είναι από τα χειρότερα edge-lit....

Για μένα όλα αυτά τα... real-time Instagram filters που βάζουν οι κατασκευαστές μου είναι τελείως άχρηστα, ένα καλό panel σε καλή τιμή θέλω, οπότε έσπρωξα την Sony και πήρα μια LG LM series...

Ρε φιλε παιρνεις φθηνη σειρα οπως λες ο ιδιος και περιμενεις τι? Να δεις ποιοτητα εικονας της 9005 για παραδειγμα? Που διαθετει  Full Array Local Dimming? Εχεις δει φθηνες σειρες απο samsung και lg? 

• Like 2
Δημοσ.

Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα οι sony εχουν το φοβερο πλεονεκτημα του X1 Ultimate που κανει πραγματικα απιστευτη δουλεια. Εκει δεν πιανετε η sony. Τα panels της ειναι VA οπως στις samsung και στις oled τα περνει απο LG οπως και η panasonic δεν παραγει μονη της. Αλλα η επεξεργασια εικονας αλλαζει ολη την εικονα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα οι sony εχουν το φοβερο πλεονεκτημα του X1 Ultimate που κανει πραγματικα απιστευτη δουλεια. Εκει δεν πιανετε η sony. Τα panels της ειναι VA οπως στις samsung και στις oled τα περνει απο LG οπως και η panasonic δεν παραγει μονη της. Αλλα η επεξεργασια εικονας αλλαζει ολη την εικονα. 

Πολυ σωστος φιλε. Αυτο ακριβως. Ο επεξεργαστης ειναι το α και το ω στην ποιοτητα εικονας και η sony διαθετει τον πιο προηγμενο επεξεργαστη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmyrock είπε

Ρε φιλε παιρνεις φθηνη σειρα οπως λες ο ιδιος και περιμενεις τι? Να δεις ποιοτητα εικονας της 9005 για παραδειγμα? Που διαθετει  Full Array Local Dimming? Εχεις δει φθηνες σειρες απο samsung και lg? 

Μα το πρόβλημα είναι ότι οι φθηνές της Sony είναι χειρότερες από τις φθηνές σειρές της LG και Sammy.

Αυτό που με χάλασε πραγματικά βέβαια ήταν το απαράδεκτο 3D... που για την τιμή που πουλάει η Sony τα γυαλιά της που δεν έχουν καν επαναφορτιζόμενη μπαταρία και για υποτιθέμενη 1000Hz τηλεόραση δεν δικαιολογείται

Δημοσ.

Αποψη σου φιλε σεβαστη αλλα διαφωνω καθετα. Οι απλες σειρες samsung και lg ειναι κακιστες κατα την προσωπικη μου αποψη με ελαχιστες εξαιρεσεις. Οι απλες σειρες της sony 7005 και κατω εχουν αξιοπρεπη ποιοτητα εικονας αλλα δυστυχως μαστιζονται απο τα ips!! Panel

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας εχω πει διπλα σε Full screen QLED δεν μπορει να σταθει το OLED. Με 140 ψωρο-nits το OLED απλα δεν! 

OLED Sony A8F 2018 my ass!

20180907_130249.jpg.cd2f45c9db03d78ad6150b9c6ced7d61.jpg

Επεξ/σία από ROG-X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...