Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Το καλυτερο panel ειναι εδω και 1 χρονο της Sharp με την Eizo...Το πρωτο αυτοφωτο IPS panel στα 30.000 δολλαρια στις 30 ιντσες. 

Της Sony έχει πάνω από 30000 στις 30 ίντσες και θεωρείται από ειδικούς το νούμερο 1 μόνιτορ αναφοράς. Ποιο ακριβώς λες μήπως είναι κάποιο prototype? 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια η διαφορα ενός τυπικού "high end" oled πάνελ (πχ note 9) με μια oled sony tv με τον x1 πάνω?
Προσφέρει κατι το Χ1 στη ποιότητα? 

Αν εχουμε 2 πανελ μετο ιδιο hardware + calibration, το ενα με Χ1 και το αλλο χωρις και με το ιδιο σήμα (10bit, 4:4:4, raw, οσο καλυτερο γινεται τελος παντων..)τι θα αλλάξει στο τελικό αποτέλεσμα ?

Μπορεί να στείλει καποιος κάνα καλό άρθρο που να εξηγεί τι και πως για τον Χ1 ? (γιατί βαριέμαι να ψάχνω )

Επεξ/σία από cpgr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Σημαντικο ρολο στην oled τεχνολογια κυρα Sony θα παιξεις οταν φτιαξεις δικα σου panel και οχι να φορας της LG

Υπάρχει και η Joled ,Japan OLED από το 2015,Sony ,Panasonic,denso θυγατρική της Toyota κ.α. οι οποίοι συνεχεια επενδύουν ποσά,για να δούμε τι θα βγει και από κει το 2020?

Δημοσ.

Το περσινό τοπ μοντέλο της με τη τιμή ξεκίνησε;

Γιατί έχω την αίσθηση δυστυχώς ότι αντί να κατεβαίνουν οι τιμές στις  κορυφαίες Oled, μάλλον ανεβαίνουν.

Ας πιάσει και τις microled η Sony.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Android και Sony TV = ότι καλύτερο για μενα 

Οχι βεβαια. Ως κατοχος, μονο ΑΛΥΤΑ θεματα εχω. Με το HDMI πχ. Με το DTS/DTSHD passthrought κλπ. Και να ημουν μονο εγω .....

Η Sony μας αναβαθμισε σε Android 7 αλλα τα προβληματα παρεμειναν.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
13 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Σημαντικο ρολο στην oled τεχνολογια κυρα Sony θα παιξεις οταν φτιαξεις δικα σου panel και οχι να φορας της LG

Η σιγουρια σου μ' αρεσει.Εισαι σιγουρος οτι φοραει panel LG.H Sony ειναι μελος με μεγαλο η μικρο ποσοστο σε κοινοπραξιες και συμπαραγωγες σε εργοστασια panel.Τελος, η μεγαλη μαγκια ειναι τα κυκλωματα οδηγησης του panel και οι επεξεργαστες εικονας.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Η σιγουρια σου μ' αρεσει.Εισαι σιγουρος οτι φοραει panel LG.H Sony ειναι μελος με μεγαλο η μικρο ποσοστο σε κοινοπραξιες και συμπαραγωγες σε εργοστασια panel.Τελος, η μεγαλη μαγκια ειναι τα κυκλωματα οδηγησης του panel και οι επεξεργαστες εικονας.

Εγω ξερω πως ΟΛΕΣ οι oled LG panel εχουν αν εσυ ξερεις κατι αλλο μπορεις να το γραφεις.

Δεν εγραψα καπου αφου εχει οθονη LG αγοραστε LG δεν υπαροχυν πλεον συσκευες που οτι εχουν πανω ειναι κατασκευη της εταιριας εδω και παρα πολλα χρονια.

Ακομα και η τοτε μεγαλη Philips ειχε παρει καμερα της JVC και ειχε βαλει πανω το ονομα της.

Και φυσικα μας εφυγε αυτη η βλακεια που ειχαμε στερεοφωνικο φετες και θελαμε να ειναι ολα ιδια μαρκα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, QuitLife είπε

Οχι βεβαια. Ως κατοχος, μονο ΑΛΥΤΑ θεματα εχω. Με το HDMI πχ. Με το DTS/DTSHD passthrought κλπ. Και να ημουν μονο εγω .....

Η Sony μας αναβαθμισε σε Android 7 αλλα τα προβληματα παρεμειναν.

Χαιρετω το forum . Υγεια σε ολους .Ειναι η πρωτη μου δημοσιευση .

Εχω 55 αρα Sony android tv. Το hdmi δεν κανει dts ma και hd passthrough απο το arc λογω περιορισμενων προδιαγραφων διαμεταγωγης. Μονο τα καινουρια hdmi θα εχουν arc ικανο για τα ασυμπιεστα προτυπα ηχου.Το δε απλο dts παιζει μονο απο τον ενσωματωμενο player λογω royalties που ζηταει η απληστη dts , σε αντιθεση με την dolby. Δεν ειναι προβλημα της τηλεορασης.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Jubilee5778 είπε

Χαιρετω το forum . Υγεια σε ολους .Ειναι η πρωτη μου δημοσιευση .

Εχω 55 αρα Sony android tv. Το hdmi δεν κανει dts ma και hd passthrough απο το arc λογω περιορισμενων προδιαγραφων διαμεταγωγης. Μονο τα καινουρια hdmi θα εχουν arc ικανο για τα ασυμπιεστα προτυπα ηχου.Το δε απλο dts παιζει μονο απο τον ενσωματωμενο player λογω royalties που ζηταει η απληστη dts , σε αντιθεση με την dolby. Δεν ειναι προβλημα της τηλεορασης.

Δεν εχω  arc capable AV Receiver αρα το προβλημα ειναι στο HDMI της SONY (αν διαβασεις και το σχετικο Forum). Επισης η ολη ιστορια του HDMI ειναι προβληματικη, μια και ανα 5 λεπτα κατι κανει η SONY και το HDMI γινεται reset στον ηχο, με αποτελεμα διακοπες δευτερολεπτων καθε 5+- λεπτα. Ειναι γεματα τα forum με αναφορες.

Ειναι η Sony υπευθυνη και οχι ολα αυτα που λες, μια και για passthrough δεν χρειαζεται να πληρωσεις κατι υποθετω. Εδω μεχρι και το Mede8er player που εχω τα κανει ολα μια χαρα, και ειναι και 7 ετων.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, QuitLife είπε

Δεν εχω  arc capable AV Receiver αρα το προβλημα ειναι στο HDMI της SONY (αν διαβασεις και το σχετικο Forum). Επισης η ολη ιστορια του HDMI ειναι προβληματικη, μια και ανα 5 λεπτα κατι κανει η SONY και το HDMI γινεται reset στον ηχο, με αποτελεμα διακοπες δευτερολεπτων καθε 5+- λεπτα. Ειναι γεματα τα forum με αναφορες.

Ειναι η Sony υπευθυνη και οχι ολα αυτα που λες, μια και για passthrough δεν χρειαζεται να πληρωσεις κατι υποθετω. Εδω μεχρι και το Mede8er player που εχω τα κανει ολα μια χαρα, και ειναι και 7 ετων.

Λυπάμαι που έχεις τόσα θέματα με τον ήχο. Εγώ δεν έχω προβλήματα έως τώρα και την έχω ήδη 2.5 χρόνια. Το μόνο που  με χαλάει είναι ότι δεν μπορώ να την χρησιμοποιήσω για φουλ 4κ αναπαραγωγή ΚΑΙ ταυτόχρονα dts ma ήχο με τους δικούς της player. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...