fredd0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, kogba είπε Κανονίζω και πηγαίνω στα "καλά". To πιο βασικο στο γυμναστηριο ειναι να ειναι γεωγραφικα βολικο. Αν ειναι να 'κανονιζεις να πας' σε καλο, θα πας ενα μηνα και μετα θα το ξεχασεις αγκαλια με 5 πιτσες και 2-3 μπυρες. Οποτε η συμβουλη μου στον TS ειναι δες γυρω σου τι υπαρχει, πηγαινε να σου κανουν μια επιδειξη και αποφασισε. Το να σου πει ο ενας το ταδε στη γλυφαδα ειναι καλο και ο αλλος ναι αλλα η αλλη αλυσιδα στο Κολωνακι ειναι τρομερη δε σε βοηθαει καθολου αν ζεις Κηφισια, και τ'αναποδο. υγ λιγουρια γυμναστες ειναι κανονας σ'ολα τα γυμναστηρια, εκτος αν γραφτεις σε σιδεραδικο στυλ. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από fredd0 2
Πανος999 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Εγώ αναφέρθηκα στο yava οχι το plannet fitness. Κατα λαθος η παραθεση.. Απλη απαντηση ηθελα να κανω..
kolumvitis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Γύρω μου υπάρχουν 4-5 γυμναστήρια αλλά φοβάμαι ότι θα είναι ακριβά για μένα.. οπότε λέω θα δώσω 100 ευρώ και θα κάνω τίποτα σε γυμναστική.. γενικα θέλω κάτι σε άθληση. Και άθλημα είχα σκεφτεί αλλά δεν είμαι πολύ της παρέας νομίζω στη γυμναστική. Οπότε έλεγα θα δω πως μου πάει γενικότερα το να πάω σε γυμναστήριο και αν μου αρέσει του χρόνου πάω σε ένα πιο καλό. Γενικά είμαι αρκετά διστακτικός στην ίδια την ιδέα του γυμναστηρίου
KoreanW Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Αληθεύει ότι με διετή συνδρομή (48x2=96€) στο yava έχεις το δικαίωμα να πηγαίνεις σε όλα τα γυμναστήρια yava; Ενώ με την ετήσια (48€) πηγαίνεις σε ένα μόνο γυμναστήριο της αλυσίδας;
theo93 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, BadBoy είπε Τα Yava Κάτω Τούμπας που πάω είναι οκ, έχουν αρκετά μηχανήματα και αίθουσα με μονόζυγο. Δεν ξέρω αν μπορώ να κρίνω όλο το franchise από εκεί, καθώς δεν έχω πάει σε άλλα. Όμως επειδή βγάζουν υπερπροσφορές (τώρα τρέχει 50 ευρώ ο χρόνος), τα απογεύματα γίνεται το αδιαχώρητο. Μιλάμε επίπεδο εφορίας τελευταία μέρα δηλώσεων. Το πρωί είναι κάπως πιο ανεκτά και γενικά καθαρίζει κάπως από Νοέμβρη που το παρατάνε αρκετοί. Οι χειρότερες ώρες στα γυμναστήρια είναι αυτές που βολεύουν τον περισσότερο κόσμο που δουλεύει πρωί, δηλαδή από τις 5 και μετά μέχρι το κλείσιμο είναι δύσκολα. Έχε υπόψη σου και αυτούς που κάνουν personal όπου αν το γυμναστήριο δεν έχει ειδικό χώρο καταλαμβάνουν μια ολόκληρη αίθουσα. Για να καταλήξω πάντως, αν έχεις σκοπό να πας από Νοέμβρη ή ακόμη καλύτερα αν μπορείς πρωινά κατά τις 10 τότε ναι αξίζει το Yava. Απόγευμα θα υποφέρεις. στο συγκεκριμένο γυμναστήριο μετά τις 22:00 τι λέει; Επίσης έχεις παρακολουθήσει κάποιο απο τα προγράμματα που έχει; στο τηλέφωνο είπαν ότι είναι μέσα στο ετήσιο πακέτο.
BadBoy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, theo93 είπε στο συγκεκριμένο γυμναστήριο μετά τις 22:00 τι λέει; Επίσης έχεις παρακολουθήσει κάποιο απο τα προγράμματα που έχει; στο τηλέφωνο είπαν ότι είναι μέσα στο ετήσιο πακέτο. Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε με βολεύουν αυτές οι ώρες οπότε δεν έχω πάει. Πρόγραμμα επίσης δεν έχω παρακολουθήσει, πηγαίνω για μπάρα και μονόζυγο, αλλά έχουν αρκετό κόσμο. Δεν είναι όλα τα προγράμματα στη συνδρομή, πχ το TRX είναι εκτός από όσο θυμάμαι. Στη σελίδα τους τα λέει αναλυτικά. 1
theo93 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, BadBoy είπε Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δε με βολεύουν αυτές οι ώρες οπότε δεν έχω πάει. Πρόγραμμα επίσης δεν έχω παρακολουθήσει, πηγαίνω για μπάρα και μονόζυγο, αλλά έχουν αρκετό κόσμο. Δεν είναι όλα τα προγράμματα στη συνδρομή, πχ το TRX είναι εκτός από όσο θυμάμαι. Στη σελίδα τους τα λέει αναλυτικά. Από αποδυτήρια για ντουζ και ντουλαπάκια τι λέει;
mylo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, kogba είπε Για τον μέσο Γιώργο και Μαρία, μια χαρά είναι τα Yava. Τέτοιες προσφορές ΜΟΝΟ η ΑΘΗΝΑ έχει (στις περισσότερες αλυσίδες) , στην επαρχία αναστενάζουν από τις τιμές............................ Δηλαδή πόσοι κάνουν πρωταθλητισμό ή κάτι συγκεκριμένο (π.χ. προπονούνται βάση προγράμματος και έχουν υπολογίσει ακριβώς τι θα κάνουν από πριν, ένα 5% ) Εγώ πάω περισσότερο, κατά κανόνα, για χαλαρές προπονήσεις και κυρίως για βόλτα, να αλλάξω πειβάλλον και για οφθαλμόλουτρο. Ευτυχώς, έχω τη δυνατότητα να προπονούμαι επαρκέστατα στο σπίτι μου' εκεί καταγράφω και κάνω τις "σοβαρές" προπονήσεις (πόσοι όμως το μπορούν ή έχουν το χώρο; ) . Τα χρήματα της ετήσιας συνδρομής που ζητάει(48€;;;; ), είναι, επιεικώς, γελοία. Ακόμα και σε ώρα αιχμής, ένας έμπειρος αθλούμενος, θα βρει τρόπο να κάνει την προπόνησή του. Πάντως, ΔΕΝ είναι ΟΛΑ τα γυμναστήρια της αλυσίδας Yava το ίδιο, είτε σε χώρο είτε σε εξοπλισμό, υπάρχουν μικρά αλλά και τεράστια με όλες τις ανέσεις. Κανονίζω και πηγαίνω στα "καλά". Καλό είναι, αν έχετε κατά νου να πάτε σε κάποιο συγκεκριμένο, να το δείτε από πριν, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως. 50 ευρώ για οφθαλμολουτρο; καλύτερα πάνε για ένα ποτό στο πλατινουμ. Αν θες να κάνεις δουλειά, πολύ απλά δε πας....
Dynamics Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, theo93 είπε στο συγκεκριμένο γυμναστήριο μετά τις 22:00 τι λέει; Επίσης έχεις παρακολουθήσει κάποιο απο τα προγράμματα που έχει; στο τηλέφωνο είπαν ότι είναι μέσα στο ετήσιο πακέτο. στον πειραια που ημουν εγω περσι μετα της 22.00 εσπαγε ο κοσμος και ηταν σιδεραδικο...η καλυτερη ωρα ηταν στις 00.00
PETROS13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, KoreanW είπε Αληθεύει ότι με διετή συνδρομή (48x2=96€) στο yava έχεις το δικαίωμα να πηγαίνεις σε όλα τα γυμναστήρια yava; Ενώ με την ετήσια (48€) πηγαίνεις σε ένα μόνο γυμναστήριο της αλυσίδας; Σωστά αλλά για 1 έτος σε όλα, όχι και τα 2 έτη. Είναι καλή προσφορά αυτό 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 5/9/2018 στις 12:56 ΠΜ, orck είπε , οι γυμναστες κλασικα κυνηγουσαν τα βυζια μονο α νόμιζα οτι ολοι αυτο κυνηγάνε σε αυτα τα άθλια γυμναστηρια
vagos789 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 5/9/2018 στις 12:34 ΠΜ, BlueBlade είπε Δεν έχω προσωπική εικόνα για τα Planet, αλλά πραγματικά δεν νομίζω να έχουν καμία διαφορά. Όπως και τα Yava και τα Planet βγάζουν παρόμοιες προσφορές και μαζεύουν την σάρα και την μάρα Ισχυει,ισως κατα τοπους να ειναι ελαφρως καλυτερα τα planet αλλα οχι τεραστιες διαφορες Η προσφορα των yava τωρα ελπιζω να μαζεψει πολυ κοσμο για να μπορεσουμε εμεις που γυμναζομαστε να βρισκουμε ολα τα αλλα γυμναστηρια αδεια Παλαιοτερα ειχα κι εγω την φτηνη των yava γιατι ειχαν σχεδον 24ωρο ωραριο
theo93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 χτύπησα μια συνδρομή είναι η αλήθεια, στο πακέτο μου είπαν είναι και τα προγράμματα εκτός από μερικά που έχουν έξτρα κόστος. Επίσης έχουν αποδυτήρια και ντούζ (δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρίσκονται). Για αυτούς που ξέρουν σου βγάζουν εκεί πρόγραμμα;
kogba Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Τυποποιημένα προγράμματα, αναλόγως ηλικίας και φυσικής κατάστασης, βγάζει το οποιοδήποτε γυμναστήριο σε όλη την Ελλάδα. Και στο Διαδίκτυο να ψάξεις, θα βρεις τα μύρια. Το θέμα είναι αν δεν ξέρεις τι ακριβώς εννοεί το πρόγραμμα ή σε ποιό μηχάνημα/πώς θα εκτελέσεις μια άσκηση, θα χρειαστείς την πρώτη(άντε και δεύτερη) φορά να σου δείξει κάποιος τα βασικά. Με τον καιρό, θα βελτιώσεις και την τεχνική σου(και σε αυτό το θέμα υπάρχουν μύρια βίντεο να δεις) . 1
kolumvitis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί λυσσάνε οι γυμναστές με τις γυναίκες. Κατά βάση ένας γυμναστής έχει καλή εμφάνιση γιατί τρελαίνονται; Εγώ πριν κάτι αιώνες που πήγαινα γυμναστήριο ήταν ένας ζαχάρωνε με μια κοπέλα κάθε μέρα δεν ασχολιόταν με τίποτα άλλο, το ύφος του με απέτρεπε από το να ρωτάω, έψαχνα τις ασκήσεις που μου είχε γράψει στο google και μια μέρα βλέπει ο ιδιοκτήτης ότι και καλά το πρόγραμμά μου ήταν παλιό και μου λέει ζήτα του άλλο.. εγώ δε ζήτησα.. μου το είπε 3-4 φορές και μετά πήγε αυτός και του είπε να μου βγάλει άλλο και δεν μου έβγαλε ποτέ Είδα και το απίστευτο ένα γυμναστήριο που πάει ένας φίλος μου και το γκουγκλαρα και πληρώνει 1000 ευρώ ετήσια συνδρομή και καράφλιασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα