kolumvitis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Γενικά ξέρω ότι δεν είναι ότι καλύτερο σε γυμναστήριο αλλά λόγω του ότι είναι φτηνά και δεν έχω επαφή με γυμναστική λέω να δοκιμάσω "πιλοτικά" να πάω σε ένα από τα δύο.. οπότε ποιο προτιμάτε; Επίσης ποιες ώρες είναι οι χειρότερες από πλευράς κόσμου στο γυμναστήριο (γιατί η διαρκής γκρίνια που ακούω είναι αυτή). 1
opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 για μενα μακρια απο υαβα ...μου δινει την εντυπωση οτι ειναι ενα σταδιο πριν την πτωχευση..χαλασμενα μηχανηματα, 50 ευρω ο χρονος (ειμαι μελος), πολυς κοσμος, σκουντουφληδες υπαλληλοι... φανταζομαι ειναι πανελλαδικο φαινομενο αυτο..
BadBoy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Τα Yava Κάτω Τούμπας που πάω είναι οκ, έχουν αρκετά μηχανήματα και αίθουσα με μονόζυγο. Δεν ξέρω αν μπορώ να κρίνω όλο το franchise από εκεί, καθώς δεν έχω πάει σε άλλα. Όμως επειδή βγάζουν υπερπροσφορές (τώρα τρέχει 50 ευρώ ο χρόνος), τα απογεύματα γίνεται το αδιαχώρητο. Μιλάμε επίπεδο εφορίας τελευταία μέρα δηλώσεων. Το πρωί είναι κάπως πιο ανεκτά και γενικά καθαρίζει κάπως από Νοέμβρη που το παρατάνε αρκετοί. Οι χειρότερες ώρες στα γυμναστήρια είναι αυτές που βολεύουν τον περισσότερο κόσμο που δουλεύει πρωί, δηλαδή από τις 5 και μετά μέχρι το κλείσιμο είναι δύσκολα. Έχε υπόψη σου και αυτούς που κάνουν personal όπου αν το γυμναστήριο δεν έχει ειδικό χώρο καταλαμβάνουν μια ολόκληρη αίθουσα. Για να καταλήξω πάντως, αν έχεις σκοπό να πας από Νοέμβρη ή ακόμη καλύτερα αν μπορείς πρωινά κατά τις 10 τότε ναι αξίζει το Yava. Απόγευμα θα υποφέρεις.
mylo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Οι ώρες αιχμής συνήθως είναι 18:00 - 22:00 όπως στα περισσότερα γυμναστήρια 2
kolumvitis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώ και εγώ μπορώ τις ώρες που μπορούν οι περισσότεροι. Σκοπεύω να γραφτώ τον Οκτώβριο (μπορεί και λίγο νωρίτερα) και δεν ξέρω πόσες φορές χρειάζεται να πάω. Δεν έχω σκοπό να χτυπιέμαι σαν κάτι φίλους μου που πάνε κάθε μέρα απλά θέλω να έχω μια καλή φυσική κατάσταση άντε και λίγο να ξεχωρίζει ο δικέφαλος και ο τετρακέφαλος Δεν ξέρω πόσες φορές την εβδομάδα θα χρειάζεται θα πάω αλλά αν πήγαινα Σάββατο πρωί ίσως να είχε λιγότερο κόσμο; Και καθημερινές κάπου νωρίς το απόγευμα ίσως να παλευόταν. πάντως ομαδικά δε θέλω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν έχω ιδέα από γυμναστήρια, αλλά θυμάμαι τι ντόρος είχε γίνει πριν 2-3 χρόνια με κάποιο πακέτο που έδιναν στο yava και είχε πλακώσει πολύς κόσμος, τότε έλεγαν οτι δεν βρίσκεις θέση στα μηχανήματα και οτι τα μηχανήματα είναι πολύ παλιά. Θα έλεγα κοίταξε για κάποιο άλλο.
Πανος999 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν έχω ιδέα από γυμναστήρια, αλλά θυμάμαι τι ντόρος είχε γίνει πριν 2-3 χρόνια με κάποιο πακέτο που έδιναν στο yava και είχε πλακώσει πολύς κόσμος, τότε έλεγαν οτι δεν βρίσκεις θέση στα μηχανήματα και οτι τα μηχανήματα είναι πολύ παλιά. Θα έλεγα κοίταξε για κάποιο άλλο. Τα planet fitness γ***νε.. Στο Περιστέρι.. Για αλλες περιοχες δεν ξερω.. Πεντακαθαρα κ οκ μηχανηματα.. Οχι ξεχαρβαλωμενα!
BlueBlade Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Πολυ συνοπτικά, θα κάθεσαι στην ουρά για να κάνεις λίγο διάδρομο ή λίγα βάρη. Σοβαρό πρόγραμμα σε τέτοιες αλυσίδες δεν βγάζεις ποτέ. Φαντάσου να πρέπει να χρησιμοποιήσεις 6 όργανα για να βγάλεις το πρόγραμμα σου και σε αυτά να πάει να κάνει κατάληψη ο κάθε ονειροπαρμένος-χαζογκόμενα που νομίζει ότι γυμνάζεται και ότι θα αποκτήσει την κορμάρα μέχρι το καλοκαίρι. Απλά δεν γίνεται. Γνώμη μου, καλύτερα να πας σε ένα σοβαρό συνοικιακό γυμναστήριο όπου μπορείς να κάνεις σοβαρή δουλειά. Περισσότερα λεφτά η συνδρομή αλλά τουλάχιστον πιάνουν τόπο. 1 2
opcorsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 yava δεν θα ξαναπηγαινα παντως οχι με 50 ευρω τον χρονο, ουτε να με πληρωνανε.. 3
kolumvitis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Οπότε όλοι σχεδόν συμφωνούμε για planet fitness.. και εμένα τα yava με κάνουν να ανησυχώ με την και καλά υπερπροσφορά..
BlueBlade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν έχω προσωπική εικόνα για τα Planet, αλλά πραγματικά δεν νομίζω να έχουν καμία διαφορά. Όπως και τα Yava και τα Planet βγάζουν παρόμοιες προσφορές και μαζεύουν την σάρα και την μάρα. Έτσι λειτουργούν αυτά τα μαγαζιά, βασίζονται στο άμεσο κέρδος, περιμένουν τους περισσότερους να τα παρατήσουν (όπως και γίνεται), μετά βγάζουν άλλη μια προσφορά, μαζεύουν ξανά μερικές εκατοντάδες χιλιάρικα σε λίγες μέρες και πάει λέγοντας ξανά και ξανά. Σου ξαναλέω αν θες να είσαι σίγουρος πήγαινε σε ένα μικρό συνοικιακό γυμναστήριο που τα περισσότερα είναι εγγύηση.
txcellas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Και μόνο για 2 μπάνιο να πηγαινεις στα yava 2-3 φορές τη βδομάδα αξίζει. Θα βγάλεις τα λεφτά σου. Από άποψη γυμναστηρίου κακό. (Το yava αγόρασε πολλά γυμναστήρια πρόσφατα όπως και αυτό που πηγαίνω) Προπερσι είχε την προσφορά με τα 9 ευρώ το χρόνο αν θυμάμαι καλά και είχε ουρά στην κατεχακη ξημερώματα. Δεν έκλεισαν όπως πολλοί περιμέναμε αντιθέτως συνεχίζει.
orck Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πρεπει να πας στα κοντινα γυμναστηρια (δυο ας πουμε απο καθε αλυσιδα τα πιο κοντινα σου) μια καθημερινη την ωρα που θα εχεις χρονο και ορεξη να πας για να τσεκαρεις κατασταση. Ζητας να σου δειξουν τους χωρους και θα σε πανε μια βολτα 5-10 λεπτων να σου δειξουν. Εαν μιλαμε για 6-10 το βραδυ λογικα θα γινεται πανικος και θα πρεπει κατα καποιο τροπο να διεκδικησεις τα οργανα, να ζητας να κανεις μαζι με αλλον αθλουμενο και τετοια.... Εχω σχετικα καλη εμπειρια με Plannet, οι γυμναστες κλασικα κυνηγουσαν τα βυζια μονο, οι χωροι καθαροι, ο κλιματισμος σε φαση Σκρουτζ Μακ Ντακ (το βαζανε ισα να μην λιποθυμαει ο κοσμος μεσα), αλλα η τιμη ηταν τερμα χωμα. Ευκαιριαρα. Λογικα αυτο που θα ξεκινησεις θα ειναι προγραμμα 3 ημερων, μην κανεις κατι παραπανω τον πρωτο χρονο, πιο σημαντικα ειναι η διατροφη και η ξεκουραση σου.
kogba Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Για τον μέσο Γιώργο και Μαρία, μια χαρά είναι τα Yava. Τέτοιες προσφορές ΜΟΝΟ η ΑΘΗΝΑ έχει (στις περισσότερες αλυσίδες) , στην επαρχία αναστενάζουν από τις τιμές............................ Δηλαδή πόσοι κάνουν πρωταθλητισμό ή κάτι συγκεκριμένο (π.χ. προπονούνται βάση προγράμματος και έχουν υπολογίσει ακριβώς τι θα κάνουν από πριν, ένα 5% ) Εγώ πάω περισσότερο, κατά κανόνα, για χαλαρές προπονήσεις και κυρίως για βόλτα, να αλλάξω πειβάλλον και για οφθαλμόλουτρο. Ευτυχώς, έχω τη δυνατότητα να προπονούμαι επαρκέστατα στο σπίτι μου' εκεί καταγράφω και κάνω τις "σοβαρές" προπονήσεις (πόσοι όμως το μπορούν ή έχουν το χώρο; ) . Τα χρήματα της ετήσιας συνδρομής που ζητάει(48€;;;; ), είναι, επιεικώς, γελοία. Ακόμα και σε ώρα αιχμής, ένας έμπειρος αθλούμενος, θα βρει τρόπο να κάνει την προπόνησή του. Πάντως, ΔΕΝ είναι ΟΛΑ τα γυμναστήρια της αλυσίδας Yava το ίδιο, είτε σε χώρο είτε σε εξοπλισμό, υπάρχουν μικρά αλλά και τεράστια με όλες τις ανέσεις. Κανονίζω και πηγαίνω στα "καλά". Καλό είναι, αν έχετε κατά νου να πάτε σε κάποιο συγκεκριμένο, να το δείτε από πριν, ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Πανος999 είπε Τα planet fitness γ***νε.. Στο Περιστέρι.. Για αλλες περιοχες δεν ξερω.. Πεντακαθαρα κ οκ μηχανηματα.. Οχι ξεχαρβαλωμενα! Εγώ αναφέρθηκα στο yava οχι το plannet fitness.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα