Finn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Παλαιότερα είχα ανοίξει ένα θέμα BMW 116 Vs Alfa Romeo Giullieta. Εν τελει κατέληξα στο πρώτο και συγκεκριμένα την αγορά του από έξω. Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με τέλη ταξινομησης κτλ; Κάτι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή στους εμπόρους; Βρίσκω αμάξι με 12-14 χιλιάρικα και ειλικρινά δε μπορώ να βρω έναν αξιόπιστο τρόπο να υπολογίσω τέλος ταξινομησης.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Προχθές διάβασα οτι ο εκτελωνισμος μεταχειρισμένων υπερδιπλασιάζεται, ψαχτο https://www.zougla.gr/money/article/erxonte-alages-stin-isagogi-metaxirismenon-aftokiniton
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Αν είναι άνω 5αετιας τα τέλη μένουν όπως έχουν τώρα. Όσο για τα τέλη ταξινόμησης,μονο ο τελωνειακός θα σου δώσει ακριβή απάντηση.
Finn Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Κοιτάω απ το 14 και μετά. Είχα μιλήσει με έναν εκτελωνιστη μου ζήτησε 3-4 αγγελίες για να μου πει περίπου τι και πόσο αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κοιτάω κάτι diesel Euro 5/6 αυτόματο Μαξ 100.000χλμ με ρύπους έως 110.
bjj-p Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 υπαρχει ενα αρχειο pdf φορολογια αυτοκινητων οχηματων απο το υπουργειο. κατεβασε το και διαβαζοντας θα καταλαβεις ποσα πρεπει να πληρωσεις. εχει και παραδειγματα... τωρα Ελλαδα ζουμε στην πραξη μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα, αλλα αυτο ειναι ενας καλος μπουσουλας
Finn Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικά μου απάντησε ότι το τέλος ταξινομησης θα είναι πάνω από 3-4000. Θα πάρω και δεύτερη γνώμη φυσικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα