vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Θέλω να καθαρίσω τα καθίσματα του αυτοκινήτου αλλά μου είπε κάποιος να μην το κάνω γιατί λέει βάζουν πολύ νερό και μετά χαλάνε τα καθίσματα πιο γρήγορα. Τι λέτε?
kikos7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Όσο έχει ακόμα ζεστές, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην κάνεις πρώτα ένα καλό πέρασμα με ηλεκτρική σκούπα και μετά πλύσιμο σε ένα μηχάνημα βιολογικού καθαρισμού στα πλυντήρια τύπου self service.
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kikos7 είπε Όσο έχει ακόμα ζεστές, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην κάνεις πρώτα ένα καλό πέρασμα με ηλεκτρική σκούπα και μετά πλύσιμο σε ένα μηχάνημα βιολογικού καθαρισμού στα πλυντήρια τύπου self service. Υπάρχουν self service βιολογικού καθαρισμού?
zio10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Εγώ τα έκανα με ηλεκτρική και ατμοκαθαριστή. Μια χαρά καθάρισαν. Αν τυχόν έχεις ατμομαθαριστή κάνε μια δοκιμή. 1
kikos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Υπάρχουν self service βιολογικού καθαρισμού? Αθήνα έχει στο Χαλάνδρι.
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kikos7 είπε Αθήνα έχει στο Χαλάνδρι. Κρήτη ειμαι μου πέφτει κομματάκι μακριά. Επειδή το αμάξι είναι καινούργιο δεν θέλω να κάνω καμία πατάτα
Invader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Να τα καθαρίσεις αν είναι βρώμικα.Εγώ πήγα το δικό μου σε ταπετσέρη,τα έβγαλε όλα έξω από το αμάξι και τα πλύναν με το χέρι και τις μοκέτες μέσα τις κάναν σα καινούριες + τα πλαινά στις πόρτες. Ολα αυτά με ένα 50αρικο.Ο ουρανός ήταν φρέσκος οπότε δεν ήθελε καθάρισμα...
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Invader είπε Να τα καθαρίσεις αν είναι βρώμικα.Εγώ πήγα το δικό μου σε ταπετσέρη,τα έβγαλε όλα έξω από το αμάξι και τα πλύναν με το χέρι και τις μοκέτες μέσα τις κάναν σα καινούριες + τα πλαινά στις πόρτες. Ολα αυτά με ένα 50αρικο.Ο ουρανός ήταν φρέσκος οπότε δεν ήθελε καθάρισμα... να τα βγαλει εξω??? εχω ακουσει οτι μετα εχουν θεματα με αεροσακους
Haldol Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Κρήτη ειμαι μου πέφτει κομματάκι μακριά. Επειδή το αμάξι είναι καινούργιο δεν θέλω να κάνω καμία πατάτα Κρήτη που; Στο Ηράκλειο παίζει το Let's Wash, με <5 ευρώ καθαρίζεις το σαλόνι.
Invader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν έχεις κανένα θέμα με αερόσακους αν προσέξει.Αλλά και να έχεις πας απλά και σβήνεις το σφάλμα.
vasilissouvlaki Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 παιδιά ακούω από πολλούς να μου λένε μην το κανείς. έχει κάνει κανένας καθάρισμα να πει αν παρατήρησε κάτι
ParhsG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω με σκουπισα καλο με σοβαρη σκουπα και σπρευ η σαμπουαν καλο πχ autoglym xhemical brother ktl ειμαι κομπλε
1988panos2171 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 PΠάρε ένα καθαριστικό κατάλληλο για υφάσματα από aytoglym, meguiars, chemical guys, auto finesse και κάνε τα μόνος σου δεν είναι δύσκολο, υπάρχουν και άπειρα βίντεο στο yt.
vasilissouvlaki Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Πήγα σε ενα βενζινάδικο και μου έκανε γυαλί αμάξι μέσα έξω. Του είπα ότι σκέφτομαι να βαλαω καλύμματα και μου είπε ότι καλύτερα να μην βάλω γιατί μετά από χρόνια που θα τα βγάλω θα έχει γίνει στα καθίσματα ενα κίτρινο πράγμα. Ξέρει κανεναςννα μου πεί? (Δεν αναφέρομαι σε καλύμματα του σουπερμάρκετ αλλά σε πολύ καλά κατά παραγγελία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα