Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να καθαρίσω τα καθίσματα του αυτοκινήτου αλλά μου είπε κάποιος να μην το κάνω γιατί λέει βάζουν πολύ νερό και μετά χαλάνε τα καθίσματα πιο γρήγορα. Τι λέτε?

Δημοσ.

Όσο έχει ακόμα ζεστές, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην κάνεις πρώτα ένα καλό πέρασμα με ηλεκτρική σκούπα και μετά πλύσιμο σε ένα μηχάνημα βιολογικού καθαρισμού στα πλυντήρια τύπου self service. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kikos7 είπε

Όσο έχει ακόμα ζεστές, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην κάνεις πρώτα ένα καλό πέρασμα με ηλεκτρική σκούπα και μετά πλύσιμο σε ένα μηχάνημα βιολογικού καθαρισμού στα πλυντήρια τύπου self service. 

Υπάρχουν self service βιολογικού καθαρισμού?

Δημοσ.

Εγώ τα έκανα με ηλεκτρική και ατμοκαθαριστή. Μια χαρά καθάρισαν. Αν τυχόν έχεις ατμομαθαριστή κάνε μια δοκιμή.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kikos7 είπε

Αθήνα έχει στο Χαλάνδρι. 

Κρήτη ειμαι μου πέφτει κομματάκι μακριά. Επειδή το αμάξι είναι καινούργιο δεν θέλω να κάνω καμία πατάτα 

Δημοσ.

Να τα καθαρίσεις αν είναι βρώμικα.Εγώ πήγα το δικό μου σε ταπετσέρη,τα έβγαλε όλα έξω από το αμάξι και τα πλύναν με το χέρι  και τις μοκέτες μέσα τις κάναν σα καινούριες + τα πλαινά στις πόρτες.

Ολα αυτά με ένα 50αρικο.Ο ουρανός ήταν φρέσκος οπότε δεν ήθελε καθάρισμα...

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Invader είπε

Να τα καθαρίσεις αν είναι βρώμικα.Εγώ πήγα το δικό μου σε ταπετσέρη,τα έβγαλε όλα έξω από το αμάξι και τα πλύναν με το χέρι  και τις μοκέτες μέσα τις κάναν σα καινούριες + τα πλαινά στις πόρτες.

Ολα αυτά με ένα 50αρικο.Ο ουρανός ήταν φρέσκος οπότε δεν ήθελε καθάρισμα...

να τα βγαλει εξω???  εχω ακουσει οτι μετα εχουν θεματα με αεροσακους

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Κρήτη ειμαι μου πέφτει κομματάκι μακριά. Επειδή το αμάξι είναι καινούργιο δεν θέλω να κάνω καμία πατάτα 

Κρήτη που;

Στο Ηράκλειο παίζει το Let's Wash, με <5 ευρώ καθαρίζεις το σαλόνι.

Δημοσ.

Δεν έχεις κανένα θέμα με αερόσακους αν προσέξει.Αλλά και να έχεις πας απλά και σβήνεις το σφάλμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

PΠάρε ένα καθαριστικό κατάλληλο για υφάσματα από aytoglym, meguiars, chemical guys, auto finesse και κάνε τα μόνος σου δεν είναι δύσκολο, υπάρχουν και άπειρα βίντεο στο yt.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πήγα σε ενα βενζινάδικο και μου έκανε γυαλί αμάξι μέσα έξω. Του είπα ότι σκέφτομαι να βαλαω καλύμματα και μου είπε ότι καλύτερα να μην βάλω γιατί μετά από χρόνια που θα τα βγάλω θα έχει γίνει στα καθίσματα ενα κίτρινο πράγμα. Ξέρει κανεναςννα μου πεί? (Δεν αναφέρομαι σε καλύμματα του σουπερμάρκετ αλλά σε πολύ καλά κατά παραγγελία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...