Paladin-}LoA{- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Για άλλη μία φορά η επιστήμη βγαίνει μπροστά για να αποφευχθούν φαινόμενα "ανομοιόμορφης" μυϊκής διάπλασης.😂
ELTASSOS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Οι χακερς εχουν πολυ δουλεια να κανουν....προσοχη μη σας υποκλεψουν το λογσμο γιατι δεν θα εχει σωσμο
din1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 διαθέτει έξι πανίσχυρα μοτέρ. Ελπίζω μόνο να μην πάρουν μπρός καμιά μέρα και πετάξει και μας βγάλει κάνα μάτι
bazzil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δηλαδή σα να λέμε εξω-σκελετός για το πέος! 1
Le Perv Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τα καινουρια μικροφωνα, ουτε λεξη. Ετσιιιιι? Spoiler Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από Le Perv
bilios40 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Yπαρχει ηδη custom firmware για αυτο στο xda για να αδειαζεις πιο γρηγορα.. και να μην πεδευεσαι με της ωρες με τη μ......κια αυτη.....
hyperspaced Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Φαντάζομαι συζήτηση μεταξύ δύο μηχανικών της εταιρείας κατά τη διάρκεια των δοκιμών του προϊόντος : - "Νομίζω έβαλες πολύ δυνατά την ένταση στα μοτέρ. " - "Ναι, μαλ%κία μου..."
georgepppo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το είδαμε και αυτό στο insomnia πάντως ιδέα μου η η τρυπούλα να βγαίνουν τα έτσι είναι κάπως μικρή ? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από georgepppo
fytotech Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Τι ακριβώς σημαίνει το: (τον unisex ελαστικό δονητή Crescendo), που είχαν φτιάξει; Μπαίνει και στους δύο; 😎
adreasbon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Αν πετύχει το tenudo τυφλά να έχει το γ@..η! Θα Λέει μετα ο σοφός λαός
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Σιγα εδω και 20 χρονια η τεχνολογια εχει βρεθει με το σεξ. Θυμαμαι τον κουμπαρο μου που μου ελεγε για να φτιαχτει η γκομενα πρεπει να της βαλεις τσοντα για να δει. Και του ελεγα πρεπει να δει την μαλαπερδα του μαυρου για να σου πει εσενα βαλε οτι εχεις απο το τιποτα καλο ειναι και αυτο. Φυσικα ο κουμπαρος μου εχει πει και το κορυφαιο. "Αν πετυχει η μ@λ@κια τυφλα να 'χει το γ@μησι."
ziaba Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 θα ήθελα type-c όχι απλό usb επίσης καμία αναφορά για notification led και 3.5mm jack ... πάντως μόλις πέσει στα 43-45€ λέω να το χτυπήσω
coffeex Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, masteripper είπε Και αν έχει βρεθεί security flaw τι γίνεται...?..meltdown Smart dildos and vibrators keep getting hacked – but Tor could be the answer to safer connected sex 🤣
nhzt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Θα πάω να κοινωνήσω και να εξομολογηθώ αύριο. Κολάστηκα διαβάζοντας το. Σόδομα και Γομορραααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα