paraske Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ff7lucas είπε εγω το εχω παραγγειλει και ερχετε αν θες περιμενε να σου πω οταν το παρω στα χερια μου. το αγορασα λογω ΜΑΡΚΑΣ. εχω στα χερια μου το Χ17 τρια χρονια και ειναι αψογο. ειχα παρει στο γιο μου το ΝΟΤΕ s και μεχρι που το εσπασε ηταν καλο. σε φιλη προτεινα το Χ16s και το εχει 2 χρονια χωρις προβλημα. πηρε στον αντρα τις το X16 και αυτος χωρις προβλημα 2 χρονια τωρα. ειχα παρει στην συζηγο το X6 πριν απο πολλα χρονια και ακομα το εχει και βαζει μουσικη στο μαγαζι που δουλευει. ελπιζω να βοηθησα. μαλιστα!! ναι θα περιμενω αν δεν σου κανει κοπο να μου γραψεις τι χρηση το κανεις κ ποσο διαρκει η μπαταρια; απο το εξωτερικο το παρηγγειλες; εχω lenovo a536 2014 κ ολο κολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Πόσα λεφτά θες να δώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατι 6750 ρε cubot? Socket που βρισκουμε σε 50 ευρω κινητα. Μεινετε μακρια. Στα 60-70 θα ειναι κομπλε. Μεχρι τοτε coolpad με 4gb ram και 652 στα 95. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Arkin είπε Γιατι 6750 ρε cubot? Socket που βρισκουμε σε 50 ευρω κινητα. Μεινετε μακρια. Στα 60-70 θα ειναι κομπλε. Μεχρι τοτε coolpad με 4gb ram και 652 στα 95. αμα ψωνιζεις μονο με το τι εχει μεσα ενταξει, αλλα σαν εμφανιση δεν εχουν καμια σχεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, ff7lucas είπε αμα ψωνιζεις μονο με το τι εχει μεσα ενταξει, αλλα σαν εμφανιση δεν εχουν καμια σχεση Προφανώς κινητό για τη δουλειά μου το θέλω το τελευταίο που με νοιάζει είναι η ομορφιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, paraske είπε μαλιστα!! ναι θα περιμενω αν δεν σου κανει κοπο να μου γραψεις τι χρηση το κανεις κ ποσο διαρκει η μπαταρια; απο το εξωτερικο το παρηγγειλες; εχω lenovo a536 2014 κ ολο κολλα... gearbest και ειναι καπου στην γερμανια ακομα...115 ευρω 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Προφανώς κινητό για τη δουλειά μου το θέλω το τελευταίο που με νοιάζει είναι η ομορφιά. τοτε ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, ff7lucas είπε gearbest και ειναι καπου στην γερμανια ακομα...115 ευρω τοτε ΟΚ Το λογικό δεν είναι? Δηλαδή θα έδινες 200 ευρώ για ένα κινητό που κολλάει απλά επειδή είναι πιο όμορφο στο μάτι? Ενώ στη χρήση θα ήταν για πέταμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/9/2018 στις 10:29 ΠΜ, Arkin είπε Το λογικό δεν είναι? Δηλαδή θα έδινες 200 ευρώ για ένα κινητό που κολλάει απλά επειδή είναι πιο όμορφο στο μάτι? Ενώ στη χρήση θα ήταν για πέταμα? και που ξερουμε οτι δεν κολλανε αν δεν τα πιασουμε στα χερια μας; επειδη ειναι letv η οτι αλλο μπορει να ειναι; πηρε ενα samsung a3 η κορη μου (200 ευρω και ομορφο) και δεν δουλευε καθολου καλα... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από ff7lucas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, ff7lucas είπε και που ξερουμε οτι δεν κολλανε αν δεν τα πιασουμε στα χερια μας; επειδη ειναι letv η οτι αλλο μπορει να ειναι; πηρε ενα samsung a3 η κορη μου (200 ευρω και ομορφο) και δεν δουλευε καθολου καλα... Το a3 θα ήταν με socket του 20αρικου το leco cool pad που έβαλα είναι με 652 socket τούμπανο αναλογικά με αυτό του a3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 9/9/2018 στις 12:15 ΜΜ, Arkin είπε Το a3 θα ήταν με socket του 20αρικου το leco cool pad που έβαλα είναι με 652 socket τούμπανο αναλογικά με αυτό του a3. ναι ηταν του 2015 νομιζω μοντελο πριν να γινουν καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 6/9/2018 στις 12:37 ΜΜ, paraske είπε μαλιστα!! ναι θα περιμενω αν δεν σου κανει κοπο να μου γραψεις τι χρηση το κανεις κ ποσο διαρκει η μπαταρια; απο το εξωτερικο το παρηγγειλες; εχω lenovo a536 2014 κ ολο κολλα... λοιπον η συσκευη ειναι αψογη την εχω απο εχθες στα χερια μου και δουλευει τελεια. οτι σε ενδιαφερει ρωτα και αν το εχω δοκιμασει σου λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraske Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, ff7lucas είπε λοιπον η συσκευη ειναι αψογη την εχω απο εχθες στα χερια μου και δουλευει τελεια. οτι σε ενδιαφερει ρωτα και αν το εχω δοκιμασει σου λεω απο θεμα μπαταριας πως παει; ποσο σου βγαζει; καθεται καλα στο χερι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο κρατημα ειναι καλο, μαζευει δαχτυλιες στην πλατη που ειναι γυαλιστερη ενω το χ17 που ειχα ηταν ματ ασημι/γκρι και μεταλλικο και δεν φαινονταν τιποτα απο δαχτυλιες, η οθονη ειναι μεγαλη και εχει ζελατινα απο την μανα του και φαινονται οι δαχτυλιες, εχει και σιλικονη για την πλατη αλλα δεν την εβαλα, η μπαταρια με μια μερα χρηση (λιγα τηλεφωνα,sms,εμαιλ,ιντερνετ,βιντεακια,δοκιμη στις καμερες,δυο ωρες οθονη,και ανοιχτο απο τις 8 το πρωι εως τις 11 το βραδυ) και παλι ανοιγμα το πρωι στις 8 και εως τωρα ειναι 70%. το δακτυλικο δουλευει καλα αλλα επειδη δεν ειχα ποτε με παιδευει λιγο...αλλα θα το βρω...παντως δουλευει.ηχος σε βιντεο δυνατος και στις κλησεις το ιδιο. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από ff7lucas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraske Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 13/9/2018 στις 1:08 ΜΜ, ff7lucas είπε Στο κρατημα ειναι καλο, μαζευει δαχτυλιες στην πλατη που ειναι γυαλιστερη ενω το χ17 που ειχα ηταν ματ ασημι/γκρι και μεταλλικο και δεν φαινονταν τιποτα απο δαχτυλιες, η οθονη ειναι μεγαλη και εχει ζελατινα απο την μανα του και φαινονται οι δαχτυλιες, εχει και σιλικονη για την πλατη αλλα δεν την εβαλα, η μπαταρια με μια μερα χρηση (λιγα τηλεφωνα,sms,εμαιλ,ιντερνετ,βιντεακια,δοκιμη στις καμερες,δυο ωρες οθονη,και ανοιχτο απο τις 8 το πρωι εως τις 11 το βραδυ) και παλι ανοιγμα το πρωι στις 8 και εως τωρα ειναι 70%. το δακτυλικο δουλευει καλα αλλα επειδη δεν ειχα ποτε με παιδευει λιγο...αλλα θα το βρω...παντως δουλευει.ηχος σε βιντεο δυνατος και στις κλησεις το ιδιο. μαλιστα χιλια ευχαριστω να σαι καλα για τις πληροφοριες το εχω δει στο σκρουτζ κ κανει λιγω στα 165ε, περιμενω να πεσει λιγο και να το παρω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα