voltmod Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στο περίπτερο της στην έκθεση IFA 2018, η Cubot επέδειξε το πιο σύγχρονο smartphone της, το P20, που διαθέτει σύγχρονο dual-glass σχεδιασμό και οθόνη 6,18 ιντσών LCD IPS με αναλογία πλευρών 19:9 και ανάλυση 2246 x 1080 pixels με «notch» (403ppi). Χάρη στην τεχνολογία «in-cell» της οθόνης αφής, όχι μόνο είναι ακριβέστερη αλλά ελαφρύτερη και λεπτότερη, ενώ επιπλέον αποδίδει καλύτερα σε εξωτερικά περιβάλλοντα υπό το φως του ήλιου. Στο εσωτερικό του P20 βρίσκουμε το SoC της MediaTek με την ονομασία MT6750T που ενσωματώνει με τη σειρά του οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου –έως και κατά 128GB μέσω κάρτας μνήμης microSD- αποθηκευτικού χώρου αλλά και μπαταρία 4000mAh (προσφέρει αυτονομία 6 ωρών αναπαραγωγής βίντεο ή 30 ώρες χρόνου ομιλίας). Η εμπρόσθια κάμερα του Cubot P20 βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels, και η διπλή κύρια κάμερα βασίζεσαι σε δύο αισθητήρες στα 20 Megapixels και στα 5,0 Megapixels για την υποστήριξη λειτουργίας «Bokeh». Στο πίσω μέρος, μαζί με τη διπλή κάμερα που συνοδεύεται από φλας υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το λογισμικό στο Cubot P20 δεν είναι άλλο από το Android 8.0 Oreo, το οποίο δεν είναι φορτωμένο με «bloatware». Αναμένεται στην αγορά μέσα στο Φθινόπωρο με τιμή περίπου στα €150. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boulevar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι αλλο καρβουνο! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Huawei P20 Cubot P20 Κατι μου βρωμαει εδω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από AtiX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PokemonEnthousiast Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε με 6570Τ παμε καλα??? ακομα να το προπαραγγειλετε εσεις??? Εγω θα παρω 2 να εχω οταν λαγκαρει το ενα να παιζω απο το αλλο (mi A1, mi note 5 157 ευρω σκρουτζ στα ιδια λεφτα δλδ οπως λεει και ο φιλος απο πανω οχι αλλο καρβουνο!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για την Ινδία καλό ειναι Μεχρι να βγει το pocophone lite Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johncorfas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Απ' έξω κούκλα (σε όσους αρέσει το notch...) από μέσα πανούκλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 ίδιο όνομα με γνωστό κ*λοδιαφημισμένο κινητό από μεγαλύτερο κατασκευαστή.. φαντασία μηδέν. Βάζει και το σεμεδάκι για να νιώσει ο καθένας που δίνει το πολύ 150 ευρώ ότι κρατάει μήλο.. *α ή ω 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Κινηταρα ακόμα και ο κλέφτης σε πληρώνει για να μην του το δώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PapadomanGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο τη στιγμη που ο ίδιος ο αντιπρόσωπος της εταιρίας διέκοψε τη συνεργασία του με την Cubot (http://www.cubot.gr/), το να εξακολουθεί να αγοράζει κάποιος τα εν λόγω κινητά στην Ελλάδα είναι μια προσβλητική πρόκληση της τύχης του . Για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα μιλήσω καν, η προηγούμενή μου πρόταση τα λέει όλα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από PapadomanGR Προσθήκη πηγής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, PapadomanGR είπε Απο τη στιγμη που ο ίδιος ο αντιπρόσωπος της εταιρίας διέκοψε τη συνεργασία του με την Cubot (http://www.cubot.gr/), το να εξακολουθεί να αγοράζει κάποιος τα εν λόγω κινητά στην Ελλάδα είναι μια προσβλητική πρόκληση της τύχης του . Για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα μιλήσω καν, η προηγούμενή μου πρόταση τα λέει όλα. Δεν είναι αυτός ο αντιπρόσωπος, αλλά αυτός. Τo άλλο site δεν ήταν ποτέ τίποτα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PapadomanGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δεν είναι αυτός ο αντιπρόσωπος, αλλά αυτός. Τo άλλο site δεν ήταν ποτέ τίποτα. Σίγουρα δεν ήταν παλαιότερος αντιπρόσωπος; Πάντως σύμφωνα και με τις δικές μου εμπειρίες, θα πίστευα 100% τις πληροφορίες αυτές, γιατί έχει τύχει να περάσουν 2 κινητά τέτοιας μάρκας από τα χέρια μου, και το ένα ήταν χειρότερο από το άλλο. Εάν όμως το άλλο site δεν ήταν όντως ποτέ τίποτα, ζητώ συγγνώμη. Εμμένω στην αποψή μου όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι σίγουρα. Είχε γίνει θέμα τότε, πολλοί είχαν πέσει σε πλάνη και το έφαγαν. Εγώ πάντως είχα καλή εμπειρία με τη φίρμα, με ένα συγκεκριμένο μοντέλο (s200) για μένα και αρκετούς γνωστούς. Όλοι ικανοποιημένοι, αλλά πλέον σε αυτά τα λεφτά μόνο mi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paraske Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, turbat0s είπε Ναι σίγουρα. Είχε γίνει θέμα τότε, πολλοί είχαν πέσει σε πλάνη και το έφαγαν. Εγώ πάντως είχα καλή εμπειρία με τη φίρμα, με ένα συγκεκριμένο μοντέλο (s200) για μένα και αρκετούς γνωστούς. Όλοι ικανοποιημένοι, αλλά πλέον σε αυτά τα λεφτά μόνο mi! επειδη σκεφτομαι να αγορασω αυτη την μαρκα, πιστευετε οτι ειναι τζαμπα λεφτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, paraske είπε επειδη σκεφτομαι να αγορασω αυτη την μαρκα, πιστευετε οτι ειναι τζαμπα λεφτα; εγω το εχω παραγγειλει και ερχετε αν θες περιμενε να σου πω οταν το παρω στα χερια μου. το αγορασα λογω ΜΑΡΚΑΣ. εχω στα χερια μου το Χ17 τρια χρονια και ειναι αψογο. ειχα παρει στο γιο μου το ΝΟΤΕ s και μεχρι που το εσπασε ηταν καλο. σε φιλη προτεινα το Χ16s και το εχει 2 χρονια χωρις προβλημα. πηρε στον αντρα τις το X16 και αυτος χωρις προβλημα 2 χρονια τωρα. ειχα παρει στην συζηγο το X6 πριν απο πολλα χρονια και ακομα το εχει και βαζει μουσικη στο μαγαζι που δουλευει. ελπιζω να βοηθησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα